Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Vemenex Den 19/13
Teplota vzduch/roztok 23/21
roztok z Ph/EC 5.2/1,7 na 5,7/1,95 hnojky voda
Jsem pátral po tom kde jsem udělal chybu, podcenil jsem rizika spojené s vysokou teplotou. Bych ti doporučil jet PH 6,0-6,1 / EC 1,4-1,5
Další week PH 6,0-6,2 / EC 1,6
Jsem pátral po tom kde jsem udělal chybu, podcenil jsem rizika spojené s vysokou teplotou. Bych ti doporučil jet PH 6,0-6,1 / EC 1,4-1,5
Další week PH 6,0-6,2 / EC 1,6
prečo tak vysoké pH? predsa len na hydro je to maximum...
taky myslim do konce se budu drzet v rozmezi 5,2-5,8 pokud mozno 5,5
zda se ze zerou zhruba 1,8 ec s vodou vim ze to mam moc nahnojeny postupne doredim a budu drzet co budou zrat tipuju 1,6-1,8 ale dik za nazory to se ceni
zdarec ,update: 21/13
Teplota vzduch/roztok 25/21
Ph/EC 5.5/1,9 voda ubiva rovnomerne s ec nehlo se ani o setinu
foto:
1. 123 my jsme bratri teda sestry
2.celek
3.prej vic z blizka
4.jeste bliz
posadka zatim neremca jako nekdo...... btw: starou myslim )) a dela co ma
No proto už jsem viděl dalšího adepta na oční))
Prostě tohle je snad výhoda toho systému že právě vidíš odezvu tech kytek co žerou a prostě toho se držet až do proplachu je dle mého značka ideál a kazdej strain je jinak narocnej na živiny napsat všeobecně na indiku 1,8 je prostě nesmysl
Nesmysl to není je do úplně dostačující koncentrace . Kytky by neměli problém ani s 1,6. Pokud máš "jistotu", že ti EC jede dolu tak jim to tam lij o tom žádná. Ale ber v potazu, když svítíš okolní teplota je kolem 28-30°C listy dýchají a produkují vlhkost. Může se stát, že při teplém dnu si prostě víc vody opaří z nádrže ( je to v závislosti na počet kytek, druhu systému, plocha listů, velikost nádrže) a to EC ti nesleze spíš zvýší. To ale není signál k tomu, aby sis myslel, že nežerou.
Já jsem si četl pár příspěvků, zpět jak jste tady ohledně EC něco řešili.
Jen jsem chtěl vyvrátit tézi o tom, že když v určitě fázi jde EC nahoru, aby to nebyl signál k tomu snižovat koncentraci. Spiš, je důležitě držet správné EC při dané fázi růstu/květu.
Ale radši jim dávej tak jak píšeš, už teď je vidět, že jsou nakrmený až po uši.
Jasný v tom nemůžu nesouhlasit máš pravdu i s tim že jsou narvaný až až
Jen ber v potaz že mám stabilní teplotu aspoň teda 3 měsíce v roce takže momentálně tam ty výkyvy aby nejednou odparovali víc či méně nejsou a roztok je dá se víceméně říct stabilní a to beru jako fajn poněvadž to tam do nich začíná padat jak němci do krytu
Zkalibrovano EC (při 25°C kalibračního roztoku ) 1,93 je najednou 2,00
Ph 5,45
Zdar a sílu