Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim,dneska jsem premejslel a došel k závěru že 2 holky bych asi mel dát pryč kvůli prostoru. Teď řeším co s nima.Vyhodit je jen tak nechci, spís by bylo dobrý udělat srovnávací test ze bych udelal druhej box s kvetovou cfl a nebo druhou 250w room.250 nesežere tolik proudu takže by to taky nejspíš šlo. Běžely by kontinuálně 12/12 = řešení teplot.
Po dojetí kola bych v jednom boxu dal MH a matku + rezy a v druhý mel HPS na květ.
Teď co je lepší. 250w jeden room a druhej cfl nebo 2* 250 oddělené MH a HPS .
Cau, dva stany na květ jsou výhodnější, než mít jeden na květ a druhý na vegetaci. Asi bych použil stejné vybavení pro oba, abych měl stejné podmínky. Mít jeden na vegetaci (18/6) a druhý na květ (12/12) ti nebude vycházet a za těch šest hodin co ti pojedou oba dva, se ti budou podmínky měnit (teplota bude stoupat). Taky jde o vlhkost která by se měla dodržovat v obou případech jinak (konec květu40,60,80vegetace). Pokud chceš vlastní matkárnu snažil bych se jí mít odděleně. Já to ted mám vše dohromady a vím že stím později bude problém, hlavně teda co se týče té vlhkosti.
2 holky pryc kuli prostoru nedavej, mas je sice vysoky ale nemas to tolik zaplneny podle fotek... navic by bylo podle me zbytecny svitit jenom na 2 kytky... ja mam pod 250w sodikem naopak 9 kytek a jsou tam akorat, predtsva ze bych nejakou pryc me ani nenapadla (a to mam box jenom 60x60)
ty 4 to líp prosviti a navíc když je nějak dobre naohybam tak by to mělo bejt lepší. A to nemluvím o lepší manipulaci v boxu. Ale nevim tohle je první in pěst.
Původní příspěvek od MethodMan Ahoj, hezkej grow. Všiml jsem si na pár fotkách, že máš ten sodík celkem dost nízko u kytek, jakt o uchladíš? V pohodě? Jen díky klipsně?
ahoj,diky ve stinitku v urovni vybojky mam 2x 120mm PC vetraky pridelany v serii za sebe - ofukujou vybojku. potom ten ofuk (neni to klipsnak,je to klasika stolni vetrak akorat upravenej do boxu).a samozrejme taky odtah dela svy. zkousim co uchladim a vypada to ze bych mohl jeste o 5 cm dolu. jestli chces fotku jak mam reseny ty pc vetraky neni problem.
mě to nepřipadá,ty fotky zkreslujou ,asi to nepoznam.ale když tam natahnu ruku tak to je příjemný teplo, ne horko.
nad vrcholky mám max 24℃ (pokud ta potvora měří správně), ještě mám jeden analog teploměr u kvetniků a tam je v průměru 20℃.obě hodnoty jsou samozřejmě za světla.v noci mám spís problém kvůli 15℃-17℃.
každopádně dám na tvoji radu zkušenějšího a zvednu lampu .diky
zalevam cca ob 3 dny.podle potřeby, 4x 6,5l kvetniky celkem 5l vody s hnojkama. Jednou jsem je nechal 4 dny bez zalivky a vadly + spodní listí osychaly od krajů.
nemůže to dělat vysoká vlhkost ? D: 40-50% N: až 60%..
musím to nějak stejně poresit kvůli plisnim až budou hustsi květy.
Edit: na květináč to vychází 1,25 l cca...dneska nahodim aktuální foto.