Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
AkatronChronic, i kdyby někdo přímo nahlásil týpka, že se chlubí i s videodokumentací na groweru, tak se to podle mě řešit ani nebude.. nemají čas ani prostředky přes net někoho dohledat až domů a pak teprve kontrolovat, jestli dělá něco trestnýho (resp. najít HMATATELNÉ důkazy..)
Jo, šlo by to.. ale nejsou pro to procesy.. takhle by museli jít za providerem a žádat adresu toho, kdo tu IP platí... a jen to je neuvěřitelný sraní, proč by si přidělávali práci ? Bonzuje se už tak dost.. na tohle prostě nemaj čas
Presne tak!!toho sem se nikdy nebal!!Spis komu to clovek rika atd.Kdyby chteli,uz davno by neco delali..A ze se tu ukazovali solidni pesty.Ne jak u me 400w a 300g.
Tak hlavne spousta lidi co tu pestuje ma normlani praci a pestuje proto ze nechce proste koupovat 200/g. Navic jak uz nekdo zminoval tim ze pestujeme nepodporujeme dylery a typky co fici ve velkym a maj to jen na kseft. Pro stat i pro nas je to win win situace...
To je přesně ono. Já bych od dýlera nic nekoupil, nechci podporovat obchod. Proto do mastiček vypěstuji dvě nebo tři kytky. Myslím že soudce by si připadal jako blázen, kdyby mu státní zástupce přihrál můj případ k odsouzení. Ale zbytečně neriskuji osobně nikomu nic neříkám ani nedávám.
Asi tak chce to trošku opatrnosti a respektu .. Proto si osobně myslím že tohle je taková botanika zábava to pěstovat a mít je rád A vůbec ne zadnej zločin... osobně mě mrzí že zitra se budu loučit se svima laskama ve skříní a přijde jim
!ZAU! .. Tak tohle je story jak svine, měl si docela štěstí že si nechytl úplné zmrdy, mohlo to asi dopadnout i hůř.
Co se týče té podmínky, neměl si kvůli tomu problémy v zaměstnání? Dneska chcou všude čistý výpis z trestního rejstříku, tak proto se ptám.
No kdyz me chytli tak jsem pracoval da se rict pro kamarada..Ono to je problem,kdyz bych si sel shanet novou praci.Ale kdyz clovek pracuje,tak se to zamestnavatel nema sanci dozvedet.Clovek si pak musi akorat pozadat o smazani tr.rejstriku.