Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skuncik mel v cervnu 15 cm . A ted musi byt "polozeny" ve 2.5 m foliaku a kdyz se chci dostat k Budhovi, ktery je za nim, tak jsem celej ulepenej . Nevydrzel jsem a ustipl jednu mensi vetyvku, sklizen pristi tyden o weekendu
2uzzi: Dik za pochvalu, ale K nejak nedorazila - takze bud ses uklikl , nebo nevis, ze musis kliknout na ikonku karmy v pravo dole u prispevku (a muzes tam napsat i komentar)
Mej se a posilam ti taky kosticku za vas outdoorek
2Krychle: Uz premyslim nad digitalem k vanocum , pac s 80 kilopixelovym fotackem toho moc nafotit nejde . Hehe, zavolam tatovi (je ted na chate) a on mu to vyridi
2Realist: Ja jsem je sadil do foliaku v cervnu s tim, ze je to indoor a rikal jsem si, ze takovej metrovej kericek by nebyl spatnej, o to vic me pak potesilo jak pekne vyrostl - jeden zralok ma 195 a druhej 175 cm (nezastrihaval jsem je), nebo myslis jinou vysku (pac tuhle uz jsem psal nekde nahore )?.
Jinak GWS se mi od zacatku jako kyticka hrozne libil - uz jako rizecek mel nadhernou vuni, pak bez se i bez zastrizeni zacal krasne vetvit, spodni vetve stihali dorustat horni a ma nedherne robustni stonek a vetve (a to je ve foliaku temer bezvetri).
Nastal cas sklizne (pro White Skunka)
Kdyz jsem ho sklizel, tak jsem si nemohl nevsimnout, ze se na nem vytvorilo cca 10 samcich kvetu, ktere bohuzel vykvetly v case me nepritomnosti a po blizsim ohledani jsem zjistil, ze jsou opyleni my milacci GWS (mno, jen v nekterych palicich jsou patrna seminka, tak by to nemuselo byt tak zle). Je to tak, ze tyto seminka by mela byt feminizovana? (vzhledem k tomu, ze WS byla pravdepodobne samice, ktera jen chtela zachovat druh a proto vytvorila par samcich kvetu)
Tak s mirnym spozdenim, prinasim fotoz z weekendu.
S tim opylenim to neni nijak slavny, vsehovsudy jsem nasel par seminek, tak doufam, ze stihnou dozrat
1. Budha - sklizen, je to takova jednohubka
2. Oba GWS (bliz je GWS 2)
3. GWS 1 vrchol
4. GWS 1 - sklizen, je jako jihlavanka - voni hezky (byl citit na par metru od zavreneho foliaku )
5. GWS 2 vrchol
6. GWS 2 - tenhle chlapec sel jeste na pudu za okno na dozrani palicek hlavne seminek
7. Kde ostatni umiraji, zralok zije dal (v noci byl i mraz)
Nekdy pristi tyden nafotim sklizene kyticky a experiment s fermentaci
Tak s mirnym spozdenim, prinasim fotoz z weekendu.
S tim opylenim to neni nijak slavny, vsehovsudy jsem nasel par seminek, tak doufam, ze stihnou dozrat
1. Budha - sklizen, je to takova jednohubka
2. Oba GWS (bliz je GWS 2)
3. GWS 1 vrchol
4. GWS 1 - sklizen, je jako jihlavanka - voni hezky (byl citit na par metru od zavreneho foliaku )
5. GWS 2 vrchol
6. GWS 2 - tenhle chlapec sel jeste na pudu za okno na dozrani palicek hlavne seminek
7. Kde ostatni umiraji, zralok zije dal (v noci byl i mraz)
Nekdy pristi tyden nafotim sklizene kyticky a experiment s fermentaci
2Bambulion: Nebylo to tak hrozny Afghan byl mimo foliak, Budha a WS ani seminko a v GWS jich je odhadem tak maximalne 30, az se dokopu k tomu, abych je vytridil a vyzkousel, tak se ti ozvu
Dik za prani