Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hoj taky to dělám úplně stejně jako ty...a zatím vše super....zasadím semena, po vyjetí 5teho patra je seknu o 3, ty třípatrové vršky dám kořenit, pořádně popíšu z které kytky jsou, po nakvetení je jasné co je matka a co samec...ty matky nechám valit pod 18/6 a podle stavby kytky a rychlosti v růstu, vyřadím slabé kousky a z těch silnějších už pak řežu nové klony a ty pak jedu buď out nebo in ve skříni
nazdar techem : prosim a matky mas poromade s klonama ? nebo je mas nekde bokem v dalsim boxu .. protoze budu rad kdyz prostor dovoli jednu dve matky max
ale nedocetl jsem se jestli muzu nechat matky prozatim v malych kvetinackach aby moc nevyrostli nez se dozvim pohlavy?
a jestli musim i u matek neustale drzet vlhkost jako v rustu okolo 80%
a hlavni faktor jestli musim mit do matkarny pach filtr tudiz jestli to nejak smrdi, uz si to ani nepamatuju tak douho jsem nesazel co bydlim v meste
po 3 neuspesnych outdoorech co me vykradli me to omrzelo a vykaslal jsem se na to ale uz me za ty roky to prestava bavit financovat, radsi zaplatim elektrikarum
pokud jsi nikdy nepestoval indoor tak hned zkouset matky asi neni uplne nejlepsi napad... mozna by bylo lepsi zatim koupit 9 klonu od nejakyho mistniho clena, odjet aspon jedno kolo a pak treba zkusit zatim neco zasadit, preci jen ta doba nez matky vyrostou do velikosti aby se z nich dalo rezat vice rezu je docela dlouha, tak jak chces, kazdopadne napad to neni spatny, taky ted jedu matky ale na ne jsem si poridil jinej box coz budes muset do budouicna i ty, pokud je budes chtit udrzet nazivu a zaroven vypestovat neco do papirku z vyslednejch rezu... jinak staci je na zacatku mit v malych kvetinacich nez poznas pohlavi a pachovej filtr samozrejme na matky nepotrebujes kdyz je nebudes mit v planu prepnout na kvet
stim smradkem je to caik, nebyl jsem si jist. no kdysi nejaky indoor byl ale ehm no spise puda mel jsem tam pak kytek pod lampou z poulicniho osvetleni ale to byl takovy pokus bylo stoho ani ne 30 g ale kourit se to dalo ale to je hromada let zpet, ted bych to chtel vzit troske v profesionalni kvalite
obevil jsem doma takovej sic mensi prostor ale myslim ze by to slo .. je prave mozne i odvetravani ven ale je to jen 60v60d30h ale myslim ze by se tam mohly vlest. prave jsem tam chtel rozjet od seminka k rezani pak tam nechat klony kde bych i prepl 12/12 at se ukazou(pozn, ukazou se i pod rustovym svetlem? zalezi jen na periode ne). z matky nechat clony co se vleze a co da a nejlepsi z nich nechat na misto matky , nez by probehla tahle selekce tak by uz vedle v boxu davno jeli clony od nekoho tady ale vubec nevim. cetlo tohle 300 lidi a zatim nikdo neprihlasil takze si asi pockam , tahle selekce podle vseho potrva tak mesic a pul mozna dva podle toho co jsem pocital na usporkach by se to dalo zmaknout i za levno nebo je to blbost? precetl jsem tolik informaci ze vymyslim blaznovyny
no s usporkama by se to dalo zvladnout ale ty jsou spis akorat na rizky, roste to pod tim pomalu takze je to na dlouho.... jinak jestli jsem spravne pochopil rozmery 60cm vyska? jestli jo tak je to docela dost malo, chtelo by to minimalne dvojnasobek i na matky...
Jen bych to skusil spise jako takovy hokus pokus no uvidime jeste, to se da zmaknout i za pochodu vicemene za par penez. tak setup je doladen do 100%. zejtra po poledni obednavam
premeril jsem box V-153 D-76 H-58 tudis 9 kousku
Pro Holky:
- Kvetinač 15x15x20 x9
- Podmiska pro 3,5 L květináč 9x
- Jungle starter kit ALCHEMY PACK s ph a ec metrem
- Biobizz ALLmix 50l
- Zvlhčovač Humy 6 - 380ml/h
ventilace + ofuk:
- Sonoconnect 127mm
- Prima Klima filtr K2601 - 480m3/h - 125mm
- NTS TT 160RT, 0-550m3/hod,78W,regulace otáček a termostat
- Redukce 160-125,kov 2x
- Tlumič hluku 600/125 mm
- Ventilátor s klipsnou Cornwall 1x
- Meteostanice teplomer/vlhkomer
Svit a okolo:
- PrimaKlima Cool tube 125x480
- HPS Dual 250w Sunmaster
- Elektronický předřadník GIB NXE 250W - se čtyřpolohovou regulací s IEC Connectorem
- Diamantová reflexní folie 1,2 m x 4
- Mechanicky spínaná zásuvka
bude to ok ? Docela ranec dohromady
+ jeste splasit klony, neni nejaky zkuseny zahradnik s mladejma urostlejma slecnama Brno nejlepe ? cca do pristiho tydne jsem ready, kdyby se nekdo ozval prosim
Tak uz je koupeno smontovano nastaveno, otestovano, ceka se pouze na klony, znamej pro nejaky jede tak kdyz bude par navic tak se snim svezu, sic cena za 200,- coz je moc ale dava to minimalne 4-5 pater velke zakorenene tak jsem zvedav, po par poradach jsem dosel k zaveru ze bude stacit 6 holek, prece jenom je to poprvy hodne mista mi zebrala vzduchotechnika (roury) ikdyz mam 1/2 veci mimo box, co uz. nakonec je tohle vsechno uvnitr.
box V-153 D-76 H-58
ventilace:
aluflex 100 a 120
2x TD Silent 160/240 (sice mesic jete ale vypadaj jako funglovky za 2500,- no neber to, druhej mam do budocna podle testu boxu udrzim na 275w 27c coz se da ale zatim tam nejsou kyti ktere taky daj svoje teplo. no ale vypada to ze s dvouma to bude parada.
2x - Prima Klima filtr 240
Ventilátor s klipsnou Cornwall 1x
Meteostanice teplomer/vlhkomer
svit a okolo:
PrimaKlima Cool tube 125x480
250W HPI-T rustovka phillips
250W kvetovka elektorx
Diamantová reflexní folie 1,2 m x 4
Elektronický předřadník GIB NXE 250W - se čtyřpolohovou regulací
pro holky:
hesi starter kit soil
Kvetinač 15x15x20 6x
Podmiska pro 3,5 L květináč 6x
Zvlhcovac Nebbler + domaci vyroba pasivniho odtahu ( uvidite v pozdeji v fotogaleri )
Ph metr martini
biobizz light mix