Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » new set, mohl by nekdo mrknout na nejake ty vady atd? prosim
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
techem
Stálý Člen

Karma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

hoj taky to dělám úplně stejně jako ty...a zatím vše super....zasadím semena, po vyjetí 5teho patra je seknu o 3, ty třípatrové vršky dám kořenit, pořádně popíšu z které kytky jsou, po nakvetení je jasné co je matka a co samec...ty matky nechám valit pod 18/6 a podle stavby kytky a rychlosti v růstu, vyřadím slabé kousky a z těch silnějších už pak řežu nové klony a ty pak jedu buď out nebo in ve skříni

VYCHYTÁVKY a VYLEPŠOVÁKY boxu by Techem

První home made box 2012
Balkón 2013
Home made Sádrokartonový box 2014
balkón a OUT 2014
medical sezóna 2015 by techem
První IN 250W HPS by techem
Druhý IN 250W HPS by techem
Třetí IN 250W mh/400W HPS 4x Super Skunk by techem
Techemova OUT sezóna 2016
Čtvrtý IN Super Skunk růst 250w/květ 400W cooltube

Nekupujte! Pěstujte!

Old Post 15-06-2015 v 22:06 PM
techem je offline   Profil uživatele techem   Find more posts by techem   Foto galerie člena techem   Click here to Send techem a Private Message   Add techem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sm0g
Nový Člen

Karma uživatele sm0g - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

nazdar techem : prosim a matky mas poromade s klonama ? nebo je mas nekde bokem v dalsim boxu .. protoze budu rad kdyz prostor dovoli jednu dve matky max

ale nedocetl jsem se jestli muzu nechat matky prozatim v malych kvetinackach aby moc nevyrostli nez se dozvim pohlavy?
a jestli musim i u matek neustale drzet vlhkost jako v rustu okolo 80%
a hlavni faktor jestli musim mit do matkarny pach filtr tudiz jestli to nejak smrdi, uz si to ani nepamatuju tak douho jsem nesazel co bydlim v meste

po 3 neuspesnych outdoorech co me vykradli me to omrzelo a vykaslal jsem se na to ale uz me za ty roky to prestava bavit financovat, radsi zaplatim elektrikarum

Old Post 15-06-2015 v 23:02 PM
sm0g je offline   Profil uživatele sm0g   Find more posts by sm0g   Foto galerie člena sm0g   Click here to Send sm0g a Private Message   Add sm0g to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten_hodnej
Stálý Člen

Karma uživatele ten_hodnej - 80% PěstitelskáKarma uživatele ten_hodnej - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

pokud jsi nikdy nepestoval indoor tak hned zkouset matky asi neni uplne nejlepsi napad... mozna by bylo lepsi zatim koupit 9 klonu od nejakyho mistniho clena, odjet aspon jedno kolo a pak treba zkusit zatim neco zasadit, preci jen ta doba nez matky vyrostou do velikosti aby se z nich dalo rezat vice rezu je docela dlouha, tak jak chces, kazdopadne napad to neni spatny, taky ted jedu matky ale na ne jsem si poridil jinej box coz budes muset do budouicna i ty, pokud je budes chtit udrzet nazivu a zaroven vypestovat neco do papirku z vyslednejch rezu... jinak staci je na zacatku mit v malych kvetinacich nez poznas pohlavi a pachovej filtr samozrejme na matky nepotrebujes kdyz je nebudes mit v planu prepnout na kvet

Old Post 15-06-2015 v 23:44 PM
ten_hodnej je offline   Profil uživatele ten_hodnej   Find more posts by ten_hodnej   Foto galerie člena ten_hodnej   Click here to Send ten_hodnej a Private Message   Add ten_hodnej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sm0g
Nový Člen

Příspěvek č. 20

stim smradkem je to caik, nebyl jsem si jist. no kdysi nejaky indoor byl ale ehm no spise puda mel jsem tam pak kytek pod lampou z poulicniho osvetleni ale to byl takovy pokus bylo stoho ani ne 30 g ale kourit se to dalo ale to je hromada let zpet, ted bych to chtel vzit troske v profesionalni kvalite
obevil jsem doma takovej sic mensi prostor ale myslim ze by to slo .. je prave mozne i odvetravani ven ale je to jen 60v60d30h ale myslim ze by se tam mohly vlest. prave jsem tam chtel rozjet od seminka k rezani pak tam nechat klony kde bych i prepl 12/12 at se ukazou(pozn, ukazou se i pod rustovym svetlem? zalezi jen na periode ne). z matky nechat clony co se vleze a co da a nejlepsi z nich nechat na misto matky , nez by probehla tahle selekce tak by uz vedle v boxu davno jeli clony od nekoho tady ale vubec nevim. cetlo tohle 300 lidi a zatim nikdo neprihlasil takze si asi pockam , tahle selekce podle vseho potrva tak mesic a pul mozna dva podle toho co jsem pocital na usporkach by se to dalo zmaknout i za levno nebo je to blbost? precetl jsem tolik informaci ze vymyslim blaznovyny

Old Post 16-06-2015 v 00:21 AM
sm0g je offline   Profil uživatele sm0g   Find more posts by sm0g   Foto galerie člena sm0g   Click here to Send sm0g a Private Message   Add sm0g to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten_hodnej
Stálý Člen

Karma uživatele ten_hodnej - 80% PěstitelskáKarma uživatele ten_hodnej - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

no s usporkama by se to dalo zvladnout ale ty jsou spis akorat na rizky, roste to pod tim pomalu takze je to na dlouho.... jinak jestli jsem spravne pochopil rozmery 60cm vyska? jestli jo tak je to docela dost malo, chtelo by to minimalne dvojnasobek i na matky...

Old Post 16-06-2015 v 15:07 PM
ten_hodnej je offline   Profil uživatele ten_hodnej   Find more posts by ten_hodnej   Foto galerie člena ten_hodnej   Click here to Send ten_hodnej a Private Message   Add ten_hodnej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sm0g
Nový Člen

Příspěvek č. 22

Jen bych to skusil spise jako takovy hokus pokus no uvidime jeste, to se da zmaknout i za pochodu vicemene za par penez. tak setup je doladen do 100%. zejtra po poledni obednavam

premeril jsem box V-153 D-76 H-58 tudis 9 kousku

Pro Holky:
- Kvetinač 15x15x20 x9
- Podmiska pro 3,5 L květináč 9x
- Jungle starter kit ALCHEMY PACK s ph a ec metrem
- Biobizz ALLmix 50l
- Zvlhčovač Humy 6 - 380ml/h

ventilace + ofuk:
- Sonoconnect 127mm
- Prima Klima filtr K2601 - 480m3/h - 125mm
- NTS TT 160RT, 0-550m3/hod,78W,regulace otáček a termostat
- Redukce 160-125,kov 2x
- Tlumič hluku 600/125 mm
- Ventilátor s klipsnou Cornwall 1x
- Meteostanice teplomer/vlhkomer

Svit a okolo:
- PrimaKlima Cool tube 125x480
- HPS Dual 250w Sunmaster
- Elektronický předřadník GIB NXE 250W - se čtyřpolohovou regulací s IEC Connectorem
- Diamantová reflexní folie 1,2 m x 4
- Mechanicky spínaná zásuvka

bude to ok ? Docela ranec dohromady

+ jeste splasit klony, neni nejaky zkuseny zahradnik s mladejma urostlejma slecnama Brno nejlepe ? cca do pristiho tydne jsem ready, kdyby se nekdo ozval prosim

Old Post 16-06-2015 v 22:45 PM
ten_hodnej
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

klony neshanej tady ale v bazaru, tam je urcite nekdo z brna kdo ma klacky... jinak ten equip vypada v pohode

Old Post 19-06-2015 v 11:27 AM
sm0g
Nový Člen

Příspěvek č. 24

Tak uz je koupeno smontovano nastaveno, otestovano, ceka se pouze na klony, znamej pro nejaky jede tak kdyz bude par navic tak se snim svezu, sic cena za 200,- coz je moc ale dava to minimalne 4-5 pater velke zakorenene tak jsem zvedav, po par poradach jsem dosel k zaveru ze bude stacit 6 holek, prece jenom je to poprvy hodne mista mi zebrala vzduchotechnika (roury) ikdyz mam 1/2 veci mimo box, co uz. nakonec je tohle vsechno uvnitr.

box V-153 D-76 H-58

ventilace:
aluflex 100 a 120
2x TD Silent 160/240 (sice mesic jete ale vypadaj jako funglovky za 2500,- no neber to, druhej mam do budocna podle testu boxu udrzim na 275w 27c coz se da ale zatim tam nejsou kyti ktere taky daj svoje teplo. no ale vypada to ze s dvouma to bude parada.
2x - Prima Klima filtr 240
Ventilátor s klipsnou Cornwall 1x
Meteostanice teplomer/vlhkomer

svit a okolo:
PrimaKlima Cool tube 125x480
250W HPI-T rustovka phillips
250W kvetovka elektorx
Diamantová reflexní folie 1,2 m x 4
Elektronický předřadník GIB NXE 250W - se čtyřpolohovou regulací

pro holky:
hesi starter kit soil
Kvetinač 15x15x20 6x
Podmiska pro 3,5 L květináč 6x
Zvlhcovac Nebbler + domaci vyroba pasivniho odtahu ( uvidite v pozdeji v fotogaleri )
Ph metr martini
biobizz light mix

Old Post 22-06-2015 v 11:25 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás