Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, tak mi to začíná pomalu ale jistě hnědnout, pročítam FAQ a všechny možný posty abych věděl co a jak ale ocením každou radu, tak je sem sypte prosím pěkně
Teploty by vadit neměly, dokud opravdu nemrzne. Jen sleduj, jestli ti to neplesniví.
Tady v té části fóra je povolena jen jedna fotka na příspěvek, příště založ v "fotogalerii mikropěstování"
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Díky Koles, budu to hlídat, snad to dobře dojede , koukal jsme na trichomy pod mikroskopem a zdá se že většina je ještě průhledná, je to dětskej mikroskop takže nic extra ale poznat to je. Za pár dní zase přijdu s updatem, zatím čégo
Naposledy upravil Uncle Beardo 22-09-2015 v 19:32 PM
ahoj...ty skvrny...rozhodně rozhozený ph...ony i AFka potřebujou ph úpravu půdy i zálivky..
vím že je to pozdě napsaná reakce ale pro příště..pěstu zdar
Edit:ten balkon byl dobrej nápsd...vypadá to pěkně AFka chtějí sice méně tmy a více swětla ale nenech se mýlit....NIKDE!!na světě kytky(at už jakýkoliv) nemají 18/6 nebo dokonce 20/4...
to je hloupost a nesmysl (ani na rovníku)...
Takžea..pokud bys to třeba chtěl dělat podobně jako já a mít kytí fotoper. i AF(jen pro potěchu oka) věz že perioda 12/12je úplně dostačující...at to roste ahoj
Původní příspěvek od dmtart chtějí sice méně tmy a více swětla ale nenech se mýlit....NIKDE!!na světě kytky(at už jakýkoliv) nemají 18/6 nebo dokonce 20/4...
to je hloupost a nesmysl (ani na rovníku)...
Jako starý hnidopich tě musím upozornit aby jsi byl byl opatrný s nějakými tvrzeními, když jsi zřejmě školu moc rád neměl. Jistě tě překvapí, že na zemi existují místa, kde například slunce svítí nepřetržitě skoro 180 dní v režimu 24/0, tedy nikdy nenastane tma. Takže i když to selským rozumem není k pochopení, ve skutečnosti země není placatá a slunce neobíhá kolem země.
...ok...trochu jsem to přehnal.omluva.ale jen jsem chtěl trošku ulevit od těch zveličujících názorů že automat musí mít 20/4...18/6...atd...ano jistě budou pak lepší...ale už jsme u energie..že? Dle mého názoru a zkuš. 12h stačí..ale dělej to podle svého...samozřejmě....
toMard:...ano ano i taková místa zde na tý kulatý věci jsou...ale zkus tam pěstovat....
..at se daří kluci...