Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
18/6 41dní, bočáky jedou, připravím se na odebrání pár řezů, potřebuju sledovat možný samce, nejspíš druhej den risknu 12/12 na 600W a budu to hlídat.
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
foto 13.den 12/12 a 19.den 12/12. Prozatím se kočky mají fajn, občas dostanou Lets Bloom od GET. Jo,nějakej ten pyl je, nejrychlejší byl "S" (ten suším, aby mi nezplesnivěl), další pyl bude taky,jen ještě roste :-)
Foto 19. a 20.den, nejvyšší dvě slečny nalomeny, už během hoďky se snažej opět ztopořit :-) (stačí však drobné závaží...) (na první fotce u tohoto příspěvku si bystří pozorovatelé všimnou žlutozelenýho drátu)
Aktualizace: Dobrá zpráva je, že kytky kvetou pěkně, opýlil jsem pár spodních paliček. Ta horší zpráva je, že jsem místy objevil pár samčích květů, hned jsem je ošmikl. Jinak tenhle pěst ze semínek se mi líbí, nedá se sice mluvit o uniformní mase, ale ta různorodost se mi začíná líbit. Pokud vypnu odtah, tak se v boxu objeví "zmixovaná" vůně, žádnej mega smrad, celkem mi to voní.
Fota 27dní.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Jednou všechno bude :-) Kam jsem dal ten kabel? Tak zatím jen pokus o popis bez obrázků:
AJako jediná kytka je v 3,5l.) Řídké,malé.
A1:Menší paličky.
A2:Nízká,ale mohutná.
A4:Haze typ, řidší pálky.
B1:Solidně prorostlý top, zkroucené listy,trpí teplem.
B4:Rychlejší než B1 a podobné B1.
E3:Rozvětvenější s kratším topem.
S2:Chudá,ale tvrdé pálky.
S5:Mohutný top, vzdušnější.
V2:Štíhlá s "výrůstkem" na topu.
P.S. Jsem hroznej bordelář, teď stíhám minimálně. Aktuálně je vůně boxu jako když otevřeš bonbošku :-)
Fotos sušenkos :-)
Pěstovat vícero druhů kytek v boxu není až tak moc o výnosu, ale o hledání unikátu. V tomto mixu co jsem sadil, mi přijde, že co semínko, tak to osobitá kytka. Trochu ruleta... a nejspíš i při budoucích ochutnávkách bude. Takže sušíme.