Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj hezký to máš kolego :-) ten foliak bude hustej až to zaroste bush. Psal si ze mas semena z legalizace lol já sem ji tento rok kupoval 3x a nic tam nebylo :-( budu sledovat ať se daří. Peace.
Hoj hezký to máš kolego :-) ten foliak bude hustej až to zaroste bush. Psal si ze mas semena z legalizace lol já sem ji tento rok kupoval 3x a nic tam nebylo :-( budu sledovat ať se daří. Peace.
Jo taak a já o tom slyšel :-) už něco tak už teď rozumím. No možná jednou vykvetu také ale blbostí :-) . Sory za OT nech smazat když tak. Ať to roste. Peace
Zdar zahradníci a zahradnice...
Tady nějaké foto jak to krásně roste na balkóně...za chvíli budu asi nadstavovat perlinku nad zábradlí
Jinak ničím nehnojeno, pouze voda z akvária ředěná 1:3 a nevypadají, že jim něco chybí, tak ani nadále nebudu hnojit na růst ničím
Foto 3 chilli papričky 2ks v jednom květináči...noname odrůda z papričky od známého
Foto 4 máta peprná
Začíná se to tam trochu vymykat kontrole jede to do pořádné jungle
Daemon od budha seeds auto už je cca 25dní na květu, vůně zatím nijak zvlášť silná, ele příjemná, trochu mi připomíná kafe turka tak uvidíme jak to bude pokračovat...
jinak ostatní kytičky krásně rostou, až moc bych řekl, budu muset za chvíli přidělat nějkou konzoli na zábradlí a zvednout krytí balkónu....
Původní příspěvek od Liverone zdar,maš tam peknu huščinu,ta automatka zatal vypada vpohode.
taka otazočka..nevieš kedy asi začnu konečne kvitnut femky ?
To sice začal, ale pokud ten noname nebyl nějaký extra early (což se občas stává, viděl sem už no namy kvést od půlky července), tak si dá ještě cca měsíc veget.
Ono i to co píše seedbanka tak moc nesedí, protože chod délky světlé a tmavé fáze dne se výrazně liší v závislosti na zeměpisné šířce. Např. u nás oblíbené španělské banky často píšou, že jejich kytky jsou ke sklizení např. na konci září a v reálu jdou pod kudlu o měsíc pozdějc. To je způsobené tím, že perioda 14/10, která se u nás vyskytuje ve 2. polovině srpna a při které začíná kvést většina našich outdoorovek, nastává ve Španělsku na 40° asi o tři týdny dříve, takže i ty kytky se dají dřív do květu.
Hola zahradníci
Tady nějaké fotoz z foliáku, musel jsem holky ohnout, chybělo jim kousek a opřely by se o fólii...jinak jedou parádně, dělají mi radost