Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2x600W DS120, 16x WR + 16x BG
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Dr_paradox69
Stálý Člen

Karma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

hmmm,uz sem tento problem videl,ale nikdy se to nesirilo tak abych to musel resit,vetsinou slo o par listu jenom...zkusil bych srazit to ph,ale zas taky vysoky se mi nezda aby to delalo takovy spaleniny...a magnesium je pre v magnezce :-D,a tu je taky
http://www.growway-garden.cz/canna/...nna-horcik-3314

Old Post 24-01-2015 v 20:44 PM
Dr_paradox69 je offline   Profil uživatele Dr_paradox69   Find more posts by Dr_paradox69   Foto galerie člena Dr_paradox69   Click here to Send Dr_paradox69 a Private Message   Add Dr_paradox69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breakbeat
Stálý Člen

Karma uživatele breakbeat - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

aspon vim ze se to vyrabi, ovsem v praze to nikde v zadnem gshopu nemaj... prijde mi trochu blby platit 130kc postovny za vec co stoji necely 3 stovky... no zkusim se jeste nekde mrknout ale jinak mi nezbyde nic jineho nez to objednat

Old Post 24-01-2015 v 21:25 PM
breakbeat je offline   Profil uživatele breakbeat   Find more posts by breakbeat   Foto galerie člena breakbeat   Click here to Send breakbeat a Private Message   Add breakbeat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Karma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

hej mozna by aji ta magnezka zabrala,zalezi v jake forme to tam je to bys musel pozjistovat,ale kdyz je to vstrebatelny pro zivy organismus clovek tak by mohlo aji pro zivy organismus kytka...nevim kecam nezkousel sem to,mozna to vypatram aji ja a dam ti vedet...

Old Post 24-01-2015 v 21:32 PM
Dr_paradox69 je offline   Profil uživatele Dr_paradox69   Find more posts by Dr_paradox69   Foto galerie člena Dr_paradox69   Click here to Send Dr_paradox69 a Private Message   Add Dr_paradox69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

tu je presnej obsah primo z canny:Toto minerální hnojivo obsahuje 7 % MgO a 14% SO3.
ale co je presne napsany na magnezce,jestli je tam taky MgO,to ti nereknu pac na netu to nemaji a magnezku doma nemam...:-D

Old Post 24-01-2015 v 21:44 PM
Postman16
Stálý Člen

Karma uživatele Postman16 - 68% PěstitelskáKarma uživatele Postman16 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Tipnu si 495G bubblegum vypadá luxusně .. za jak dlouho budeš sklízet toho WR?

Old Post 24-01-2015 v 22:20 PM
Postman16 je offline   Profil uživatele Postman16   Find more posts by Postman16   Foto galerie člena Postman16   Click here to Send Postman16 a Private Message   Add Postman16 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breakbeat
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

tak uz jsem to magnesium od canny objednal rovnou i s enzymama... jinak tady mam dalsi fotky na kterych je videt problem s listy + mam porad problem se sviluskama, vcera dostaly sprchu vertimecem ale vypada to ze to budu muset zopakovat, uz jsem z toho uplne hotovej... +posledni bonusova fotka kde je videt rozdil mezi brylemi a bez bryli, opravdu stojej za to, ty vybojky kazej oci jako prase... kdyby nekdo mel nejaky napady/pripominky tak piste...

Old Post 24-01-2015 v 22:24 PM
breakbeat je offline   Profil uživatele breakbeat   Find more posts by breakbeat   Foto galerie člena breakbeat   Click here to Send breakbeat a Private Message   Add breakbeat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breakbeat
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od Postman16
Tipnu si 495G bubblegum vypadá luxusně .. za jak dlouho budeš sklízet toho WR?

hele to jeste vubec netusim, jeste je moc brzo na to, prepinal jsem nekdy na vanoce takze jsou teprv 30dni na kvetu

Old Post 24-01-2015 v 22:25 PM
breakbeat
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

jinak chlapi jeste jedna otazka k fotaku - mam fujifilm s5500 ovsem jsem absolutni lama na foceni, jakej mam nahore zvolit mod kdyz chci fotit celek a jakej tam mam dat mod kdyz chci fotit makro? mam tam porad "auto" jak trubka a nechce se mi to moc zkouset tak se radsi rovnou zeptam

Old Post 24-01-2015 v 22:33 PM
breakbeat
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

tak jeste stale porad mam problem s listy, zitra by mi melo prijit konecne uz to magnesium (ktery jim podle me chybi) tak jsem zvedavej jestli uvidim zmeny... jeste k tomu si skocim pro kapky na ph down, lita mi az na 7, tak to zkuim trosku poladit... jinak stale se mi nedari udelat rozumnou fotku (nejaky makro) susiny jsem na to fotografovani uplnej amater

Old Post 26-01-2015 v 22:48 PM
breakbeat
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

mensi up... na fotkach je rovnez videt problem s listy - na krajich zlute a mivaji taky "zrzave" nebo mrtve mista...

Old Post 26-01-2015 v 22:51 PM
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od breakbeat
jinak chlapi jeste jedna otazka k fotaku - mam fujifilm s5500 ovsem jsem absolutni lama na foceni, jakej mam nahore zvolit mod kdyz chci fotit celek a jakej tam mam dat mod kdyz chci fotit makro? mam tam porad "auto" jak trubka a nechce se mi to moc zkouset tak se radsi rovnou zeptam

Já bych nechal auto nebo pokud fotíš po tmě (bez výbojky), tak noční portrét - s měsíčkem. Makro mód tam nemáš, tak jedině ta hlava anebo zalistovat trochu v manuálu a zkusit M - manuální nastavení, z toho lezou nejlepší "makro" fotky

Nejlepší je fotit se zhasnutou výbojkou, jinak ty barvy vypadaj jak vypadaj..

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 26-01-2015 v 22:53 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breakbeat
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

fotim pres lumii bryle s uv filtrem, prijde mi to docela rozumny... kazdopadne manualni nastaveni asi nehrozi kdyz ani nevim jake hodnoty kde nastavit abych dosahl nejlepsi ostrosti.... nekde jsem cetl ze by mela stacit obycejna lupa a fotit to pres ni, tak to zitra zkusim a uvidime co to udela
btw. dneska dostaly druhej a doufam ze i posledni postrik vertimecem proti sviluskam a trasnenkam... snad to zabere protoze dalsi postrik uz jim urcite nedam, jelikoz palice zacinaji pomalu hnednout a nabyvat na objemu

Old Post 26-01-2015 v 22:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás