Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmmm,uz sem tento problem videl,ale nikdy se to nesirilo tak abych to musel resit,vetsinou slo o par listu jenom...zkusil bych srazit to ph,ale zas taky vysoky se mi nezda aby to delalo takovy spaleniny...a magnesium je pre v magnezce :-D,a tu je taky http://www.growway-garden.cz/canna/...nna-horcik-3314
aspon vim ze se to vyrabi, ovsem v praze to nikde v zadnem gshopu nemaj... prijde mi trochu blby platit 130kc postovny za vec co stoji necely 3 stovky... no zkusim se jeste nekde mrknout ale jinak mi nezbyde nic jineho nez to objednat
hej mozna by aji ta magnezka zabrala,zalezi v jake forme to tam je to bys musel pozjistovat,ale kdyz je to vstrebatelny pro zivy organismus clovek tak by mohlo aji pro zivy organismus kytka...nevim kecam nezkousel sem to,mozna to vypatram aji ja a dam ti vedet...
tu je presnej obsah primo z canny:Toto minerální hnojivo obsahuje 7 % MgO a 14% SO3.
ale co je presne napsany na magnezce,jestli je tam taky MgO,to ti nereknu pac na netu to nemaji a magnezku doma nemam...:-D
tak uz jsem to magnesium od canny objednal rovnou i s enzymama... jinak tady mam dalsi fotky na kterych je videt problem s listy + mam porad problem se sviluskama, vcera dostaly sprchu vertimecem ale vypada to ze to budu muset zopakovat, uz jsem z toho uplne hotovej... +posledni bonusova fotka kde je videt rozdil mezi brylemi a bez bryli, opravdu stojej za to, ty vybojky kazej oci jako prase... kdyby nekdo mel nejaky napady/pripominky tak piste...
jinak chlapi jeste jedna otazka k fotaku - mam fujifilm s5500 ovsem jsem absolutni lama na foceni, jakej mam nahore zvolit mod kdyz chci fotit celek a jakej tam mam dat mod kdyz chci fotit makro? mam tam porad "auto" jak trubka a nechce se mi to moc zkouset tak se radsi rovnou zeptam
tak jeste stale porad mam problem s listy, zitra by mi melo prijit konecne uz to magnesium (ktery jim podle me chybi) tak jsem zvedavej jestli uvidim zmeny... jeste k tomu si skocim pro kapky na ph down, lita mi az na 7, tak to zkuim trosku poladit... jinak stale se mi nedari udelat rozumnou fotku (nejaky makro) susiny jsem na to fotografovani uplnej amater
Původní příspěvek od breakbeat jinak chlapi jeste jedna otazka k fotaku - mam fujifilm s5500 ovsem jsem absolutni lama na foceni, jakej mam nahore zvolit mod kdyz chci fotit celek a jakej tam mam dat mod kdyz chci fotit makro? mam tam porad "auto" jak trubka a nechce se mi to moc zkouset tak se radsi rovnou zeptam
Já bych nechal auto nebo pokud fotíš po tmě (bez výbojky), tak noční portrét - s měsíčkem. Makro mód tam nemáš, tak jedině ta hlava anebo zalistovat trochu v manuálu a zkusit M - manuální nastavení, z toho lezou nejlepší "makro" fotky
Nejlepší je fotit se zhasnutou výbojkou, jinak ty barvy vypadaj jak vypadaj..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
fotim pres lumii bryle s uv filtrem, prijde mi to docela rozumny... kazdopadne manualni nastaveni asi nehrozi kdyz ani nevim jake hodnoty kde nastavit abych dosahl nejlepsi ostrosti.... nekde jsem cetl ze by mela stacit obycejna lupa a fotit to pres ni, tak to zitra zkusim a uvidime co to udela
btw. dneska dostaly druhej a doufam ze i posledni postrik vertimecem proti sviluskam a trasnenkam... snad to zabere protoze dalsi postrik uz jim urcite nedam, jelikoz palice zacinaji pomalu hnednout a nabyvat na objemu