Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jen ty velký SOU 33 dní a jsou hodně zaštípávaný. Ty malý cca. 14 dní od vyklíčení. Nechtěl sem jim vzít dusík, ale jen přidat do zálivky i bloom složku.
Tak už sem nevydržel čekat a přepnul sem. Vlhkost se mi zatim daří snižovat, zatím k 50℅. Ale nastal problém s teplotou ve dne se vyšplhá max k 24-25°C a v noci klesá až k 10°C.
Přikládám foto z 1. Dne 12/12
Tak menší Up.
8den 12/12 růstova exploze je v plným proudu
Problém s teplotou v noci vyřešen výrobou vyhřívanýho přítahu. Zbouchal sem krabičku s dvěma komorami které jsou propojeny malým otvorem který je odsťíněný.V jedný části je 75w žárovka a v druhé 12cm PC větráček s regulací otáček.
Jinak slečny ukazují hezky pohlaví pouze diesel zatim nic. Ph zalivky 6.2 výtok 5.9
Dávky hnojiv grow 2ml/l fishmix 2ml/l heaven 2ml/l.
No nikdy sem to sice nepouzival ale dival sem se co to je a vypada to ze to je neco podobnyho jako finalsolution na konci. To nema s hnojenim jako takovym nic spolecnyho. Spise nejaky booster. Takze z meho pohledu lej to tam! )
Ripen používám už pár let a nemohu si stěžovat. Ripen urychluje dozrávání ( snad i palky se po něm nafukujou, ale to je spíše mé subjektivní pozorování) a podle toho co lidi píšou tady na gr tak vysledna chut produktu je takova lehce nasládlejší než bez Ripenu. Ale je duležité si uvědomit, že Ripen neni flush jako Final solution, ale hnojivo na konečnou fázi květu a proto je nutné po Ripenu udělat ještě aspon tyden flush jen čistou vodou (vzhledem k tomu, že Ripen neobsahuje N , tak ten flush muže byt kratší než u běžnych hnojiv, ale já i tak prolejvám třeba 10dní).
Já to dělám tak, že týden jedu Ripen a pak 10dnů čistou vodu přičemž v těch deseti dnech udělám 2x brutal proplach tzn. kytky dám do vany a každej květináč prosprchuju třeba 8-10l vody.
Jo a ještě jedna duležitá věc : Ripen je hnojivo, ne aditivum a tak když nasadíš Ripen už tam nic jiného nelej.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
V pohodě ono se to obecně dost zaměnuje. Ripen by měl obsahovat látky(snad inhibiční fytohormony?) které kytce řeknou, že se blíží její konec a ona se tedy v těchto posledních dnech snaží ze sebe vymáčknout co nejvíce aby zajistila přežití potomstva). Ten Final jen pročištuje, ale teda co jsem tu tak četl nejeden člověk říkal, že po Finalu je chut horší než po Ripenu, což je celkem smutné vezmeme-li v potaz, že Final je "čistící prostředek".
Ještě pro Kreatora: Pokud ten Ripen nasadíš, tak opravdu nepodceň ten flush , protože když celou dobu hnojíš bio hnojkou, tak by byla škoda pokazit chut mineralním přípravkem ktery byl nedostatečně vyflushovaný :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Neboj šerife mám v plánu (i když jedu organiku) alespoň 10dní proplachu. I venku sem na to dbal. Nejsem fanoušek hnusnýho kašle. PS:fakt děkuju chlapy, za každou radu sem moc vděčnej, jsou pro mě jak děti.