Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jako chlapi, neberte to zle, ale co vás vede k tomu, že si kupujete předřadníky aspoň 2x tak drahé, než si můžete koupit? zatím sem nepřečetl, nějaký dost rozumný důvod, proč tak učinit, kromě té poruchovosti a to je hodně spekulativní věc...
znas jinej predradnik za 4 litry kerej umi 400-1000w?nasel sem lumii digita za 6 litru,lumatek za 7,5,a ten maxibright 8,jak vidis vyjde stejne jak gavita...
ok, řeknu to jinak, až si koupíte předřadník 1000w, nebo jestli už ho máte, tak ruku na srdce... kdo jste udělal aspoň 900g na 1000w, čemuž se dá začít říkat efektivně pěstovat, bez toho, aniž bych byste pálili waty do háje a kupovali předřadníky za kupu peněz???
prachsprostě řečeno, koupím předřadník o několik tisíc méně a udělám na tom stejně, jako na předřadníku, který stojí o 2 nebo 3 tisíce víc...
otestujte si to a pak uvidíte... já osobně dělám cca 0,90g/wat a jedu na lumii... myslíte, že na lumateku, který stojí o cca 20% víc udělám o 20% víc na výnosu...to ani omylem...
každopádně to není myšleno ve zlém, ale jestli chcete házet kačky do kanálu, tak prosím...
nikdo ale nepsal že po pořízení drašího předřadníku bude větší sklizeň
o to vubec nejde jsou v tom jiné věci ale každýho věc
já ti přece neříkam at vyhodíš lumii a kup Lumatek nebo gavitu
kupu peněz ? Lumii koupíš cca za 2800,- a gavitu jsem pořídil za 3500,-
kemo pro me je dulezita ta regulace od 400-1100 w pac to chcu met pouzitelny na vsecko co me muze potkat,tak je jasny ze to bude stat vic kdyz je to variabilni,nez kdyz si koupis cisty sestikilo...je jasny ze na vynosu se to moc nepodepise,a ja to nechcu na vymenu do svyho boxu,ale koumam novej,vetsi...kdyz koupim high end tak vim ze me to vydrzi pekne dlouho a i kdyz ten box co chcu resit rozeberu za cas,tak budu met moznost svitit jakkoliv s jednim predradnikem...
uvidíme, když se moc nevytáhne ani mě to moc vadit nebude
možná už tam prdnu HPS a přepnu na 600w tím se trošku
vytáhne a udělá větší rozestupy pater ale přemýšlím jestli to vubec chci
Původní příspěvek od Chikoo mám vysoké EC vody 0,8 tak proto to tak vylezlo
Tak to bych zauvažoval nad osmozou , ja mam 0,5 EC a osmozovka prostě Luxor na nule.. bůh ví co do holek takhle pereš, následně samozdřejmě do sebe.. Sorry za OT, ale tak mě to napadlo..