Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak kytky dostali phytamin a enzymy a trochu se zlepšili,ale stalo se přesně to co jsem nechtěl (jak už to bývá) mříž na scrog začala reznout,je to opravdu tak velkej problém jak jsem někde četl a mám to ještě nějak řešit?Už by to bylo dost komplikovaný :/ na fotce to jde vidět.
No mohla by se rez lepit na palice,už ted když jsem přes ni přejel prstem tak jsem ho měl zrzavej takovou tou povrchovou rzí..nicméně dnes jsem ji vyndal (hrůza) ošetřil antikorozním základem a znovu nainstaloval (o5 hrůza) Tak snad ted nechcípnou na nějaký výpary z te základovky
Jsem pořád nějakej nervozní že už jsem v 17 dnu květu,takže teoreticky už by nějak moc růst neměly a většina vrcholů je lehce nad úrovní mříže,není sít moc vysoko,resp nedal jsem ji tam moc pozdě? :/ Mám z toho špatný spaní tak mi prosím někdo poradtě,díky.
No tu mříž už to nějak výrazně nepřeroste. Měl si po její instalaci ještě několik dní růst a kytky proplítat. Teď to tak trochu postrádá smysl a domnívám se že je tam v podstatě zbytečně.
Jenže právě úplně všude se píše,že po přenutí kytky ještě hodně vyletí tak je lepší ji nainstalovat až po přenutí,což jsem udělal asi 4.den po přepnutí,ale kytky prostě vůbec nevyletěli tak jak se všude píše :/ Jinak úplně smysl nepostrádá,alespon můžu nasměrovat každou větev do svýho prostoru.bež mříže byly 2 kytky strasně nahusto a 2 docela řídký a nebylo to dobře vyplnený..
Tak myslite ze mam tu mriz hodit pryc? Achjo sem fakt nasranej hlavne ze ctu knizku 10x po sobe, o scrogu sem precetl snad vsechny clanky na netu a takhle se to pak posere,je to jen tim jak kazdej zmatkuje jak to po prepnuti vyleti o 100%,picovina!
Já bych ji tam nechal jako oporu pro květ. Ta mříž ničemu nevadí, naopak s její pomocí líp kytky roztaháš, takže si nebudou vrcholky stínit
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
50 tam uděláš skoro určitě, chce to jen trpělivost a pěkně se o kytky starat (ale zas to nepřehánět).
Jak vysoko máš lampu?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Po 20dnech květu se ti uz nevytáhnou,po přepnuti rostou tak těch 14dni a pak uz to jen kvete.tu lampu mas asi tak akorád.zkus dat ruku těsně nad vrcholky a když te to bude jen tak příjemné hrát ne hal bych to tak. Jinak 50g uděláš určitě,tim bych se nestresoval. Budu sledovat a at to roste
Trochu sem to přehnal s tím že je tam zbytečně, vždy mě totiž trochu zklame když je tak pěkně rozjetej začátek a nakonec to většina lidí stejně brzo přepne.
Přesně tak, ta mříž ti aspoň drží každej vršek ve svým místě a taky slouží jako podpěra až v květu začnou paldy těžknout a ohýbat se.
S tím vytáhnutím po přepnutí to však žádná blbost není. Jestli si je po přepnutí proplítal až do doby kdy přestali růst, nemůžeš se divit že mříž nijak výrazně nepřerostli.
Ale vsak ja se radil kdy to prepnout a ne s jednim clovekem,dokonce jsem to prepl o par dni pozdej nez mi radil matkar,tak nevim kde se stala chyba na rustu to bylo 23 dni.. jinak ldyz uz diskutujem tak aspon at nad aktualni fotkou.
Edit: jako vetvi,ktery kdybych vymotal aby byly nad mrizi je tam dost,nektery i 10 cm nad mriz,jenze otazkou jestli by to bylo vyhodny vuci ten nizsim..