Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První indoor, prosím o zhodnocení ;)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
blystar
Host

Příspěvek č. 17

Ahooj, tak dneska jsou to dva týdny od zasazení semínek (pokud bych počítal od vyklíčení, je to 11 dnů), tak přináším krátký report a prosím o zhodnocení, jestli se vyvíjí tak jak mají

Jedna kytička je dead, jelikož se jí nerozvinuli listy (nějaká mutace, vyrostl jen jeden slepený), tak jsem místo toho nasadil 3 kusy regular AF Daemos, tak uvidíme.

Zatím nehnojím, jednou aplikované polyversum, v týdnu se chystám znovu polyversum a od příštího týdne začínám hnojit Powder feeding hybrid.

Je možné, že jsou kytičky zabržděné, protože jsem sadil hned do hlíny ? Teoreticky, když jsou v malém květináči, vyplní kořeny prostor rychleji a kytka začne investovat energii do růstu, je to tak ? )

Některé lístečky jsou nějaké pokroucené a jakoby suché, nevím čím to je .. možná byla lampa moc nízko, co myslíte ? Byla 25 cm, teď jsem dal 40cm, přeci jen porostli.

Blíží se mi problém s teplotami, takže jsem udělal následující. Když se nesvítí, mám nastaveno, ať se jednou za hodinu (10 minut) spustí odtah, vnitřní ventilátor a u přítahu mám ohřívač vzduchu. V místnosti může bývat i 10 stupňů, tak dám v dalším příspěvku vědět, jak to funguje. Teoreticky by se to mohlo stihnout vyvětrat a dovnitř by měl proudit jen teplý vzduch, který by tam 50 minut mohl vydržet do dalšího větrání .. tak uvidíme, přece jen by to byli šoky kdyby kytky nasávali 10 stupňů a ta teplota by tam i zůstala do dalšího svícení. Zatím měli nejméně 21 stupňů, ale zima se blíží, .. tak uvidíme. Příště popíšu a nafotím ať vidíte, jak to mám řešené, hlavně až uhodí mrazy jsem zvědav.

PS: kroucení listů je viditelné u obr. 4.
PS2 : s LST počkat tak minimálně ještě týden co myslíte ? zatím jsou takové slaboučké na to, ... nebo začít už teď ?

Old Post 29-09-2014 v 12:26 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Na trénování počkej, až trochu zmohutní, zatím jsou hodně malé.. Nech je vyrůst na 10-15 cm a pak začni ohýbat.

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 29-09-2014 v 12:38 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomigun
Stálý Člen

Karma uživatele Tomigun - 93% PěstitelskáKarma uživatele Tomigun - 93% PěstitelskáKarma uživatele Tomigun - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

já jsem nízké teploty vyřešil koupí zásuvkového termostatu, kde si pěkně nastavíš požadovanou teplotu a když teplota klesla pod nastavenou hranici, tak spustila horkovzdušný ventilátor. fungovalo to skvěle...
během hodiny se to zaplo tak 6x vždy na minutu.

1st indoor 150W/250W
9xEuforie 400W
9xAK-47 400W
MyBrute

Old Post 29-09-2014 v 14:34 PM
Tomigun je offline   Profil uživatele Tomigun   Find more posts by Tomigun   Foto galerie člena Tomigun   Click here to Send Tomigun a Private Message   Add Tomigun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blystar
Host

Příspěvek č. 20

koles : ok počkám, díky, při té velikosti rovnou i zastřihnu.

tomi : uvidím, pokud by nebylo dostatečné moje řešení, beru v potaz (za týden zdokumentuji i s fotkami jak to mám vyřešené .. zatím se mi vždy po pár hodinách box vyvětral na okolní teplotu, tak uvidíme.

Old Post 29-09-2014 v 17:02 PM
blystar
Host

Příspěvek č. 21

Hoj, tak týden zase utekl a přináším další fotky a report. Kytičky dnes mají 21 dnů od zasazení semínek. Příští zálevku se chystám poprvé zahnojit Powder feeding hybrids, zatím jen 2x polyversum jako prevence plísním. Vlhkost držím pěknou, teploty trochu nižší. Tvoří se 5 patra (děložní nepočítám) i postranní větvičky. Brzy se chystám na zástřih pomocí FIM.

Tomi, tak můj systém přisávání teplého vzduchu z venku selhal, tudíž horkovzdušný ohřívač šel inside box, kde spíná každou hodinu minutu před odtahem, poté běží 5 minut s odtahem a následně minutu po tom, co odtah vypne. TZ. co hodinu jede 7 minut a 5 minut odtah .. víc si jaksi nemůžu teď dovolit. Co bude až bude 5 stupňů netuším, zatím mám teploty 17 noc , 20-21 den při 250W ..

Kroucení listů už přestalo viz. můj původní příspěvek, pomohlo zvednout lampu, takže to bylo nejspíš tím, že byla moc blízko.
Vyskytl se mi ovšem nový problém, viz. fotky. Listy na okrajích jako by schnou a žloutnou. Včera to tam ještě nebylo, začalo to dnes. Mám podezření na přelití, i přesto, že nezalévám moc, ovšem hlína nebyla posledně dokonale suchá. CO MYSLÍTE ?
Zálevky 25.9., 28.9., 4.10. .. nejraději bych to zaléval tak jednou za týden, co myslíte ? Prostě zapíchnu prst a mám pocit že tam je furt vlhko, snad to ani neschne já nevím ...

Foto 1, celkový pohled, ve předu rajčátka, první květináč vlevo byl autoflower regular budha, který stojí pěkně za **** , táhne se nahoru, musel sem je podepírat, jsou to hnusné kytky .. jednu jsem vytrhnul, protože se začala flekatit, tak jsem ji dal pro zichr pryč.

Foto 3, jsou to krásné malé pevné tmavě zelené košíčky

Foto 4,5 nemoc na listech, nevíte někdo proč ? nějaké nápady ?

Děkuji všem za sledování a rady a příští týden jsem tu zase.

Old Post 06-10-2014 v 19:38 PM
Džejmsn
Stálý Člen

Karma uživatele Džejmsn - 35% PěstitelskáKarma uživatele Džejmsn - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

čus
Zatím to vypadá slibně.. Zalévej podle tíhy květníku a když máš pocit že je substrát stále vlhký drž se ho a nezalévej.. na takovýhle prcky je jednou za 3 dny fakt hodně ještě v takhle velkých květníkách.

Old Post 06-10-2014 v 19:53 PM
Džejmsn je offline   Profil uživatele Džejmsn   Find more posts by Džejmsn   Foto galerie člena Džejmsn   Click here to Send Džejmsn a Private Message   Add Džejmsn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Cus možná jsem přehlédl, ale proč toho tam. Nemáš víc?

Old Post 06-10-2014 v 22:39 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blystar
Host

Příspěvek č. 24

Mysak .. prvni grow .. malo zkusenosti .. kolik by si jich tam dal a jak by si to udelal ty? Ci kdokoli jiny? Rad si necham poradit

Chci zastrihnout nad 5patrem myslite ze je dobry napad dat pri tom pryc prvni patro? Myslim tim prvni jednocipe listy i vetvicky .. ony stejne byvaji slabe .. delate to tak nekdo? Nebo mam prvni patro dat pryc rovnou a za tyden az zastrih? .. budu pouzivat LST takze 2-5 patro by se melo chovat jako hlavni terminal .. to je i duvod proc dat to prvni slabe pryc si myslim .. no uvidime .. pokud uz ma nekdo vyzkousene byl bych moc rad za rady

Naposledy upravil 07-10-2014 v 06:56 AM

Old Post 07-10-2014 v 06:15 AM
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

no tolik abych zaplnil box takhle svitiš na zem misto na kytky

Naposledy upravil mysak 07-10-2014 v 10:43 AM

Old Post 07-10-2014 v 10:32 AM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Floopy
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Floopy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Floopy - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Cus.... Taky jedu prvni indoor.... Nebal bych se hnojit ani trenovat? Mejm kytkam je 15 dni a zohejbany jsou pekne... Jsou to teda klony...
Nevim jak to mas s ofukem ale myslim ze mas docela slaby stonky...

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 07-10-2014 v 18:12 PM
Mr.Floopy je offline   Profil uživatele Mr.Floopy   Find more posts by Mr.Floopy   Foto galerie člena Mr.Floopy   Click here to Send Mr.Floopy a Private Message   Add Mr.Floopy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blystar
Host

Příspěvek č. 27

Já nepouštím ofuk přímo na kytky, někde sem četl, že to není dobré ze začátku tak nevím ... Jinak stonky mi přijdou docela dobré, ta fotka možná mate trošku Příští týden udělám detail

Old Post 07-10-2014 v 19:33 PM
blystar
Host

Příspěvek č. 28

Zdar chlapi, nerad a s těžkým srdcem vám chci oznámit, že jsem grow musel předčasně ukončit a kytí postříhat. Musím se stěhovat za prací, takže by nebylo možné technicky pokračovat. Z rostlinek jsem chtěl dělat mastičky pro dědu na DNU a lupenku no tak co mi zbývá, budu muset nějaké nakoupit .. hlavně jsem to dělal pro radost, jako koníček ... tak snad zasadím alespoň nějaký outdoor na jaře .. uvidíme .. možná ani to ne .. jinak vybavení prodáno místnímu členovi na groweru.

Zdar a good luck v pěstu felas.

Old Post 11-10-2014 v 21:13 PM
Mr.Floopy
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Floopy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Floopy - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Jj mejse a good luck

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 12-10-2014 v 20:13 PM
Mr.Floopy je offline   Profil uživatele Mr.Floopy   Find more posts by Mr.Floopy   Foto galerie člena Mr.Floopy   Click here to Send Mr.Floopy a Private Message   Add Mr.Floopy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás