Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Každopádně patřím mezi zastánce Ghe.. osobně používám FloraNova Growth a Bloom... a ripen a jako v hydru to nemá chybu :-) ale jak říkám každý to má jinak ... osobně bych ti poradil dávej tam poloviční dávky než je uvedeno na obalu / nebo se řid dle ec pomalu ale jistě zvedej .. ono méně je více
Tak jsem zjistil extra chybu,nefungovali mi hodiny a světlo jelo furt,opraveno a rostou neuvěřitelně rychle foto 5.den,snížil jsem vlhkost a vypadá to v poho,lépe rostou
[QUOTE]Původní příspěvek od cflgrow Cusky,problem!!!Lezou mi po kořenech nějaký brouci,zatim to na kytkach neni videt,ale ja je tam nechci,nevíte prosim někdo co s tim [/QUOTE
Brouci? popiš jak vypadaj (mužeš to třeba i vyfotit ) mužo u to bejt i obojživelny larvy, Smutnice ale v hydru sem je ještě nevyděl...
Původní příspěvek od zubáč222 [QUOTE]Původní příspěvek od cflgrow Cusky,problem!!!Lezou mi po kořenech nějaký brouci,zatim to na kytkach neni videt,ale ja je tam nechci,nevíte prosim někdo co s tim [/QUOTE
Brouci? popiš jak vypadaj (mužeš to třeba i vyfotit ) mužo u to bejt i obojživelny larvy, Smutnice ale v hydru sem je ještě nevyděl...
cus,fotim telefonem,moc to neni videt,ale na ty fotce v předchozím příspěvku jsou trosku videt
V jakym poměru jim střílíš N-P-K , vubec nato neni vydet skrz to fialoví světlo,nebo jaky to je ,.Vyfot to třeba pod lampyčkou. A ty brouky taky! zatim nezvedej Ec! jakou maš teplotu vody? Jasny že když tam maš brouky tak tak to bude delat samy hovna.
Původní příspěvek od zubáč222 V jakym poměru jim střílíš N-P-K , vubec nato neni vydet skrz to fialoví světlo,nebo jaky to je ,.Vyfot to třeba pod lampyčkou. A ty brouky taky! zatim nezvedej Ec! jakou maš teplotu vody? Jasny že když tam maš brouky tak tak to bude delat samy hovna.
cus,hnojim podle tabulky na první straně,lépe uz to nevYfotim,ale jsou to takový musky,u kořenu mají jakoby larvy
Ani mě neřikej že smutnice muže naklázt vejce, do tohodle sistemu...Vyděl jsem u mě smutnici ,.jak se oto pokoušela mam pocit že se ji to nepovedlo No ale u mě kladla do rockwolu ,ak nevim jak u tebe? Jak máš nastavenou hladinu pod košíkama?
Původní příspěvek od zubáč222 Ani mě neřikej že smutnice muže naklázt vejce, do tohodle sistemu...Vyděl jsem u mě smutnici ,.jak se oto pokoušela mam pocit že se ji to nepovedlo No ale u mě kladla do rockwolu ,ak nevim jak u tebe? Jak máš nastavenou hladinu pod košíkama?
neco jsem objednal a za 24 hodin by to mělo vše vyhubit,hladinu mam tak myslim kolem 2 az 3 Cm max
cau, vidim ze mas neco podobneho co ja, tak ti tady davam zlatou cihlu, presny rozpis jak hnojit. Jedu uz to po 3ti a nemuzu si vynachvalit!
sorry je to z US fora a je to v galonech, tak si to budes muset convertnout kdyztak.
Cheers
So OK - feeding schedule week by week. This is the GH weekly feeding program, slightly tweaked. I will only call out the volume of each part per gallon of water in the following manner: grow, micro, bloom, ppm range. Example - 5-2.5-2.5-400/800 would mean 5 ml grow, 2.5 ml micro, 2.5 ml bloom and a ppm of 400-880. Remember it's per gallon.
Veg
week 1 5-2.5-2.5-400/600
week 2 10-5-3- 600/800
week 3 12-6-3 800/1000 (continue week 3 formula if additional veg time is required.)
1Gal 3.79L ,, my res 15.8Gal.
Bloom
week 1 6-6-10- 800/1200
week 2 3-7-12 - 1000/1400
week 3 3-8-14 - 1000/1400
week 4 3-8-16 - 1000/1400
week 5 (discussed in detail below*)
week 6 0-7-20 - 1000/1400
week 7 0-6-20
* During week 5 if not using a booster like Superbud, Bushmaster Kabloom etc. run 2.5-7-18. I use MOAB (Mother of All Blooms) or BushMaster at 50% of recommended strength, and use 1.25-3.5-9 for the fert base.
cau, vidim ze mas neco podobneho co ja, tak ti tady davam zlatou cihlu, presny rozpis jak hnojit. Jedu uz to po 3ti a nemuzu si vynachvalit!
sorry je to z US fora a je to v galonech, tak si to budes muset convertnout kdyztak.
Cheers
So OK - feeding schedule week by week. This is the GH weekly feeding program, slightly tweaked. I will only call out the volume of each part per gallon of water in the following manner: grow, micro, bloom, ppm range. Example - 5-2.5-2.5-400/800 would mean 5 ml grow, 2.5 ml micro, 2.5 ml bloom and a ppm of 400-880. Remember it's per gallon.
Veg
week 1 5-2.5-2.5-400/600
week 2 10-5-3- 600/800
week 3 12-6-3 800/1000 (continue week 3 formula if additional veg time is required.)
1Gal 3.79L ,, my res 15.8Gal.
Bloom
week 1 6-6-10- 800/1200
week 2 3-7-12 - 1000/1400
week 3 3-8-14 - 1000/1400
week 4 3-8-16 - 1000/1400
week 5 (discussed in detail below*)
week 6 0-7-20 - 1000/1400
week 7 0-6-20
* During week 5 if not using a booster like Superbud, Bushmaster Kabloom etc. run 2.5-7-18. I use MOAB (Mother of All Blooms) or BushMaster at 50% of recommended strength, and use 1.25-3.5-9 for the fert base.
cau,díky,ale me šlo jen o to jestli se to tam leje týdne a nebo jen kdyz davas novou vodu,hnojim podle tabulky a jsem spokojenej,jediný co me jeste trápí,jsou ty musky,ale ty vyresim hned jak mi na ne přijde prostředek
Původní příspěvek od cflgrow cau,díky,ale me šlo jen o to jestli se to tam leje týdne a nebo jen kdyz davas novou vodu,hnojim podle tabulky a jsem spokojenej,jediný co me jeste trápí,jsou ty musky,ale ty vyresim hned jak mi na ne přijde prostředek
no hele, to zalezi, ja menim behem 7 dni, pokud je dalsi tyden nejaka radikalni zmena v NPK, treba pokud mam treba prechod v veg do kvetu, tak to mam jen tyden, kdyz mi jede 2 tydny, tak to po prvnim tydnu doplnim na pozadovane hodnoty, jsou na to vzorecky atd.. ale tak tim se nemusis zatezovat, spis bys mel resit ty musky??