Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak den 3 a půl , kytičkám se pod dvěma ledkama řekl bych docela daří, jen vršky jsou světlejší než ztbytek. Koukal jsem zde na fóru a vypadá to, že buď rostou tak rychle až se nestíhaj vršky řádně probarvit a nebo je to nedostatkem zinku. Hlína byla předhnojená a já do toho špoupnul asi dvě kapky kořenového stimulátoru a jednu kapku Nutrionu A a Nutrionu B. to věe na půllitr vody zalil jsem to cca 1,5 dcl vody s tímto hnojivem.
Kytky jsou jinak moc fajn a popradě Tahoe Alien voní jak sviňa budu muset asi box přemístit jinam
Zdravím, tak dnes jsem se rozhodl, že vyzkouším Fuck I Missed metodu zaštipování. Blueberry spíš zatím košatí a Tahoe se pěkně vytahuje už povyrostla aspoň o 3 cm. Vůbec nechápu jak může kytka tak smrdět Je to těžká záležitost, vždy když přijdu do pokoje tak je to jak kdybych tu odpálil Joshe Jo a taky bych odedneška rád přepl na 12/12 case není tak velkej jak se může zdát a kytky 100% ještě povyrostou, někdy prý až o několik set procent. Chtěl jsem se zeptat jestli to není zásadní chyba pokud jsem teď dělal FIM....No dost bylo keců tady jsou fotečky
Zdar, tak musím říct, kytičky jsou v mé péči týden a zatím to vypadá, že je jim viditelně dobře dnes jsem začal s ohýbáním. Jinak BB povyrostla cca od 3,5 cm (spíš košatí ?_?) a AT o neuvěřitelných ( pro mě neuvěřitelných ) 6 CM
FOTO:
Pěkný Ohejbej je dál a nech rozrůst ty větve, ať zaplníš boxík. Chci tam vidět aspoň pár paliček! Jsou to převážně indiky, tak se výšky tolik bát nemusíš. A promysli přesazení. Třeba jak ti tu radil na začátku Prase... petka nebo krabice od džusu by šla. Potřebujou místo pro kořeny
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Zdarec, tak po delší době opět update mám hned několik zásadních zpráv. Začneme tím horším, bohužel se mi podařilo při ohýbání zlomit kus Aliena, při pokusu o přichycení se bohužel zlomená část nechytla a když jsem z té větvičky chtěl udělat řízek tak se chvilku statečně držel, ale neměl moc podmínky na přežití a odešel. Naštěstí kytky rostou pod těma ledkama jak divý a Alien již stačil nahradit novým vrškem, takže opět začnu ohýbat, ale až někdy o víkendu, čeká mě ještě předčasná venkovní sklizeň . Blueberry roste fakt jak o život, košatí a vůbec se s tím nesere. Na listech se začali objevovat první známky toho, že něco není úplně ideální. No Mrknu tady po fóru snad najdu oč zde běží.
To Koles: Dík za radu tobě i Prasemu, jsem v podstatě jen línej to udělat jinak už se na to chystám původně jsem chtěl nechat kytky v tomto kvůli velikosti, protože čím míň místa na kořeny tím míň by měla vyrůst. No... mrkněte na fotky
PS: Od pondělka (tzn. 5 dní) svítím 12/12 a už lezou paličky
FOTO:
1.) Kamarádky takyrádky
2.) Bluberry bush
3.) Tahoe s novou čepičkou
4.) Listí 1
5.) Listí 2
Ty listy jsou fakt divný Řešíš pH? I na výtoku? V těch malých kelímcích se to dost špatně reguluje, proto tě furt lámu, abys je přesadil
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Neřeším PH ani trochu jsem líné vepře, ale leju do toho dešťovku ta by mohla být relativně v klidu. Brzo bude update fotek, kytky jsem dost pravděpodobně trochu přehnojoval.... tak proto
No ty nažloutlé flíčky určo nejsou od přehnojení spíše naopak
Destovka je dobra na venkovni rostliny tem to dela docela dobre s jemnym hnojenim a prirozenym slunickem.Jenze u indooru je to krapet obtiznejsi,rostliny v indoor potrebuji vice pece a pomoci s ruznymi aspekty co souvisi s rustem i kvetem atd atd.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Jj. Ta dešťovka je zrádná na ph. Záleží jak dlouho prší. Mě lítá od 5,8 do 7,2. A když do 5,8 naleješ hnojky který ti to ph ještě srazí, tak to pro hlínu neni ideální.
Máte pravdu hoši.. jak jsem řekl.. jsem jen línej shánět nějaký PH metr... ale vysadil jsem na chvilku hnojky a kytky už zas zdravý, dneska jsem provedl nějaký to ohýbání a supercropping ( jestli se nepletu ) a zde jsou fotky
Ohybání: V zásadě jsem mrknul tady na fórum co tu o tom chlapci píšete a našel jsem velice zajímavý nápad a to naprat do boku květináčku vrutík a za něj jsem přivázal Vlasec který byl na jednom konci omotaný elektrikářskou izolačkou aby se vlasec nezařezával do stonku. Kytkám jsem poškodil integnitu stonku mačkáním a pak je ohnul.. vybral jsem vhodné místo k usazení vlasce a voala.. hotovo
FOTO:
1 - Tahoe Alien po ohybu
2 - detail TA
3 - detail ohybu Blueberry
4 - to samé v bledě modrém ale na jiné větývce
5 - celkový pohled na krásný Blueberry keřík