Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
som na to zvedavy mam ho z orig. semiacok od sensi seeds. polovica boli samci kurvy jedni tato kurvicka je tyzden v kvete a uz ma 1,5m tak neviem kde este chce rast
bassman: zkus mrknout na www.overgrow.com (vyber si STRAINGUIDE) nebo www.cannagenetics.com a tam obvykle najdeš i reportáže pěstitelů, který jsou docela vychytaný...
Mno já už teď pěstim, taky Jacka, ale mám dotaz. Když byl ještě malej tak se na něm objevili takový divný věci - jako že by to měl bejt samec, dal sem to pryč a čekal sem co udělá. Teď ho mám ve skříni už měsíc na růstu a vypadá neutrálně. Nevíte někdo jestli je u Jacka ještě nějaká věc jak by se dal rozeznat samec od samice kromě už výsledných kuliček nebo paliček?
Jack Herrer ho nešlechtil, to je kravina číslo 1. Je to jen po něm pojmenovaný. JH je kříženec NL5xHazexSkunk1 (našel jsem, že NL5xHaze a to říznutý S1).
Jock Horror je F2 verze originál modelu od Sensi. Jelikož to maj registrovaný, nikdo jinej to používat nesmí... Nirvana vzala nějaký 2 JH od Sensi, nechali to naprcat a vzniknul Horror!
Takže takovýhle příspěvky jako ten předchozí maj informační hodnotu asi jako "jedna paní v konzumu poudala, že..."
citace:
Původní příspěvek od Jeck Herer bassman: No hele asi takhle.. Jack Herer je original ze sensi seeds! Vyšlechtil ho ten týpek Jack Herer a je to ta luxusní pravá odrůda,vyšlechtěná z Nothern Lights *5 a myslim že Nebuly.. Maj na to snad Copyright.. Jock Horor je ňákej hybrid bůhvíčeho z Nirvany.. Nirvana pravýho Jacka nemůže prodávat a tak se pokusila vyšlechtit si svýho,kterej akorát dostal trochu pozměněný jméno ale s pravym Jackem to nemá nic společnýho.. Rozdíl je taky v tom že na sensiseeds stojí Jack Herer 150Euro a na Nirvaně stojí Jock Horor 15Euro..
jj, přesně tak Nirvána prodává F2ky původních modelů, třeba jako AK-48 (která se jim prej moc povedla) a pod. takže zase tak hrozný to není. Vybírají rychlejší phena ale ne pokažé se jim to podaří asi tak jak chcou Originálího jacka herera může prodávat jen sensi a nirvána jen vzala jejich genetiku a udělal další genraci(e) za málo peněz (proto dávaj u toho u čeho nemaj copyright podobný jména, aby člověk věděl aspoň z čeho to vzniklo) Právě proto je nirvana tak levná, nemají eR (copyright) ale zato to vynahrazují cenou seeds. Buď si koupíš addidas a nebo odidos.. ale pořád máš v čem chodit, a vo to jde
to Jeck Herer: než něco napíšeš, přemýšlej než vyhodíš takovou kravinu... Nl x Nebula = JH ??
Mám JH od Sensi Seeds-5 semen,tak jsem zvědavej jaký to bude,ale mám ho rád v chuti a stavu,a hlavně to je sativa,pojedu ho outdoor,tak se uvidí,ještě otázka,sice blbá,ale kolik se vyskytuje samců,je mi jasný že záleží na tom a tom,a na spoustě věcech,ale kdo ho pěstoval,tak jakej je ten samčí výskyt převážně?I když to je u každýho jiný.
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...