Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ta už se dostavil deficit času...
No, tak i tak některé automaty už kvetou. PLxAM z bazaru určitě nejsou automaty, tak jsem je trhnul, až na jeden exemplář, ať vím alespoň co to je
V kukuřici jsem od vysazení nebyl, zkusím to dnes, ale nepočítám s velkým úspěchem :/
No a fotky? Je na nich vidět, že kytky poskočily
1. AutoWW a AutoAK47. Pak se mezi nimi krčí další automatky
2. Další kolo, tohle by měli být AutoMazarové a jeden Lavender
3. a 4. U malin to taky jede, musel jsem je fotit na špičkách
5. PP poohýbaný a jak nasadí, tak pofičí někam na slunné místo.
------------------------------------------- Nepěstovat pro radost, to je jako schovávat si sex do důchodu. Kategorická BLBOST...
Tak kukuřici jsem tipnul dobře, výbuch největší. Na dvou políčkách jsem našel jednu kytku a i ta byla napůl sežraná...
Letošek je ve znamení boje se zvěří. Tu nasranej zajíc, tu nasupěná srnka a nakonec zdrhám jak kokot před čuníky
Tak klíčím ještě 12kousků AF, beru vlasec, pletivo a jedeme znova
------------------------------------------- Nepěstovat pro radost, to je jako schovávat si sex do důchodu. Kategorická BLBOST...
Kytky si zvesela rostou dál. PP jede okolo 3-4cm/den. AFka už ukázali co jsou zač, tak jsem přesunul samce jinam. Slimáci byli pokořeni, dnes jsem potkal jednoho s bílou vlajkou.
A po postřiku proti hmyzu a pohnojení kopřivama mohu spokojeně zase frčet na druhou zahrádku
Foto:
1) Tak, na druhé kolo kukuřice už to leze ven
2) Bude pyl z Automazara... Ale kdy, to nevím
3) AK47 ten pohled neomrzí a navíc krásně voní
Tak za týden s UPem z druhé zahrádky
Pic
Ahoj moc pekněj pěst všiml jsem si že jsi taky vyzkoušel koupit AF přes Growbazar i já se nechal napálit jsou tam lidi idioti už budu věřit jen prověřenejm lidem tady Každopádně moc pěkný kytky K+
Tak automatky vesele kvetou. Auto AK47 jsem už ochutnal a je to jemný, chutný a po bongu jsem měl chvilku i halušky... Takže super
Tím, že jsem deset dní nebyl doma, tak jsem našel kytky trochu povadlé, jednu zlomenou větev u Homéra v kýbli. Poison už mi přerostl plot o 30čísel, ale co...
Jinak přikládám fotky AutoAK47 a AutoWW. Palice už dost zmacatěly a krásně se rosí