Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od zelenymuz
ty úchyty, nejsou to joja? to dřív bylo běžně k dostání, nevím jak teď po razii, mě se to neosvědčilo, snad to bylo i na lampu, sorry. Splet jsem se, pišu rychle ale melo by to bejt neco na stejnym principu, celý plastový ovšem, takže nevim
howk
NE to vubec neni nic takovyho je to kovovy a je to takovej jakoby hacek z placatyho plechu viz foto uchytne se to na tyce HB a na druhy strane zustane hacek Nabizim 400w hps vybojky za 9 techto pazmechtu nebo i za dobrej tip jak k nim prijit ale mam jen 1vybojku!! znacka specha!!
3. Den 12/12 VYMENA ZALIVKY
teploty 19-28C
PH 5,5-5,8
EC 1,0 (plna davka hnojiva podle tabulky)
ZALIVKA KVETOVA! (80L)
Prutok cca 4L/minuta na jedno plato.
Jinak mam problem ze mi korinky zacinaji ucpavat odtokyvy doury, zacina se mi zvedat hladina na platech, zatim ale ne nijak extremne kaluze tam nejsou ale nerad bych aby se to jednou ucpalo vic a preteklo to. jak toto resite?
Fotky jsou nejaky vetsina z vymeny pak jedna uz pod sodou (to uz bylo skoro hotovo) a na posledni fotce je ten hacek z mych minulych prispevku v akci stale schanim 9 kusu ale klidne vemu i min lepsi neco nezli nic!! a stale za ne nabizim tu vybojku nebo alespon karmu pripadne nijaky rezy C+,BW,Amnesia
ty budou ale az za 3 tydny.
takhle byly lampy pri vymene vody aby neprekazely jinak vysi tak jako na fotkach v predeslich prispevcich... akorat ted jsou trosku bliz u sebe na par dni kuli kytkam pod objimkama byly nedosviceny.. ale to uz sem tu vse psal... jinak je za 1-2 dny zas vratim a do tydne prepnu na 2x600w nejspis ale jinak diky.
v pohode vit geny jsou jak jsem psal od mistniho clena je fakt ze na bazaru jsem je nevidel dostal sem se k tomu spis omylem ale sem na to taky zvedavej pac ja Haze moc nerad.... ale tyhle modely jsem pred tim nikde nevidel tak jsem do toho nakonec sel no....
Jinak mam problem ze mi korinky zacinaji ucpavat odtokyvy doury, zacina se mi zvedat hladina na platech, zatim ale ne nijak extremne kaluze tam nejsou ale nerad bych aby se to jednou ucpalo vic a preteklo to. jak toto resite?
podle mě to budeš muset pravidelně hlídat, v jinejch systémech to leze až do nádrže s roztokem a prostě všude, kde se dá hodovat o kousek víc.
citace:
Fotky jsou nejaky vetsina z vymeny pak jedna uz pod sodou (to uz bylo skoro hotovo) a na posledni fotce je ten hacek z mych minulych prispevku v akci stale schanim 9 kusu ale klidne vemu i min lepsi neco nezli nic!! a stale za ne nabizim tu vybojku nebo alespon karmu pripadne nijaky rezy C+,BW,Amnesia
ty budou ale az za 3 tydny.
to si můžeš doma v dílně vyrobit. Ale zkusím se po tom podívat, mohlo by to být v sortimentu nebo minimálně na e-bay
-jo maj to, ale z plastu a je to na uchycení lampy. To asi nebude ono, ebay zklamal uplně pak
počkej trochu mi uniklo, že se soutěží o výbojku. Najdu si čas a pokusím se o to alespoň..
edit: možná by stačila kovová stahovací páska nebo obyčejný plastový, pokud tim chytáš tu síť. To ti udrží při těch trubkách obvodovjech tu síť v pohodě, fakt by stačily i z obi ty nejobyčejnější plastový stahovací pásky si myslim
stahovaci pasky mam ale nechci tohle se mne proste liby a drzi to jak cert kolem ty tyce to vzdycky jako otocim az to tu sit uplne napne a drzi to ani se to netoci spatky plastovej hacek by pri takovym tlaku praskl a pochybuju ze by mel dost pevne sevreni aby se na ty tyci neotocil.... muzes stim krasne nahoru dolu ale i sundat treba pul site a hned ji zase muzes haknot zpatky a vysponovat proste je to dobry!!! jako muzu klidne treba pouzit kus dratku,provazku eskapasku nebo jakej koliv jinej pazmecht ale ja chci ty hacky!! BTW sli je ti 400w k nicemu tak muzes vyrabet za klony: ) nebo bych este nabidl reostat tusim - 40-1000w na vetrak je na prd protoze spina az od 40w takze nejakej 50w vetron s tim moc nezregulujes... ale treba je to dobry na svetlo (klasicky ne lampy s vybojkama) driv kdyz sem si este svitil v mistnosti jen prenoskou se 100w zarovkou sem to na to pouzival a parada!
ZA 1 potrebujes navic sroubovak za 2 kdyz kovovou pasku poradne stahnu poskrabe mi tyce a ty pak zreznou kdyz ji necham moc povolenou stane se to samy to uz bych mel lepsi izilovanej dratek... ale jinak samo diky BTW: jo mch bych pod ni dat treba kus hadice nebo neco ale ja chci proste to co je na fotce bud hotovy vyrobek nebo treba odkaz kde ho koupit NECHCI ZADNY ALTERNATIVY.
Původní příspěvek od Astronautr ZA 1 potrebujes navic sroubovak za 2 kdyz kovovou pasku poradne stahnu poskrabe mi tyce a ty pak zreznou kdyz ji necham moc povolenou stane se to samy to uz bych mel lepsi izilovanej dratek... ale jinak samo diky BTW: jo mch bych pod ni dat treba kus hadice nebo neco ale ja chci proste to co je na fotce bud hotovy vyrobek nebo treba odkaz kde ho koupit NECHCI ZADNY ALTERNATIVY.
rozumim, ale já nejsem tak velký kutil abych ti to dokázal vyrobit. Chce to silnější kus plechu a dobrý obráběcí nástroje, které nemám tak nevím. Zkus někoho jiného, já nejdřív myslel že bych ti to šmiknul ze staršího plechu, ale to by nebylo ono, je moc slabý. Klempíř ti to vyrobí určitě