Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Moonshine + Ghost Train Haze
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »

Jak to pojede v tom radoby NFT?
This poll is closed.
Uplne na nic 0 0%
Jaks taks 3 12.00%
Normalne 17 68.00%
Luxusne! 5 20.00%
Total: 25 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Astronautr
Stálý Člen

Karma uživatele Astronautr - 89% PěstitelskáKarma uživatele Astronautr - 89% PěstitelskáKarma uživatele Astronautr - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od zelenymuz

ty úchyty, nejsou to joja? to dřív bylo běžně k dostání, nevím jak teď po razii, mě se to neosvědčilo, snad to bylo i na lampu, sorry. Splet jsem se, pišu rychle ale melo by to bejt neco na stejnym principu, celý plastový ovšem, takže nevim

howk

NE to vubec neni nic takovyho je to kovovy a je to takovej jakoby hacek z placatyho plechu viz foto uchytne se to na tyce HB a na druhy strane zustane hacek Nabizim 400w hps vybojky za 9 techto pazmechtu nebo i za dobrej tip jak k nim prijit ale mam jen 1vybojku!! znacka specha!!

Old Post 01-06-2014 v 23:03 PM
Astronautr je offline   Profil uživatele Astronautr   Find more posts by Astronautr   Foto galerie člena Astronautr   Click here to Send Astronautr a Private Message   Add Astronautr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Neuveritelny, ze to tady nrkdo vubec jede, parada, tesim se.

Zatmívačka a jiná překvapení
Sweet seeds in the open air
Jak jsem zase jednou vařil....
benjiho chilli radovánky

Old Post 02-06-2014 v 06:27 AM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astronautr
Stálý Člen

Karma uživatele Astronautr - 89% PěstitelskáKarma uživatele Astronautr - 89% PěstitelskáKarma uživatele Astronautr - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

3. Den 12/12 VYMENA ZALIVKY
teploty 19-28C
PH 5,5-5,8
EC 1,0 (plna davka hnojiva podle tabulky)
ZALIVKA KVETOVA! (80L)
Prutok cca 4L/minuta na jedno plato.

Jinak mam problem ze mi korinky zacinaji ucpavat odtokyvy doury, zacina se mi zvedat hladina na platech, zatim ale ne nijak extremne kaluze tam nejsou ale nerad bych aby se to jednou ucpalo vic a preteklo to. jak toto resite?

Fotky jsou nejaky vetsina z vymeny pak jedna uz pod sodou (to uz bylo skoro hotovo) a na posledni fotce je ten hacek z mych minulych prispevku v akci stale schanim 9 kusu ale klidne vemu i min lepsi neco nezli nic!! a stale za ne nabizim tu vybojku nebo alespon karmu pripadne nijaky rezy C+,BW,Amnesia
ty budou ale az za 3 tydny.

Old Post 03-06-2014 v 14:09 PM
Astronautr je offline   Profil uživatele Astronautr   Find more posts by Astronautr   Foto galerie člena Astronautr   Click here to Send Astronautr a Private Message   Add Astronautr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marw
Stálý Člen

Karma uživatele marw - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Kolego to menší stínítko posun trochu na stranu od toho většího,určitě ti to lépe prosvítí plochu,snaž se ho vždycky osadit na střed vůči pudorysu.

Old Post 03-06-2014 v 17:24 PM
marw je offline   Profil uživatele marw   Find more posts by marw   Foto galerie člena marw   Click here to Send marw a Private Message   Add marw to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astronautr
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

takhle byly lampy pri vymene vody aby neprekazely jinak vysi tak jako na fotkach v predeslich prispevcich... akorat ted jsou trosku bliz u sebe na par dni kuli kytkam pod objimkama byly nedosviceny.. ale to uz sem tu vse psal... jinak je za 1-2 dny zas vratim a do tydne prepnu na 2x600w nejspis ale jinak diky.

Old Post 03-06-2014 v 18:05 PM
marw
Stálý Člen

Karma uživatele marw - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Soráč pánové,jinak geny od raredankness pecka už dlouho po nich pokoukávám,držím palec.

Old Post 03-06-2014 v 18:08 PM
marw je offline   Profil uživatele marw   Find more posts by marw   Foto galerie člena marw   Click here to Send marw a Private Message   Add marw to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astronautr
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

v pohode vit geny jsou jak jsem psal od mistniho clena je fakt ze na bazaru jsem je nevidel dostal sem se k tomu spis omylem ale sem na to taky zvedavej pac ja Haze moc nerad.... ale tyhle modely jsem pred tim nikde nevidel tak jsem do toho nakonec sel no....

Old Post 03-06-2014 v 18:15 PM
zelenymuz
Stálý Člen

Karma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od Astronautr

Jinak mam problem ze mi korinky zacinaji ucpavat odtokyvy doury, zacina se mi zvedat hladina na platech, zatim ale ne nijak extremne kaluze tam nejsou ale nerad bych aby se to jednou ucpalo vic a preteklo to. jak toto resite?

podle mě to budeš muset pravidelně hlídat, v jinejch systémech to leze až do nádrže s roztokem a prostě všude, kde se dá hodovat o kousek víc.

citace:

Fotky jsou nejaky vetsina z vymeny pak jedna uz pod sodou (to uz bylo skoro hotovo) a na posledni fotce je ten hacek z mych minulych prispevku v akci stale schanim 9 kusu ale klidne vemu i min lepsi neco nezli nic!! a stale za ne nabizim tu vybojku nebo alespon karmu pripadne nijaky rezy C+,BW,Amnesia
ty budou ale az za 3 tydny.

to si můžeš doma v dílně vyrobit. Ale zkusím se po tom podívat, mohlo by to být v sortimentu nebo minimálně na e-bay

-jo maj to, ale z plastu a je to na uchycení lampy. To asi nebude ono, ebay zklamal uplně pak

Naposledy upravil zelenymuz 03-06-2014 v 20:38 PM

Old Post 03-06-2014 v 20:28 PM
zelenymuz je offline   Profil uživatele zelenymuz   Find more posts by zelenymuz   Foto galerie člena zelenymuz   Click here to Send zelenymuz a Private Message   Add zelenymuz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astronautr
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

ono by se to naslo hned vedet jak se tomu nadava.... nahradni rohy T kusy atd.. do boxu se taky daj sehnat!

Old Post 03-06-2014 v 21:45 PM
Astronautr
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

[QUOTE]Původní příspěvek od zelenymuz
[B]

to si můžeš doma v dílně vyrobit. Ale zkusím se po tom podívat, mohlo by to být v sortimentu nebo minimálně na e-bay

mi to vyrob a vybojka je tvoje

Old Post 04-06-2014 v 21:47 PM
zelenymuz
Stálý Člen

Karma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

citace:

mi to vyrob a vybojka je tvoje

počkej trochu mi uniklo, že se soutěží o výbojku. Najdu si čas a pokusím se o to alespoň..

edit: možná by stačila kovová stahovací páska nebo obyčejný plastový, pokud tim chytáš tu síť. To ti udrží při těch trubkách obvodovjech tu síť v pohodě, fakt by stačily i z obi ty nejobyčejnější plastový stahovací pásky si myslim

http://www.omko.cz/img_karty/OSSP280X36B_v.jpg
http://www.autofashion.cz/images/large/stahovaci-pasky-_LRG.jpg

btw. čtyřkilo bohužel nepotřebuju

Naposledy upravil zelenymuz 04-06-2014 v 23:32 PM

Old Post 04-06-2014 v 23:14 PM
zelenymuz je offline   Profil uživatele zelenymuz   Find more posts by zelenymuz   Foto galerie člena zelenymuz   Click here to Send zelenymuz a Private Message   Add zelenymuz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astronautr
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

stahovaci pasky mam ale nechci tohle se mne proste liby a drzi to jak cert kolem ty tyce to vzdycky jako otocim az to tu sit uplne napne a drzi to ani se to netoci spatky plastovej hacek by pri takovym tlaku praskl a pochybuju ze by mel dost pevne sevreni aby se na ty tyci neotocil.... muzes stim krasne nahoru dolu ale i sundat treba pul site a hned ji zase muzes haknot zpatky a vysponovat proste je to dobry!!! jako muzu klidne treba pouzit kus dratku,provazku eskapasku nebo jakej koliv jinej pazmecht ale ja chci ty hacky!! BTW sli je ti 400w k nicemu tak muzes vyrabet za klony: ) nebo bych este nabidl reostat tusim - 40-1000w na vetrak je na prd protoze spina az od 40w takze nejakej 50w vetron s tim moc nezregulujes... ale treba je to dobry na svetlo (klasicky ne lampy s vybojkama) driv kdyz sem si este svitil v mistnosti jen prenoskou se 100w zarovkou sem to na to pouzival a parada!

Old Post 05-06-2014 v 12:47 PM
zelenymuz
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

..tak proto jsem ti psal kovovou pásku. Tu šroubováčkem povolíš a nebo utáhneš a zbytek ušmikneš kleštěma, nevím v čem je problém.

Old Post 05-06-2014 v 14:10 PM
Astronautr
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

ZA 1 potrebujes navic sroubovak za 2 kdyz kovovou pasku poradne stahnu poskrabe mi tyce a ty pak zreznou kdyz ji necham moc povolenou stane se to samy to uz bych mel lepsi izilovanej dratek... ale jinak samo diky BTW: jo mch bych pod ni dat treba kus hadice nebo neco ale ja chci proste to co je na fotce bud hotovy vyrobek nebo treba odkaz kde ho koupit NECHCI ZADNY ALTERNATIVY.

Old Post 05-06-2014 v 17:50 PM
zelenymuz
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od Astronautr
ZA 1 potrebujes navic sroubovak za 2 kdyz kovovou pasku poradne stahnu poskrabe mi tyce a ty pak zreznou kdyz ji necham moc povolenou stane se to samy to uz bych mel lepsi izilovanej dratek... ale jinak samo diky BTW: jo mch bych pod ni dat treba kus hadice nebo neco ale ja chci proste to co je na fotce bud hotovy vyrobek nebo treba odkaz kde ho koupit NECHCI ZADNY ALTERNATIVY.

rozumim, ale já nejsem tak velký kutil abych ti to dokázal vyrobit. Chce to silnější kus plechu a dobrý obráběcí nástroje, které nemám tak nevím. Zkus někoho jiného, já nejdřív myslel že bych ti to šmiknul ze staršího plechu, ale to by nebylo ono, je moc slabý. Klempíř ti to vyrobí určitě

Old Post 05-06-2014 v 18:22 PM
Astronautr
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

jj ja vedel ze to nejni tak jednoduchy kdyby to slo kulatejma klestama udelam si to sam nemysli ze uz sem to nezkousel

Old Post 05-06-2014 v 18:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
11-12-2015 - Moonshine Haze - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás