Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to sice vsecko pekne ale chyba my tu obchod na slovensku alebo aspon v cechach,viete niekto nejako9m shope na nete,nieco v sk alebo aspon cz??to by sa hodilo,.
Nejlepší je "Rakušák". Jednoho sem už ztratil, takže sem okamžitě koupil novýho.
Někomu smrdí benzín, ale to je mi
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Tak ja jsem si nedavno koupil v Ternu 2 tryskovy zapalovac a na muj bong (avatar) je to uplne vyborne. U normalniho zapalovace kdyz uz bylo malo v kotli tak jsem musel tahat jak drak, ale tady to uz z dalky odpalim a uplna pohoda. Na bong jedine tryskac
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Ja som za klasiku, a klasický "koksák" je samozrejme Zippo, pripalujem si ním cigarety a džony a vôňu benzínu mám rád (máme to v rodine, môj malý vždy fetuje z nádrže pri tankovaní ). Ale aj IMCO sa dá. Problém je s vodárňou a shotovačkou, na ne mám tryskáč a musím si zohnať ešte jeden ako backup :-)
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
Pak čaj s příchutí jehličí
a brčko si odpalovat třískou
kytaru vzít do klína
a zpívat si tu píseň tolik blízkou
Text nejni žádnej Cobain
dávno víme, že je vlastně hloupá
tak proč nám rudnou bělma
není přece vítr a kouř vzhůru stoupá
no tak maniici, kde sa da kupit nejaky poriadny ale naozaj poriadny Triskaac, jeden mam doma ale ma strasne malu nadrzku furt to musim plnit jak taky tulpas,no pochvalte sa kde sa da kupit nieco poriadne,.???????????????????????????????????????????????????
jo krikety vladnou trhu s klasickejma zapalakama... ale jak rikas clovek casto sklouzne k levnejm smejdum ani nevi...
jinak preferuju zippo na cigara (na ganju sem nezkousel a nemyslim ze by to byl dobrej napad... precijen je to horici benzin... a taky hulim spis pres fajky a na to se zippoplamen fuckt nehodi!
tryskace mam doma asi tri (dostupnost prakticky stoprocentni...) ale stve me na nich ze je hned vypalis a pres faju tahaz opravdu ale opravdu horkej kour (vzduch) coz je spatny nejen na THC ale taky na uz tak trpici epitel dychacich cest!!!
jinak kamarad ma trojplamenej s cervenym modrym a zelenym plamenem efekt je to dobre fungujici avsak trochu kycovity na muj vkus!
ps: taky se tryskam casto posere elektrojiskra (bud se ten dratek urve nebo se to skratuje/vybije!!!
no to uz by stacilo na jeden prispevek co?
Nejlepsi je klasicky benzinovy ZIPPO, ikdyz to vetsinou pouzivam na odpalovani cigaret, jinak brcka klasicky, kulturne, tedy drivkem (nebo tim ZIPPem, coz delam vetsinou ve vetru)