Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jen aby bylo jasno, rád si nechám poradit a žádnou negativní karmu jsem nedal ani TommyGunovi ani tobě Kiddnaped.
Jinak na těch 50l je 3W vzduchovadlo, mělo by vyrobit 7l vzduchu za minutu ... Chce asi jestě jednou tolik co ..
Původní příspěvek od mladak Jen aby bylo jasno, rád si nechám poradit a žádnou negativní karmu jsem nedal ani TommyGunovi ani tobě Kiddnaped.
Jinak na těch 50l je 3W vzduchovadlo, mělo by vyrobit 7l vzduchu za minutu ... Chce asi jestě jednou tolik co ..
obecně je to asi tak že co 3w to 20L... takže ano ještě jeden .. :-) já tď budu kupovat za 730,- Haileu jezírkové vzduchovadlo 40w / 3700L /h to utahne 3x90L kalfas, za tu cenu ?
Cao,
Takže co nového: místo 2 bubláku jsem udělal jen jeden>6W na 50L což se ukázalo jako dobré rozhodnutí) Takže nechávám jestě tak týden na růstu ? Chci zaplnit prostor, jen mám obavy o euforii, která začíná nebezpečně narůstat ... Na fotce big bud vs euforie
EC- 0.76, pH 5-6 , teplota den- 26 , noc- spím
Peace )
Původní příspěvek od mladak Cao,
Takže co nového: místo 2 bubláku jsem udělal jen jeden>6W na 50L což se ukázalo jako dobré rozhodnutí) Takže nechávám jestě tak týden na růstu ? Chci zaplnit prostor, jen mám obavy o euforii, která začíná nebezpečně narůstat ... Na fotce big bud vs euforie
EC- 0.76, pH 5-6 , teplota den- 26 , noc- spím
Peace )
Ty jo to je info...
v noci spím ? .. tak snad víš kolik tam mají po 30 minutách vypnutého světla.. a co třeba vlhkost ? tu neměříš ? dobře jsi z tím Ec udělal srazil jsi ho na 0.70 to je ok .. pomalu jeď na 1.0 a pak přepni až se ti bude zdát že jsi zaplnil prostor tak jak si přeješ.. je jedno jestli se něaká kytka zvětšuje tak je ohýbej provázkama nebo drátama / elektrickýma / nebo kolénka..