Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtěl bych tam mrsknout dvě tyhle lampy pujde to sněma??
Jo, to na předpěst několika kousků bude stačit
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
jojo to jsem rád pokusím se je sehnat ale kauf.lamps budou zadačo
vršek od boxu
upgradované dvěře už mi proníka světlo jen z ventilačních vyděru
špagetkyy pod 9w
kytí ..zatim vylezly 4/5 ale tá jedna se nejak drži pri zemi už drhej den Jestli to poroste budu připraven kolinkama na ohybaní a vršek boxu se da taky rozšiřit
aminem: to je vpoho nejvíc to tu stejně zasíram já
tak světlo už je pofiderně nainstalovano ...
chtěl bych se zeptat na vlhkost jestl stači udržovat substrat vlhky nebo jestli tam mam vylepit nějake folie,dileraky na které mužu kropit rozprašovačem- ten alobal asi zhnije jestli nato budu rozprasovat -
alobal ti nezhnije...jak v tom zacnes svitit, tak se to rychle odpaří ;-) a jak píšeš substrát vlhký, ať z toho neuděláš bahno...peace a zdar...
Ať to roste ;-)
Ano už se chystám ,ješte třeba šnuru co drži lampy omotat alobalem protože se dotýka trošku jedne z lamp a taky musím opatrně přesadit kyti protože jsou moc vytahle ale to tkže prace na hodinu i na dvě po dnešnim dnu sem totalně vyřizený :-D
tak včera už jsem to zapl bez ventilace přes noc a rano tam bylo fakt vedro vtom boxu ten muj ventilator https://www.growgarden.cz/cirkulacn...m-750-m3-h.html je strašně hlučny ma totiž už toho par pěstu zasebou a je ze vnitr zaprašený
budu se snažit sehnat ... ten velkej je celej splastu nejde rozebrat (aspon si to myslím nejsem nato specilizovaný) ale dneska přes noc ho pustím .. bohužel sem dneska zlomil jednu kytku při neopatrnem přesazovaní snad se chytne
noo tak malá, to nevím, pokud jsi ji jenom nalomil tak snad se chytne...drzim palce.
zdar!
Jo a PC vetracek stoji 50kc v kdejakem obchodu s elektrem a rozjede ho i nabijecka na telefon nejaka stara ;-)