Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok děkuji moc a bude nějak hodně vadit kytce když budu mít nonstop otevřené dveře skříně (když budu svítit) jelikož to je asi jediná možnost jak zajistit dobrou teplotu.
Původní příspěvek od ganja-steve je pravda, ze by mely automaty mit vic svetla... cet,ze ideal je 20/4(ale vyzkouseno nemam) a jak tak tady koukam v galeriich a u kamousu,tak automaty sou vzdycky spis ridky.
NEchci rejpat, ale vubec nechapu, proc to nekdo pestuje vevnitr??!! Tim to uplne ztraci svoje vyhody, protoze indoor si muzes prepnout jakejkoliv model, kdy chces. Koupim normalniho mazara a ne automazara. Podle me automaty jedine ven, aby to zralo pres leto, jinak k nicemu.
souhlas se vsim automat patri ven proto byl taky vyvinut a ne do skrine zbytecne moc se pak akorat prosviti
Původní příspěvek od auroraindika no právě když je dáš na 18/6celou dobu tak pak to je vše ok...
pises fakt trapne vec v kazdom fore racsej nepis nic ako tieto traposiny nieco sa o tom nauc a potom rad druhemu vies vobec ako vyzera boncaj ? tak to asi tazko
Původní příspěvek od EDDY42 Ok děkuji moc a bude nějak hodně vadit kytce když budu mít nonstop otevřené dveře skříně (když budu svítit) jelikož to je asi jediná možnost jak zajistit dobrou teplotu.
to ze budes mit otevreno, kdyz kytce svitis, ji urcite vadit nebude, o to se bat nemusis
ALE je tu jiny faktor, ktery ti bude delat starost a to, aby kytka mela po zhasnuti svetla vzdy tech 12h absolutni tmu, pokud tomu tak nebude, hrozi ti ze se ti prodlouzi kvet a v horsim pripade ti to klidne muze zacit hermit
Není auto,jako auto,rozdíly můžou bejt velký,i u stejný odrůdy..Záleží na konkrétním phenu,na který kápneš..Řídký palice nemusí bejt vůbec tvoje chyba..
mám rostlinky ve 42. dni květu a mají hrozně měkký palice, nevíte čím by to mohlo být?
Mám v roomu trochu větší vlhkost den 65%/22-23°C, noc 75%/20°C. PH 6,5.
Svítim 600W HPS, bohužel nevím jak dlouho je výbojka stará (zdá se mi, že nějak málo topí, předtím jsem měl 400W a ta topila mnohem víc, tak možná už je trochu jetá)
Pravděpodobně to bude genetikou. Sativy nebo hybridy s její převahou mívají "vzdušnější palice". Pokud chceš pálky "jako šutr", měl bys pěstovat spíš indiky nebo něco s jejich převahou (popřípadě hybridní sativy s tímto traitem). Samozřejmě záleží na fenotypu.
Vlhkost s tím pravděpodobně nemá nic společného, stejně jako stáří výbojky - pokud by to bylo nedostatkem světla, musela by mít účinnost tak asi 20 % a to bys určitě poznal. A pokud topí málo, můžeš být jen rád
Sám jsem teď dojel Jacka pod 400 W a palice jsou tvrdý - ale věřím, že jiný pheno může mít jiné vlastnosti.
Kdyžtak nahoď foto.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
čaues, jak řekl koles, záleží na phenu, ale pokud máš JH spíš sativoidní pheno tak bych řekl, že ve 42 dnu zbytečně plašíš, však on se ještě předvede, neboj.