Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, trosku ozivim, kolik to tak topi ta 250W ? jde mi o to ze stavim skrin a uvazuju o 200W CFL Elektron do prostoru 46x56x85, takovy micro 4-6 rostlin, pasivni pritah aktivni odtah ale ted me jde o to jak silnej budu potrebovat...hlavne pres leto, tady je pod strechou porad vedro..
Čau
Ta 250W na prostoru 60x60x140 zatopí přes léto celkem dost,měl jsem odtah přímo do pokoje takže celkem o ničem,vzduch co vyletěl ze skříně to stejně z5 nasálo a pořád dokola.
Teď vtyto letní pařáky mám odtah napojený na komín a je klid,v pokoji 24-29 stupňů den
skříň 22-30 stupňů
Jinak odtah mnám TT100 + regulace otáček kvůli hluku a přítah pc větrák F12 ale ten dám asi pryč protože vzniká v boxu podtlak a vcucává stěny dovnitř
Jinak k tvému setupu na růst jedu 125 CFL blue a stačí to i na můj prostor akorát výšku skříně bych dal aspoň ten 1.metr (kdyby to náhodou přerostlo o něco )
Diky za odpoved. No ja jsem to nakonec vyresil 2xF12 vetraky, jeden na odtah, jeden na ofuk, a pasivni pritah zespodu skrine. Bohuzel po ruce zadny komin nemam (panelak) takze budu taky v jedne mistnosti, aspon se budu snazit 2x denne vetrat, mam porad trosku strach o teplotu a vlhkost, ted kdyz uz neni takovy vedro by to snad slo. jelikoz je to moje first time, tak jsem zvolil na zkousku co bylo po ruce, proto ten rozmer, a kdyby to slo, tak bych urcite k te wattazi poridil neco prostornejsiho. Celkem me prekvapilo kolik si sklidil, to bylo predpokladam v neususenem stavu ze ? Ja ani netouzim po nejakych obrich vynosech spis takove pestovani pro radost a kdyz stoho kapne takovej zlatej stred budu uplne spokojenej :-)
Když jsi měl ten odtah přímo do pokoje, neplesnivěli Ti tam věci? (zdi, poličky,atd) Popřípadě bude stačit, když budu hodně větrat aby nebyla všude plíseň? Je to pokoj cca 20m2 se dvěma malejma oknama :P