Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přesně a zastřižení spolu s ohýbáním není nic složitého, takhle se ti těžko vyplní prostor a budeš tam mít samý košťata, už když si založil dredík tak si nech poradit a uvidíš, že ve finále budeš ještě tady lidem vděčnej. Musí se jen chtít :-)
Prase je tu zase
Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF
„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“
2Praseone: není to nic složitého to každý ví ale sám jsem na sebe naštvaný že jsme zastřihával.. nebylo to nutný když máš kolínka tak se to dá skrouhnout o 10 dnu růstu.. a nemusíš přitom kytí trápit řezama :P myslím si že prostor vyplní i bez zástřihu :-)
tak jsem to po dlouhym rozmejšlení, čtení, sledování videí a všeho možnýho nakonec všechno topnul a budu s tim dál pracovat abych vyplnil celej stan, no sem na to sam zvedavej . Nebylo to moc brzy? Zejtra nahodim foto at vydite jak sou na tom.
Díky všem za rady cenim si toho a beru vše na vědomí .
Jinak doufám, že toho zastřižení nebudu litovat, jako tady kiddnaped , kdybych se tolik nesekal na čtení článků tak bych to asi neudělal, ale stalo se, tak jsem zvědavej co to bude dělat neboť nikdy předtím jsem nezastřihával (jel jsem jednou jacka a jednou nějakýho křížence) a i tak byli objemově super. Asi budou nižší, ne?
2Vitaz: každopádně budou menší, určitě budeš chtít aby byly max 80-90cm vysoké myslím si že v tvém případě ideál a zkus si natočit stínídla trošku nasebe udělá ti to 1200w ( rozlozeni paprsku svetla ) na vsechny místo 600w na kraje a 1200 w na prostredni kytí :-) budu sledovat
některý už docela nabrali na výšce, naopak některý zaostávaj takže to znovu přeházim k sobě a nechám ještě zhruba ty dva tejdny. Mám už začít roztahovat větve do stran, nebo až pozdějc?
Čau
Dej těm kytkám nažrat více grow složky jsou docela
nedojedené,a vytáhnou se ti více do stran a do výšky.
V čem to máš zasazené v cocosu?
Fandím a držím palce za dobrý výsledek.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Je to v kokosu, hnojim to od zacatku ale nikdy ne vetsi mnozstvi nez doporuceny 2ml/10l , grow+bloom, stejne tak roots, plus sem par dni pridal enzymy cca 0,5ml/l ale ted je zas neleju, mel bych?
No když se podívám na ty fotky tak vidím na listech že ti začínají
místy chytat žlutý nádech a jsou docela bledě zelené takže to
znamená že mají nedostatek dusíku,možná i fosforu.
Tabulky jsou jen pro kontrolu,taky jedu podle tabulek
na mých hnojích jen první týden pak už podle rostlin.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.