Kiddnaped
Stálý Člen
|
celkem to neřeším... jako každopádně box jde zakrýt čímkoli.. mám 3+1 jelikož nemáme s přítelkyní hotovou ložnici spíme v obýváku a ve 3tí místnosti mám 2x2 sádroš box a naproti na stěne 150ds stan .. vždy když někdo příjde na odečty bo tak / jelikož jsem zedník / tak si vemu ze sklepa pár desek sádroše naházáím do pokoje bordel a přes sádroš box hodím ramínka a na to pověsím špinavý věci z práce a dám bedny s nářadím před vstup do boxu.. a na Dsko150 hodím hadry a něaký deky ne přes celý to je nápadný.. a kolem dokola udělám vzhledově / jakože to je můj další sklep.. / nikdo neví níc odečty proběhnou v pohodě co se jen / topení týče / říkám každý si musí poradit.. vypneš světlo vypneš vent vyvětráš a ,,dekorací zamaskuješ stan jak kráva,, je to na vás každopádně bych si dal do 1+1 max 400w-600w do stanu 1x1 bo 1.20x1.20 to jde soupnout do rohu k obývací stěne před počítač nebo něco a ventilace by byla navedená za obývací stěnou a končila by na konci stěny u okna.. kdyby měl někdo přijít tak si koupím něaké 2 desky / na vršek stanu strop a na přední stranu dvířka ze dřeva udělaný na míru mezi obývací stěnou a stěnou od pokoje když by někdo přišel jen to Lko nasadíš přes stan a máš vymalováno další skřínka.. :p
|
3x Orange Bud ( DP ) 400w
10xSharkShock,1xWappa,1xSuperSkunk 600w - 1,08 g/w
4x Shark Shock 2x Somnago 600w - 0,89 g/w
5th Round 600w, Ebb - Lemon Ice and Gauge Kush
|