Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
17.Den
Zítra holkám zas trošku zvednu dávky hnojiv aby byli krásně zelený
Taky dám cfl o něco níž.
V tomhle kole jsi chci dát na dávkování hnojiv záležet,abych to nemněl zbytečně přesolený a nemněl tam hlavně zbytečně víc dusíku.
Kuli kterýmu by jse rostliny moc tahali do vejšky a hlavně aby díky tomu bylo zprávný ph aby holky pak v květu mohli dobře přijímat živiny hlavně Green Sensation
Jinak je ted brzy ještě čeká další zastřihnutí aby bylo hodně vrcholů Každý váš názor mně zajímá tak klidně sem snima Pěstu Zdar
Zdravim tak tu mám první celkem závážnej problém nejspíš asi nákej dedostatek živin i když to vypadá jako přebytek. furt hnojim zatim menšíma dávkama hnojiv než předepsanýma od výrobce. koukněte na to a budu moc rád za vaše názory.
Ten mrzák s tim stonkem tak podle knihy je to "Fusarium, hniloba" - ...napadené jedince v každém případě zlikvidujte. Přeber si to sám.. takle to tu stojí ale opravdu těžko říct jestli je to opravdu ono..
Ten list/y mě připadají jako problém s výživou.. Pokud hnojíš na chvíli bych vysadil a pokud to bude nadále trvat a rozšiřovat se tak bych začal hnojit znovu a to s větším množstvím než si hnojil v počátku.. Mělo by se ukázat jestli je to moc nebo málo výživy..
Doufam že ti jště někdo poradí a mě popřípadě opraví..
Zdravim tak jsem usoudil,že jsem hnojil málo holky už dostali plnou dávku předepsanou od výrobce tak jse snad všechny brzy srovnají a budou mi dělat zas radost.ted mně přešla náladu fotit tak fotky budou až za pár dní.
Hoj, hele jestli tam mas obyc zrcadla, tak ty odrazej svetlo mizerne. Obycejnej bilej papir je napriklad lepsi, da se sehnat slusna levna plastova folie, nebo na takhle maly zarizeni asi nejlepsi mylar.
Listy bych nechal, dokud nebudou z pulky zniceny. Jednak fotosynteza, jednak kytka si z nich bere zpatky spoustu zivin. Proto menej barvu.
Plnou palbu zivin bych nedaval. dej vedet, jak to jde a gl.
Původní příspěvek od Rebar Hoj, hele jestli tam mas obyc zrcadla, tak ty odrazej svetlo mizerne. Obycejnej bilej papir je napriklad lepsi, da se sehnat slusna levna plastova folie, nebo na takhle maly zarizeni asi nejlepsi mylar.
Listy bych nechal, dokud nebudou z pulky zniceny. Jednak fotosynteza, jednak kytka si z nich bere zpatky spoustu zivin. Proto menej barvu.
Plnou palbu zivin bych nedaval. dej vedet, jak to jde a gl.
Pokud mohu reagovat tak tam má diamantovou folii.. už to někde i psal..
Jinak pokud dává hnojky tak nepotřebuje čekat až kytka si vezme zásoby z listů když je dostávají přímo ze zálivky.. pokud to bylo nedostatkem tak zvýšení hnojim chápu..
Čus jo jsou to diamantoví folie..
Muselo to bejt tim nedostatkem živin,protože holky mi začali i od spoda žloutnout a hlavně jsem tu vyživu podcenil a hnojil jsem málo moc v malích dávkách na začátek to stačilo bych řekl ale tak po těch dvou tejdnech jsem mněl už dát předepsanou dávku od výrobce. Po otrhaní zatim se nic na listech neoběvuje budu je ted pečlivě sledovat a doufám že už to bude dobrý
Tak jsem se rozhodl že je vám teda ukážu,aby jste mohli sledovat jak se ztoho dostávaj moc se vám to líbit nebude jak sem to očesal ale nic jinýho mi nezbylo.
Jáááj.. no to sis to prodloužil o hodně moc.. možná si tam nějakej ten list měl nechat.. Dej tu lampu co nejníž.. doufam že takle zvedlý to máš pouze kvuli focení.. Máš tam tušim že 23. den.. máš to nějak opravdu zaseknutý.. Koukni minulé kolo.. v tuhle dobu si měl pěkný monstra..
Snad to bude co nejrychleji v pořádku..
měj se
Edit: Tak omlouvam se špatně jsem kouknul.. kouknul jsem na květ.. ale i tak s předchozim kolem se to nedá srovnávat..
Čuss jo takhle zvedlý to mám jen kvůli focení..
Byli napadlý všechny velký listy tak šli pryč nemněl jsem už nervy jse na to koukat..
Jo jsem po zadu i když jsem byl kolem 14 dnu o proti minulímu kolo o pár dní dopředu ale to mi tolik nevadí že jsem si to ted prodloužil hlavně aby byli holky zdraví a dělali mi zas radost.
Kořenů budou mít už dost a mají už na 5cm vejšky už pěkně silný stonky Jo srovnávat jse to momentálně nedá v minulím kole jsem neudělal chybu v růstu jako v tomhle.
ale v květu to už snad srovnávat půjde.
Už se stalo plakat nad rozlitým mlékem už nebudu a musim jít dál