Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

2 blek: jóó to taky znám, párkrát se to stane hlavně v hospodě - sem tam s kámošema, pijem pifko, motáme brko, příde jedna tak-trochu-kámoška a jestli jí pozvem na špeka tak řeknem že jo, za 5 minut dem ven, já odpaluju brko a najednou z hospody vyjde asi 10 lidí s tou holkou v čele...a dou s náma hulit. Ani nepozdravěj, stoupnou si a mlsně koukaj až jim to někdo pošle. To je fakt na hovno a přesně tohle mě strašně nasere. Dám 2 prásky, pošlu a už se to ke mě nedostane. Pak nikdo neni ani moc zkouřenej protože sem nepočítal že to brko bude mít 12 lidí...

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 12-06-2003 v 17:13 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

2 hugila: Jo ten tvůj horolezec je dost brutální případ, buď rád že nejseš tak měkej jako já protože kddyž někdo 10 monut prudí ať mu něco dám tak skoro vždycky změknu a nechám se překecat a pak toho lituju. Já bych se z něj podělal mít ho v mojí blízkosti

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 12-06-2003 v 17:16 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astahoe
Stálý Člen

Karma uživatele Astahoe - 9% Pěstitelská

Re: Socky??? Příspěvek č. 19

Vobčas je to fakt vopruz.Sedím před školou a fakt nic nemám.Ale přijde debil a říká hej,neměl bys na jednoho špeka?Tak divně.Říkám ne a von že tak za kilčo.Tak mu zvopakuju že nemám.A von akorát přihodí pade.No kretén. Taky se vobčas někoho zeptám.Slušně a když mi řekne že ne,no tak ne.A nebudu ho snad buzerovat celej den.Jinak někdo tu říkal něco vo lidech co jim je šestnát.............mě je šestnáct,ale frázi hele type fakt nepužívám,je to hooodně trapný a dost vlezlý.

Old Post 12-06-2003 v 18:00 PM
Astahoe je offline   Profil uživatele Astahoe   Find more posts by Astahoe   Foto galerie člena Astahoe   Click here to Send Astahoe a Private Message   Add Astahoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

:) Příspěvek č. 20

co ti na to mám říct??? lidí, kteří mají brko celý rok zas tak moc není (znám jich spoustu), a jsou prostě v menšině, a už je taky červen! když jsem měl úrodu celý rok tak jsem měl úplně stejnej problém a jsem přesvědčen, že ho mají všichni! letos mě to nepálí, protože pálil můj otec ale pokuď se zadaří jak to vypadá... tak socek bude zase spousta (to se pak člověk diví, kolik má kamarádů )

Old Post 13-06-2003 v 11:15 AM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 21

to Astahoe: nemyslim si, že by na frázi "hele type" bylo něc špatnýho, celkem pohodový oslovení zvlášť pro určitou sortu lidiček, špatnej je spíš ten styl či tón a to co dotyčnej chce a přístup těhle lidí

rozhodně hulení nerozdávám, maximálně když přijde někdo v pohodě může zahulit, ale na socky seru, každej kdo pěstuje ví co to obnáší a že to taky něco stojí, ať jde o prachy, čas, námahu (jezdim jednou tejdně 25km na kole na chatu abych to vošéfoval), risk atd, a sockaři nic z tohodle ani netušej a já je fakuju!

sám jsem si nedovolil somrovat hulení už tak 5 let, prostě mi to přijde naprosto trapný chtít od někoho koho ani pořádně neznám hulení a hlavně sám vim, jak mě to sere, když někde hulíme a přisere se několik socek co jsem nikdy neviděl a hned nemůžem zahulit a nemáte na brko a podobný sračky, hulim rád, ale kvuli tomu ze sebe nehodlám dělat čuráka, prostě mě neřídí touha po tom si zahulit, i když už zrovna dlouho neni, některý lidi to prostě nedokážou a pak se sníží k sockování, je mi jich líto

i když pěstuju, většinou mi to na celej rok nevyjde, tak prostě když nemám hulení tak nehulim, pokuď nemaj něco kámoši, rozhodně nechodim somrovat a kupuju taky hodně zřídka

a pro ty co pěstujou a maj problém se sockama, rozhodně se nikde nechlubit kolik jse toho vypěstili (i když je to někdy dost těžký, se nepochlubit jak vám to jde smám to znám ) a svým dobrým kámošům říct ať to taky nikde neříkaj, protože jak se okolí dozví, že jste úspěšně sklidili, tak se se sockama roztrhne pytel!

Old Post 14-06-2003 v 09:26 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

ten unregistered sem byl já (nevim proč mě to nenapsalo)

Old Post 14-06-2003 v 09:28 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Pozn.k horolezcovy....tak takovou s prominutím "piču" bych skopal do kuličky,asi se začnu vyhýbat zlínu obloučkem!

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 14-06-2003 v 13:12 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Přece si nenecháž kazit život takovým ubožákem jako je horolezec, Zlín je přece tak pěkné město plné skvělých akcí a klubů

A abych se vyjádřil k tématu, nesnáším socky, když není kouření tak si řeknu hold co, počkám a nepřetrhnu se kvůli tomu, že si pár dní nezakouřím, naštěstí tedy většinou něco mám a když ne tak si semtam něco koupím (spíš hash). Ale mí kamarádi takový bohužel nejsou, když nemají tak okamžitě začnou shánět a žebrat po někom, kdo má, což mě na nich dost štve, pač sou to mí kámoši. Naštěstí takový nejsou všichni...

Old Post 14-06-2003 v 20:40 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

hugila: hele nebude ti vadit kdyz nase kapela pripadne zhudebni pisnicku o horolezcovi? me ta postavicka naprosto nadchla. samo ze jako strujce textu bude sirena tva prezdivka (chtel bych pouzit jako refren to bacha na somraka horolezce cermaka, jednoduchy aranzma s efkovejma bareckama ) a text slok nebude nijak slozitej neco ve stylu ´dej mi sisku´. tvuj prispevek sem cetl s kamosem v informatice, zkoureni z prestavky a fakt sme se hodně nasmali. dobre to podáváš aspoň imaginární karmu.

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 15-06-2003 v 12:21 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mozex
Stálý Člen

Karma uživatele Mozex - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Soccerři
Tak jim říkám já......
Někdo přijde:Zdar!Co?Máš nejaké kúření????
Odpovím:Kurva nemám....
Řekne:Hej nekecej.....vytáhni kléšku.....
Já:Vubec....
On:Hej tak nabij aspoň sklo......
Já(už mě sere):Běž do piče čuráku nebudu ti dávat hulení!!!!

A je to.....Ale dycky se naseru....

Ale když si v hospodě s kámošem řeknu že dem zahulit,už je mě jedno,kolik lidí jde.Samozřejmě tak max.8-10 lidí(Za předpokladu že disponuju dobrým skérem).

Prostě-SOCKY BYLY,SOCKY BUDOU

Old Post 15-06-2003 v 18:03 PM
Mozex je offline   Profil uživatele Mozex   Find more posts by Mozex   Foto galerie člena Mozex   Click here to Send Mozex a Private Message   Add Mozex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

K sockám: sedíme takhle v parku, kecáme a kouříme. Přijde kluk, tak čtrnáct, a prej jestli nemáme přebytečný cígo. Jelikož byl čtvrtek, tak ne. Kámoš najednou vytáhne vybavení a začne motat brko. Když to ubalí, tak to odpálí. A to už si to k nám šněruje klučina, prej jestli nemáme přebytečný hulení. Koukali sme na něj chvíli pohledem, kterej by donutil odejít i naštvanou gorilu, tak von se radši otočí, a odejde. Jinak klasický socky, nad tim se už ani nezastavuju.

Old Post 10-07-2003 v 20:04 PM
ten co moc hulí
Stálý Člen

Karma uživatele ten co moc hulí - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

To ramon:

Jasen hehehe ze se nad nima nezastavujes hehehe spis nepozastavujes ne???Hej co bublaky jak to de..............

Old Post 10-07-2003 v 22:57 PM
ten co moc hulí je offline   Profil uživatele ten co moc hulí   Find more posts by ten co moc hulí   Foto galerie člena ten co moc hulí   Click here to Send ten co moc hulí a Private Message   Add ten co moc hulí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Malcor
Stálý Člen

Karma uživatele Malcor - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

nejhorsi je kdyz si i kamosi zvyknou ze clovek ma a stnou se z nich takovy polo-socky . Sou to proste lidi ktery clovek zhuli protoze sou kamosi, ale kdyz vidi ze se na to spolihaji ze clovek bude kazdej vecer neco mit tak to trochu zamrzi.

Old Post 12-07-2003 v 13:09 PM
Malcor je offline   Profil uživatele Malcor   Find more posts by Malcor   Foto galerie člena Malcor   Click here to Send Malcor a Private Message   Add Malcor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
muzi
Nový Člen

Karma uživatele muzi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

chlapi, nehulte v parku a na jiných veřejných místech. A když už přilezou až k vám domů, pak na vás dostali echo (bo už ste někde podealovali) Když hulíte na veřejnosti a děláte ostatním chutě se pak nedivte. A mezi náma, kdo aspoň jednou nestanul na druhé straně fronty.

Old Post 17-07-2003 v 14:07 PM
muzi je offline   Profil uživatele muzi   Find more posts by muzi   Foto galerie člena muzi   Click here to Send muzi a Private Message   Add muzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

2 co moc hulí: bubláky bublaj a kytky ženou do keříků. Ale provar: sem jedinej člověk, kterej pěstuje venky v bubleru

Old Post 17-07-2003 v 18:48 PM
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

2MALCOR > uffffff, ja vim, a fakt se snazim nedelat takovouhle poloTHsoCku - ale je to nekdy proste silnejsi nez ja ... ale polepcim se slibuju

...to sem to na sebe pjeknje vyketzal

ps fsem co se tu rozcilujou - berte to s humorem a budte neustupny - kdyz se rekne sorry nic, tak se tim rozumi TED NIC - MOZNA JINDY

pokud se rekne DI DO DZA - rozumi se tim NIKDY NIC

mozna jsem dege, ale mam starou skolu

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 18-07-2003 v 00:56 AM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás