Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 blek: jóó to taky znám, párkrát se to stane hlavně v hospodě - sem tam s kámošema, pijem pifko, motáme brko, příde jedna tak-trochu-kámoška a jestli jí pozvem na špeka tak řeknem že jo, za 5 minut dem ven, já odpaluju brko a najednou z hospody vyjde asi 10 lidí s tou holkou v čele...a dou s náma hulit. Ani nepozdravěj, stoupnou si a mlsně koukaj až jim to někdo pošle. To je fakt na hovno a přesně tohle mě strašně nasere. Dám 2 prásky, pošlu a už se to ke mě nedostane. Pak nikdo neni ani moc zkouřenej protože sem nepočítal že to brko bude mít 12 lidí...
2 hugila: Jo ten tvůj horolezec je dost brutální případ, buď rád že nejseš tak měkej jako já protože kddyž někdo 10 monut prudí ať mu něco dám tak skoro vždycky změknu a nechám se překecat a pak toho lituju. Já bych se z něj podělal mít ho v mojí blízkosti
Vobčas je to fakt vopruz.Sedím před školou a fakt nic nemám.Ale přijde debil a říká hej,neměl bys na jednoho špeka?Tak divně.Říkám ne a von že tak za kilčo.Tak mu zvopakuju že nemám.A von akorát přihodí pade.No kretén. Taky se vobčas někoho zeptám.Slušně a když mi řekne že ne,no tak ne.A nebudu ho snad buzerovat celej den.Jinak někdo tu říkal něco vo lidech co jim je šestnát.............mě je šestnáct,ale frázi hele type fakt nepužívám,je to hooodně trapný a dost vlezlý.
co ti na to mám říct??? lidí, kteří mají brko celý rok zas tak moc není (znám jich spoustu), a jsou prostě v menšině, a už je taky červen! když jsem měl úrodu celý rok tak jsem měl úplně stejnej problém a jsem přesvědčen, že ho mají všichni! letos mě to nepálí, protože pálil můj otec ale pokuď se zadaří jak to vypadá... tak socek bude zase spousta (to se pak člověk diví, kolik má kamarádů )
to Astahoe: nemyslim si, že by na frázi "hele type" bylo něc špatnýho, celkem pohodový oslovení zvlášť pro určitou sortu lidiček, špatnej je spíš ten styl či tón a to co dotyčnej chce a přístup těhle lidí
rozhodně hulení nerozdávám, maximálně když přijde někdo v pohodě může zahulit, ale na socky seru, každej kdo pěstuje ví co to obnáší a že to taky něco stojí, ať jde o prachy, čas, námahu (jezdim jednou tejdně 25km na kole na chatu abych to vošéfoval), risk atd, a sockaři nic z tohodle ani netušej a já je fakuju!
sám jsem si nedovolil somrovat hulení už tak 5 let, prostě mi to přijde naprosto trapný chtít od někoho koho ani pořádně neznám hulení a hlavně sám vim, jak mě to sere, když někde hulíme a přisere se několik socek co jsem nikdy neviděl a hned nemůžem zahulit a nemáte na brko a podobný sračky, hulim rád, ale kvuli tomu ze sebe nehodlám dělat čuráka, prostě mě neřídí touha po tom si zahulit, i když už zrovna dlouho neni, některý lidi to prostě nedokážou a pak se sníží k sockování, je mi jich líto
i když pěstuju, většinou mi to na celej rok nevyjde, tak prostě když nemám hulení tak nehulim, pokuď nemaj něco kámoši, rozhodně nechodim somrovat a kupuju taky hodně zřídka
a pro ty co pěstujou a maj problém se sockama, rozhodně se nikde nechlubit kolik jse toho vypěstili (i když je to někdy dost těžký, se nepochlubit jak vám to jde smám to znám ) a svým dobrým kámošům říct ať to taky nikde neříkaj, protože jak se okolí dozví, že jste úspěšně sklidili, tak se se sockama roztrhne pytel!
Přece si nenecháž kazit život takovým ubožákem jako je horolezec, Zlín je přece tak pěkné město plné skvělých akcí a klubů
A abych se vyjádřil k tématu, nesnáším socky, když není kouření tak si řeknu hold co, počkám a nepřetrhnu se kvůli tomu, že si pár dní nezakouřím, naštěstí tedy většinou něco mám a když ne tak si semtam něco koupím (spíš hash). Ale mí kamarádi takový bohužel nejsou, když nemají tak okamžitě začnou shánět a žebrat po někom, kdo má, což mě na nich dost štve, pač sou to mí kámoši. Naštěstí takový nejsou všichni...
hugila: hele nebude ti vadit kdyz nase kapela pripadne zhudebni pisnicku o horolezcovi? me ta postavicka naprosto nadchla. samo ze jako strujce textu bude sirena tva prezdivka (chtel bych pouzit jako refren to bacha na somraka horolezce cermaka, jednoduchy aranzma s efkovejma bareckama ) a text slok nebude nijak slozitej neco ve stylu ´dej mi sisku´. tvuj prispevek sem cetl s kamosem v informatice, zkoureni z prestavky a fakt sme se hodně nasmali. dobre to podáváš aspoň imaginární karmu.
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Soccerři
Tak jim říkám já......
Někdo přijde:Zdar!Co?Máš nejaké kúření????
Odpovím:Kurva nemám....
Řekne:Hej nekecej.....vytáhni kléšku.....
Já:Vubec....
On:Hej tak nabij aspoň sklo......
Já(už mě sere):Běž do piče čuráku nebudu ti dávat hulení!!!!
A je to.....Ale dycky se naseru....
Ale když si v hospodě s kámošem řeknu že dem zahulit,už je mě jedno,kolik lidí jde.Samozřejmě tak max.8-10 lidí(Za předpokladu že disponuju dobrým skérem).
K sockám: sedíme takhle v parku, kecáme a kouříme. Přijde kluk, tak čtrnáct, a prej jestli nemáme přebytečný cígo. Jelikož byl čtvrtek, tak ne. Kámoš najednou vytáhne vybavení a začne motat brko. Když to ubalí, tak to odpálí. A to už si to k nám šněruje klučina, prej jestli nemáme přebytečný hulení. Koukali sme na něj chvíli pohledem, kterej by donutil odejít i naštvanou gorilu, tak von se radši otočí, a odejde. Jinak klasický socky, nad tim se už ani nezastavuju.
nejhorsi je kdyz si i kamosi zvyknou ze clovek ma a stnou se z nich takovy polo-socky . Sou to proste lidi ktery clovek zhuli protoze sou kamosi, ale kdyz vidi ze se na to spolihaji ze clovek bude kazdej vecer neco mit tak to trochu zamrzi.
chlapi, nehulte v parku a na jiných veřejných místech. A když už přilezou až k vám domů, pak na vás dostali echo (bo už ste někde podealovali) Když hulíte na veřejnosti a děláte ostatním chutě se pak nedivte. A mezi náma, kdo aspoň jednou nestanul na druhé straně fronty.