Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Vierin: o tých čorkách, niesi sám no ja idem out vo vinohradoch a zrazu počujem dakoho sa smiať dakde poďalej, pritom som tých ľudí videl keď som išiel na flek. ale pobavil som sa, neni šanca aby to našli tak aspoň majú prechádzku ja som tiež chcel tree grow ale nenašiel som vhodný strom, tak nech sa darí a loz opatrne
First grow
2. veľké vyvrátené mýty: hrdzavé klince (hřebíky), strihanie listov v dobe kvitnutia pre zvýšenie výnosu
Tak včera jsem byl i s kámošem, Řekněme že jsme se zhulili a že se půjdem podívat jak nabíhá na květ... Větev nás dva prostě neudržela xD tak jsme hučeli dolů i s kytkou k zemi... ale naštěstí se to nějak zastavilo a kytce ani nám se nic nestalo xD. Tak to jen na vysvětlení proč je kytka dole.
A něco málo fotek mé princezny. Včera byl neskutečnej chcanec... Takovou bouřku jsem ještě nezažil, kámoš si mi stěžoval že má dvě kytky dost poničené ale ta moje je cajk asi jí přemístění pomohlo (kolem dokola okolo kytí je trnkový keř vysoký cca 2 metry takže se tam nic stát nemohlo
Tvl ten strom :0 ty si urcite od Vas mistni kaskader?:0 Ne,hlavne ze se tobe a kamosovi nic nestalo..kyti,jak vidim tak je taky v pohode No ja si myslim,ze je to ten druhy obrazek sice to nevidim,dlouho sem to hledal takze davam DRUHY obrazek
Jednoduse receno je to hned vedle toho bodlaku vlevo ja kks sem si ani nezvetsil to foto D tim padem sem tam nevidel nic,ted na to koukam a vidim to krasne
Tak ten odhad nakonec vysel A ja mam taky vyhlidnuty jeden skvelej strom na pristi sezonu,mam stejny problem jako ty..je u cesty,ale prakticky pesky tam nikdo nechodi maximalni cyklisti obcas..nekdy to do praci s tim vyberem to je fakt