Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..abych to teda dodělal, poslední kytka šla ven z boxu nezralá. nechal jsem ji jen tak za oknem, dokud jí nebyl plný kvartýr - asi 3 dny - a kosa. to se nedá nic dělat.
ještě hodím nějaké foto sušiny a pár dojmů po špeku
takže slíbené foto sušiny. málem jsem zapoměl fotit, jak jsem palice rozebíral do šroubečku abych zjistil, jestli nenajdu trsy samčích nebo semen kdesi uvnitř - a nenašel.
každá palice je z jiné kytky.
a jakže to vlastně celé dopadlo?
dobře!
smokereport:
nebudu zde ronit chvalospěvy jak je to to nej skérko co jsem si kdy ubalil, protože není. chuťově to víceméně odpovídá vůním jednotlivých kytek, takže převážně lesní ovoce, ale najde se tam i pomeranč nebo citrónek. co se účinků týče, ikdyž jsou mezi jednotlivci zřejmé rozdíly od indikoidních gaučáků po energizující nakopávače, žádný kus není vyloženě propadák a zatím nikoho neurazil.
taky zde nehodlám onanovat nad tonáží suchého materiálu, ani jsem to nevážil. pro mě je ho dost na hodně dlouho.
tohle vlákno bylo hlavně o tom jestli je možné spíchnout doma na koleně semínka kvalitní marihuany ve feminizované formě a za sebe řeknu, že určitě je. feminizace je celkem jednoduchý proces a funguje dobře. chce to jen trochu citu pro výběr mateřských rostlin a možnost jet nějaký čas ve dvou boxech současně. výsledkem pak může být hromada samičích semen se zajímavým genetickým potenciálem.
všem kdo sledovali díky za pozornost a podporu a taky za to, že víte kam tahle podpora patří
Výsledek vypadá moc dobře. K+. O to víc se už těším na ty svoje mimina. Jsem zvědavý, jak si to nakřížil. Zatím se vzpamatovávají z těžkého dětství, takže je to ještě daleko
Po 11 letech docela odvaha se na něco ptát
Každopádně, k tvému dotazu, pokud veškerý tvůj genetický materiál bude ruderalis a dodržíš správnou techniku k získání pylu, měly by tvoje semena být všechno holky a automaty