Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec Palec, ja jsem to mel taky... a vite co?Byli to mysi nebo nejaci hrabosi nevim presne ale nejaci hlodavci. A vite jak jsem to zjistil? Nechal jsem tam pasti na mysi, dal jsem jako navnadu vlassky orech a na druhy den se chytly dva do pasti a je klid. Jeste jsem tam nechal lezet ty mrtvolky tech hlodavcu a uz se mi to ani jednou nestalo... Se mejte Zahradníci
Já co znám mylivce (není jich moc), tak říkají, že to mají jako pracovní povinnost zničit políčka, to se ale netýká tohoto případu.
Jinak na krtonožky je dobrá zavařovačka celá v zemi(hrdlo v rovinně s povrchem) a s trochou vody, tam se možná něco chytí, sousedi jsou tak docela úspěšní.
A s tím krtkem, loni jsem měl u 10-ti cm kytek taky jaksi nakypřeno, zaleju to a propadly se do země (a polámaly se bahnem).
KOB:hele mne se to stalo taky pridu ke kytkam najedou puda je rozrita ale fakt celkem dost, az to prikrilo kytky, byly jeste maly, nejspi to byl nekakej duch sklizece co beha v nocich a hleda mirumilovne a roztomile roslinky ktere by sklidit