Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to padání klíčních rostlin na noví semena dej novou hlínu nebo použij previcur na první zalití je to houbová choroba která zeslabuje stonek v místě styku s hlínou tak až ho přeruší a nepomůže přisypání hlíny pak to stejně uhnije
Původní příspěvek od Zahradkar Zkusím ten spostup přihrnování, kolik mám dát cm substrátu dolů pod kytku pro kořeny?
S tím sázením.
Normálně dávám vyklíčené semínka do cca 2 - 3 cm hlíny na dně květníku 10x10, jak vyrazí nahoru tak je asi 2x přisypu dokud není květináč plný a potom jdou z okna pod lampu (nebo do skleníku).
Hlínu používám s EC kolem 1,2 předhnojenou na 14dní z G-shopu, protože silnější by to mohla spálit. Tu používám až na přesazení do finálního květníku. (EC kolem 2 předhnojená ná 6 týdnů)
Do prd** kytka žila týden, normálně jsem to přihrnoval opatrně všecko mám jistotu že jsem to nezlomil a 4mm pod mateřskými lístky udělala to samé co výše a zdechla!!! To fakt není normální!!!! :-(((((((
Jen doplnim, ze kytky jsou ruzny modely.
- hlina light mix + perlit (vysterilizovano na 200°C na 20min)
- voda pH 6,1
- mel jsem je par dni venku, ted jsou pod CFL v boxu, kde je 24°C
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
Naposledy upravil Dr.Crabakles 28-05-2013 v 19:55 PM
Původní příspěvek od Dr.Crabakles Mam stejny problem Jak si to vyresil?
edit:
Jen doplnim, ze kytky jsou ruzny modely.
- hlina light mix + perlit (vysterilizovano na 200°C na 20min)
- voda pH 6,1
- mel jsem je par dni venku, ted jsou pod CFL v boxu, kde je 24°C
Jediný co ti můžu poradit je že je přesadíš a dosypeš hlínou.. lampu dej co možná nejníž to jde!!! poříd tam nějakej ofuk ať ještě k tomu pak zesílí.. koukam že máš ty rašlinový rohože.. v tich to jde na prd.. zkus to nějak vykoumat.. ale určitě bych je přesadil jestli o ně nechceš přijít..
Jediný co ti můžu poradit je že je přesadíš a dosypeš hlínou.. lampu dej co možná nejníž to jde!!! poříd tam nějakej ofuk ať ještě k tomu pak zesílí.. koukam že máš ty rašlinový rohože.. v tich to jde na prd.. zkus to nějak vykoumat.. ale určitě bych je přesadil jestli o ně nechceš přijít..
Peace
Ofuk tam samo mam
Hele ty kytky jsou tak bidny, ze je vyrvu a pojedu znova od 0! :/
Me se ty raselinovy kvetniky taky moc nelibi, rek bych, ze to dost okyselujou... ne? Zlaty kelimky od jogurtu
Kdyz to zasadim ted, stihne to dozrat? Jedu na balkone, nepotrebuju 2m vysoky monstra
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
Hele ty kytky jsou tak bidny, ze je vyrvu a pojedu znova od 0! :/
Me se ty raselinovy kvetniky taky moc nelibi, rek bych, ze to dost okyselujou... ne? Zlaty kelimky od jogurtu
Kdyz to zasadim ted, stihne to dozrat? Jedu na balkone, nepotrebuju 2m vysoky monstra
Pokud máš model kde je datum sklizně danej tak by neměl bejt problém s dozráním.. když je dáš klíčit teď tak akorád budou mít kratší růst.. jinak rašelinovky jsem teď zkoušel taky.. a nejsem vůbec spokojenej.. nevim jestli okyselujou ale když jsem je dal do miniskleníčku tak v tý vlhkosti změkly až tak že kořeny prorostly hned 4 den od vylezení na povrh.. takže jsem ihned přesazoval.. zkus je fakt přesadit.. nic za to nedáš.. když uvidíš že se nechytnou můžeš dát vyklíčit další.. a pokud nepotřebuješ 2m vysoký kytky tak nevidim problém dát klíčit ještě teď..