Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mas to pekne ,vidim ze to nerobis prvy krat ja som sa rozhodol ze strihnem stvrte poschodie,a pockam si co to urobi...kazdopadne teba budem sledovat,tak pekne pocasie prajem
Po nejake dobe vidim ze dost dlouhe hodim sem nejake fotoz.
Kytky ve skleniku rostou jako silene, musim je zajit o vikendu skrotit pac mi to zbori do sklizne
Maui Waui byly uz nektere samci, ted jich mam celkem 5 nejsem si 100% jisti jestli to sou samice nejak se jim nechce s perflowers.
Tak a autoflowery uz zacinaji ukazovat kvet.
Tak slibovane foto, o vikendu jeste fotky z mista kde prijdou Hawajane a Danske Zlaticka
4foto - 2x Maui Waui
5foto - Zleva auto NL,auto Vertigo,2x auto WW , auto Amnesia Haze, dalsi prijdou do 50l kvetniku jeste mam 5 davam klicit dnes.
Dnes vecer probehne vysazba neco na venek par kousku.
Pak sem hodim nejake fotoz.
Jinak autokvety zacinaji nakvetat pekne, ale zase mi je napadly SVILUŠKY mrdky !! ale jen 4 kytky ostatni sou dale a OK.
Dnes byly postrikyany ty co nekvetou OMITE 30W a co kvetli BioOl
To se mi dobre osvedcilo minuly rok takze myslim ze cajk.
Sklenik monstra zase sem strihal ohybal a uz nemaji skoro kde rust
Jinak dal jsem jeste kličit Auto SYRUP,DEMIOS a 3x auto AMNESIA HAZE
1- Auto NL, auto Vertigo, maly Jack Herrer
2- Haze Berry - presazena z kvetinace ze skleniku do zeme
3- Euforia - muj stryc zacal zahradnicit tak sem ho podaroval timhle rezem
4-/5-Sklenajz
Po temer 3 tydeni dovolene a svereni zahrady osobam blizkym, se stalo to ze mi z posledni varky automatu neprezil ani jeden
Od budhy jsem si sliboval hodne jako minuly rok.. skoda.
Dale Auto NL je v kritickem stavu asi z hniloby korenu nebo slunce nvm uvidime jestli to da ale uz se to projevuje na velmi chabem kvetu.
Dale Auto Vertigo jede vpohode, a auto WW je naprosta TOP , sice mensiho vzrustu ale zato ty paliceee jsou jak polite medem a pocukrovane cukr krystalem
Ve skleniku je total jungle uz se deformuji vrchy pac uz asi 2 tydny bouraji sklenik , tak prisla na radu razna ohybaci a holici četa.
Jeste to neni hotovo pac uz zabiraji plochu vetsi nez 1/2 skleniku a do i na delku .. coz nebylo v planu.
Jinak jsou zdrave krasne vonave
Tak mensi up po dlouhe dobe, AF White Widow uz je na vesaku a houpe se, dneska nasledovala AF Vertigo to vypada taky mooc moc dobre, ale WW je jako kdybych ji hodil do cukr krystalu a ten smradik
Jinak sklenik zacina zlobit pac listy nalepene na sklech zacinaji hnit takze mam velky strach z kvetu to bude jeste boj to udrzet , ohybat to uz neni kde ani nejde nejak proste to moc prerostlo a rezat hlavni vetve se mi fakt nechhce se pripravit o hlavni sisky no uvidime.
Kdyztak bude hodne masti
Jinak v lese to roste pekne, foto nemam vybil sem mob.
U spolupestitele WR jedou jako zbesile budeme muset koupit tramky a privazovat o sto sest jako minuly rok
ZDAREC TAK PO 2,5 MESICNI ODMLCE BEZ INTERNETU DOMA STEHOVANI ATD... JSEM ZASE ONLINE VIDIM ZE SEM HODNE ZAOSTAL ALE FAKT SEM NECHTEL DAVAT FOTO ODJINUD NEZ ODEME Z PC..
TAKZE CEKEJTE POMALY UP OD SRPNA AZ DO STAVAJICI PODOBY.
TI KTERI SLEDOVALI JAKO MINULY ROK SEM OMLOUVAM ZA ZPOZDENI A NEAKTIVITU