Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec máš pravdu model má dělat chuť ,ale koupil jsem to ze zvědavosti no takže to vykouším teda jen na jedné a zbytek pořádně propláchnu čistou vodou No k tomu zalévání mám jak kapiláry tak čerpadlo jen jsem neměl všecky květináče stejný a nato už finance nevyšli takže každá schne trošku odlyšnější dobu .Ale už zezačátku jsem to chtěl zalívat ručně hrát si s něma však to znáš přece jen je to pro mě první pěst a musím si to trochu ošahat naštěstí se mě celkem vytáhli ,spodky sem oholil a dá se zespod dostat malou konvičkou .A do budoucna bych chtěl vyzkoušet nějaký jiný systém možná nft nevím nechal bych si poradit .Jinak díky za rady !!!
Naposledy upravil greenlight 02-05-2013 v 20:09 PM
Takže už to tady uzavřu .všecko už je nasušíno nastříháno celková hmotnost je 1450 G dobrého kouře . průplach jahodovím grotekem jak jsem říkal použil jsem jen na jednu a oproti ostatním žádnej rozdíl jen v tom že to celkem v krku škrábe . Všem chci poděkovat co to tu sledovaly díky za káčka komentáře rady ! a doufám že se uvidíme u mého dalšího pokusu ktérý už mám rozjetý
foto 1-3 BIG BUD -nejvíc na nezastříhlé bylo rovných 30g a na zastřihnuté 36 takže je lepší jet na central
4 - white russian - velice zklamal matkář !!!! žádná vůně chuť jak sušenej hřib ,řídký pomalu nehulitelný ještě že těch je minumum.
smoke report odemě nečekejte nejsem člověk kterej by dokázal chuť či vůni popsat nebo přirovnat ač sem se snažil sebevíc zhuluje pěkně voní pěkně a chlámka potom je ! toď vše
Naposledy upravil greenlight 16-06-2013 v 14:21 PM