Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To mi jako přehnojené nepřipadá. Listy by byly úplně brutal tmavě zelené a popálené na špičkách listů a to nejsou. Pokud je to jen jeden list, asi jsi mu něco provedl při manipulaci a ani o tom nevíš. Sleduj zoubky na listech a pokud se to nebude šířit, nedělal bych si s tím hlavu
jsem si jistej že to není přehnojené, toho guana je tam opravdu minimum asi jsem jí fakt něco provedl, je to jen ten jeden lístek a víc nic, naštěstí joo za těch pár let co pěstuju se mi kytku venku fakt přelít ještě nepodařilo
Mám tu další up, slunko žádný ale kytky jakž takž rostou, amnesia dostala trošku fish mixu a jako jediná ukazuje náznaky květu
Foto:
Amnesia 39 dní
Blueberry 32 dní
Deimos 36 dní
Vertigo 36 dní
Blueberry,vertigo a deimos pohromadě
Chvilku jsem tady nebyl a mezitím jsem se nestačil divit, jak se holky rozjely :O Amnesia krásně kvete a všechny ostatní začínají, překvapilo mě blueberry od fotr seeds, je teď největší ze všech, Deimos je naopak nejmenší ( ale je to asi tím, že jsem měl špatně udělanou drenáž, tak jsem ho skoro utopil ) Bojím se , že se mi nakonec nevejdou do foliáku, který má 160 cm už jim chybí jen kousek hnojil jsem fishmixem, biobloomem a dneska pkčkem od canny. Fotky budou do večera doufám že to tady aspoň někdo sleduje
Jedeme dál, kytky kvetou, nejrychlejší je Amnesia, po ní Blueberry ( vysazená nejpozději) a pak zbytek. Bohužel se mi kytky podařilo nejspíš přehnojit podívejte na fotky listů a napište jestli je to tak, nebo je to něčím jiným. Každopádně teď holky hodně prolejvám čistou vodou a hnojit je už asi ani nebudu
Fotky: Amnesia celek, vrcholovka a list ...ty nejhorší listy jsem už oškubal.