Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od dannyo Pokud by měl někdo nějaký dotaz,stačí napsat.....
Čau, nevšiml jsem si průměru potrubí, ale na pruměr 100mm seženeš i za 400,- a nepotřebuješ trafo http://www.bestgrow.cz/www-bestgrow...6-2-Ventilatory
Ty PC ventilátory jsou tichunké, ale to 100VKO - 105m3/h je taky hodně tiché a asi na podobné úrovni.
Zdarec, dole mám 125 a nahoře mám 160...já je tam měl ale vzhledem k tomu,že to mám blízko postele,tak mě to štvalo,proto sem přešel na tohle řešení.....
A navíc ventilátory co jsi mi poslal,to je třeba cenově přijatelný,ale nemaj kuličkový ložiska,čož znamená, že po čase začnou vrzat a ruzně jinak pordelařit.....to je výhoda PC ventilátorků....Ale jinak děkuju za postřeh...
Každýho názor hele....:-) tvuj názor je takovej, muj takovej,mojí matky je jinej,tvýho terapeuta je jinej.....je to prahsprostej návod,nenutim nikoho to dělat....rozhodující je cena....u toho tvýho to bude stát 800 bez trubek,u mýho je to max 500 i s trubkama......takže pokud vezmu trubky tak mám o 50% levnější udělátko,než ty nesmysle z growshopů atd....Ale řikám,každýho názor, pokud mají lidi na rozhazování,jen do toho,nutit je nebudu,Jen sem sem dal návod,protože sem na netu viděl spoustu lidí co se na to ptaj, takže si nech scoje ZAKLÍNADLO ALA IMHO K NIČEMU pane zlatej, děkuji...
Opravdu, tohle za skoro dekádu existence grouwru nikoho nenapadlo
Je rozhodně super, že v roce 2013, 21.století, kdy vybavení na grow stojí zlomek toho, co stálo před 10 rokama, kdy se standartem pro growera pomalu stalo šestikilo, někdo nadále uvažuje o tzv. PC větráku (srát na někaký výkonový označení, PC větrák my nigga) jako o řešení odtahu...
Dobrá práce, K+.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Původní příspěvek od dannyo A navíc ventilátory co jsi mi poslal,to je třeba cenově přijatelný,ale nemaj kuličkový ložiska,čož znamená, že po čase začnou vrzat a ruzně jinak pordelařit.....to je výhoda PC ventilátorků....Ale jinak děkuju za postřeh...
Ony kuličkové ložiska mají, ty tvoje jsou taky dobrý a někdo to udělá klidně zdarma ze starých PC a tak, to je potom i zdarma. Třeba i zdrojů je všude dost, já dřív napájel ty větráčky z nabíječek ze starých mobilů.
Ale myslím si, že pro mikro pěsty klidně a na malý ofuk jsou ty PC větráčky pro menší pěsty dobrý, proč ne. Zrovna ofukové ventilátory mají kluzná ložiska a za moc nestojí.
Mně se ten nápad taky líbí a nechápu ten flejm okolo. Pro malé pěstírny (bez pacháče) ideální řešení:
- levné
- tiché
Sám mám v plánu zkusit se dvěma PC větráky uchladit box 1x1x2 s 250 W.
Hlavně Stoned_r41d3r se měl zdržet zbytečnejch keců a radši promazat příspěvky typu "vyser se na to, kup si to hotový v gshopu", což?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od koles Mně se ten nápad taky líbí a nechápu ten flejm okolo. Pro malé pěstírny (bez pacháče) ideální řešení:
- levné
- tiché
Sám mám v plánu zkusit se dvěma PC větráky uchladit box 1x1x2 s 250 W.
Hlavně Stoned_r41d3r se měl zdržet zbytečnejch keců a radši promazat příspěvky typu "vyser se na to, kup si to hotový v gshopu", což?
Jakej flejm máš na mysli, šerife? Já jen obdivuju genialitu nápadu slepit k sobě 2 pc větráky a narvat je do flexa a prodat to jako dechberoucí ideu mající uchvátit desítky kupujících a obohatit jejich životy.
Jsem rád, že mi říkáš co mám dělat a nebo co nemám. Nechtěl bys bejt MOD?
They are hiring, right now.
Nicméně si dovolím se tvým názorem neřídit a tvrdohlavě prosazovat dogma, že ve vážně myšlený bedně v 21. století nemá PC větrák, nadto coby odtah co dělat, protože nacismus, eugenika fyzika a biologie
A měl bys do tý svý namyšlený bedny dát 4 kilo a jen jeden PC větrák. Ať se ty kytky pomějou a pálky sou jak šutry, vzhledem k těm desítkám tisíců hektolitrů vzduchu co PC větrák narozdíl od tendenční jebky jako je TD,Ruck, UFO - který používá každej bohatej xindl jako nádstavbu svýho péra, jen proto, že Apple nedělá I-Fan - svou brutální silou uragánu prožene bednou. Jo a udělej ten pokus v létě a v bytě .
Abys měl pocit, že Ti někdo nekecá do života a sklidil co nejvíc co nejlepšího modelu s nejmenšíma obtížema. Což by měla bejt alfa a omega každý rundy, pokud to u tebe je cílem nenakoupit v g-shopu, užidit 500 že si to celý udělám samodomo, nebo experimentovat, tak nemá cenu pokračovat v debatě a pro experimenty je tu specifická kategorie na fóru.
Anyway, kterej produkt prodávanej v těch nenáviděnejch, vydřidušskejch, ba fašistickejch G shopech by měl tomuhle konkurovat? Takový to trimovadlo na listy?
Exaktněji se vyjádřit nedokážu.
EDIT: Koles, U trolling, my liege, or just Tl;dr?
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
Exaktněji se vyjádřit nedokážu.
Moc pěkný Anyway, your point, sir?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk