Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ALCAPONE Ty voe co je to za sit?! To asi nebude to prave orechove... potrebujes mensi oka tohle je ti celkem na prd,ale jinak to mas pekny..
To mi povídej objednal jsem jí na netu a včera mi přišla údajně přímo na můj box ale asi neee přemýšlím že na ní dám ještě potravinářskou sít s oky 10x10cm
zdar divim se proc ti to tady uz nekdo nenapsal, ty mensi kytky dej vejs, nejak je podloz, nebo ti ty vetsi zsastini a kytky ti zakrni. To se normalne dela kort kdyz mas vyhodu kvetniků.
Původní příspěvek od LonGermaX zdar divim se proc ti to tady uz nekdo nenapsal, ty mensi kytky dej vejs, nejak je podloz, nebo ti ty vetsi zsastini a kytky ti zakrni. To se normalne dela kort kdyz mas vyhodu kvetniků.
Pestuj zdar!
Vydíš to :-O jsem truhlík mělo mě to napadnout :-/ Děkuji za radu
Jasný nějak to vykoumej pze tohle co tam zatím máš ti je na dvě věci... A ještě neber to jako radu pze jsem taky začátečník ale ja bych ty prostřední kyti dal do stejný úrovně jako ty ostatní aby jsi to měl všechno ve stejné výšce.. A lampu bych dal určite níž..
Původní příspěvek od ALCAPONE Jasný nějak to vykoumej pze tohle co tam zatím máš ti je na dvě věci... A ještě neber to jako radu pze jsem taky začátečník ale ja bych ty prostřední kyti dal do stejný úrovně jako ty ostatní aby jsi to měl všechno ve stejné výšce.. A lampu bych dal určite níž..
JJ lampu mám níže dávám ji nahoru když zalévám a fotím ale mas pravdu ty prostřední musí víš :-/
Skoda priste to delej od zacatku mas dost veliky nepomer kytek. Vis lechce se to radi tezko provadi. Ja se s tim priste srat nebudu koupim kolena a budu lamat a ohybat. Kdyz jedes ze semena je tam proste ta nevyhoda vyskovych rozdilu. Priste pokud bude moznost sezen si řezy tím podpoříš rovnoměrnější rust. Nebo vetší kytky zastrihnout uhybat. v Tvym případě bych ted koukal na to dát je co nejvejš aspon do roviny.
Ta síť ja na dvě věci mam s menšíma oky asi 12x12 a tejně se mi zdají velká. Spíš si měl pořídit kolena a ty vetší kytky ohnou. každopádě se připrav že to po přepnutí vyjede, tak dej ty siti rezervu ne jako já
Původní příspěvek od LonGermaX Skoda priste to delej od zacatku mas dost veliky nepomer kytek. Vis lechce se to radi tezko provadi. Ja se s tim priste srat nebudu koupim kolena a budu lamat a ohybat. Kdyz jedes ze semena je tam proste ta nevyhoda vyskovych rozdilu. Priste pokud bude moznost sezen si řezy tím podpoříš rovnoměrnější rust. Nebo vetší kytky zastrihnout uhybat. v Tvym případě bych ted koukal na to dát je co nejvejš aspon do roviny.
Ta síť ja na dvě věci mam s menšíma oky asi 12x12 a tejně se mi zdají velká. Spíš si měl pořídit kolena a ty vetší kytky ohnou. každopádě se připrav že to po přepnutí vyjede, tak dej ty siti rezervu ne jako já
Na všetky dotazy si už dostal odpoveď, s ktorými súhlasím. Čo sa týka predradníku, rozhodne by som skúsil elektronický prepínateľný predradník, ktorý síce drží svoju cenu, ale rozhodne snimi budeš spokojný.
Ja osobne som si zakúpil z GrowGo EBL a som úplne spokojný, a ako pozerám, majú ho práve v akcii (ja hlupák som ho kupoval za plnú sumu) http://www.growgo.cz/elektronicky-p...bl-p-10985.html
S prehrievaním problém nemám a chod má o dosť tichší, ako klasické. Pre mňa obrovská výhoda, že môžem použivať MH na růst a HPS na květ - čiže si to môžeš kombinovať a predradník stým nemá problém.