Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Poprvé 400W Dark Street II 90x90x160
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
growluk
Stálý Člen

Karma uživatele growluk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

1.4.2013
Tak 25dní růstu za náma
Dnes 1den Květu

Naposledy upravil growluk 02-04-2013 v 10:28 AM

Old Post 02-04-2013 v 08:22 AM
growluk je offline   Profil uživatele growluk   Find more posts by growluk   Foto galerie člena growluk   Click here to Send growluk a Private Message   Add growluk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growluk
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 18

3 den květu

Zakoupena sít přímo pro box 90x90 ale nějak se mi to nezdá
Oka o velikosti 20x20cm

Old Post 03-04-2013 v 08:27 AM
growluk je offline   Profil uživatele growluk   Find more posts by growluk   Foto galerie člena growluk   Click here to Send growluk a Private Message   Add growluk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growluk
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 19

ještě jedna

Old Post 03-04-2013 v 08:29 AM
Host
Host

Příspěvek č. 20

Ty voe co je to za sit?! To asi nebude to prave orechove... potrebujes mensi oka tohle je ti celkem na prd,ale jinak to mas pekny..

Old Post 03-04-2013 v 08:44 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growluk
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od ALCAPONE
Ty voe co je to za sit?! To asi nebude to prave orechove... potrebujes mensi oka tohle je ti celkem na prd,ale jinak to mas pekny..

To mi povídej objednal jsem jí na netu a včera mi přišla údajně přímo na můj box ale asi neee přemýšlím že na ní dám ještě potravinářskou sít s oky 10x10cm

Old Post 03-04-2013 v 08:50 AM
LonGermaX
Stálý Člen

Karma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

zdar divim se proc ti to tady uz nekdo nenapsal, ty mensi kytky dej vejs, nejak je podloz, nebo ti ty vetsi zsastini a kytky ti zakrni. To se normalne dela kort kdyz mas vyhodu kvetniků.

Pestuj zdar!

A teď nastal chaozz...

1. grow GWS

2. grow POG

3. grow MAZAR

4. grow CM

Old Post 03-04-2013 v 09:39 AM
LonGermaX je offline   Profil uživatele LonGermaX   Find more posts by LonGermaX   Foto galerie člena LonGermaX   Click here to Send LonGermaX a Private Message   Add LonGermaX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growluk
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od LonGermaX
zdar divim se proc ti to tady uz nekdo nenapsal, ty mensi kytky dej vejs, nejak je podloz, nebo ti ty vetsi zsastini a kytky ti zakrni. To se normalne dela kort kdyz mas vyhodu kvetniků.

Pestuj zdar!

Vydíš to :-O jsem truhlík mělo mě to napadnout :-/ Děkuji za radu

Old Post 03-04-2013 v 09:42 AM
Host
Host

Příspěvek č. 24

Jasný nějak to vykoumej pze tohle co tam zatím máš ti je na dvě věci... A ještě neber to jako radu pze jsem taky začátečník ale ja bych ty prostřední kyti dal do stejný úrovně jako ty ostatní aby jsi to měl všechno ve stejné výšce.. A lampu bych dal určite níž..

Old Post 03-04-2013 v 09:43 AM
growluk
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

citace:
Jasný nějak to vykoumej pze tohle co tam zatím máš ti je na dvě věci... A ještě neber to jako radu pze jsem taky začátečník ale ja bych ty prostřední kyti dal do stejný úrovně jako ty ostatní aby jsi to měl všechno ve stejné výšce.. A lampu bych dal určite níž..

JJ lampu mám níže dávám ji nahoru když zalévám a fotím ale mas pravdu ty prostřední musí víš :-/

Old Post 03-04-2013 v 09:46 AM
Host
Host

Příspěvek č. 26

Ty voe já než to napsal tak už ti to poradil někdo jinej... Tak jsem ted za bbce.. no nic jdu se zabit..

Old Post 03-04-2013 v 09:48 AM
LonGermaX
Stálý Člen

Karma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Skoda priste to delej od zacatku mas dost veliky nepomer kytek. Vis lechce se to radi tezko provadi. Ja se s tim priste srat nebudu koupim kolena a budu lamat a ohybat. Kdyz jedes ze semena je tam proste ta nevyhoda vyskovych rozdilu. Priste pokud bude moznost sezen si řezy tím podpoříš rovnoměrnější rust. Nebo vetší kytky zastrihnout uhybat. v Tvym případě bych ted koukal na to dát je co nejvejš aspon do roviny.

Ta síť ja na dvě věci mam s menšíma oky asi 12x12 a tejně se mi zdají velká. Spíš si měl pořídit kolena a ty vetší kytky ohnou. každopádě se připrav že to po přepnutí vyjede, tak dej ty siti rezervu ne jako já

tady odkaz na levou sit co jsem mel i tak se mi zdaji velky ty oka
http://www.cannasutra.cz/cz-detail-...ostliny-5m.html

A teď nastal chaozz...

1. grow GWS

2. grow POG

3. grow MAZAR

4. grow CM

Old Post 03-04-2013 v 09:49 AM
LonGermaX je offline   Profil uživatele LonGermaX   Find more posts by LonGermaX   Foto galerie člena LonGermaX   Click here to Send LonGermaX a Private Message   Add LonGermaX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growluk
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

citace:
Ty voe já než to napsal tak už ti to poradil někdo jinej... Tak jsem ted za bbce.. no nic jdu se zabit..

Na to se vy.er

Old Post 03-04-2013 v 09:50 AM
LonGermaX
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Ty voe to snad ne, neber to vazne myslim, ze prilezitost jeste bude..

citace:

A teď nastal chaozz...

1. grow GWS

2. grow POG

3. grow MAZAR

4. grow CM

Old Post 03-04-2013 v 09:51 AM
growluk
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od LonGermaX
Skoda priste to delej od zacatku mas dost veliky nepomer kytek. Vis lechce se to radi tezko provadi. Ja se s tim priste srat nebudu koupim kolena a budu lamat a ohybat. Kdyz jedes ze semena je tam proste ta nevyhoda vyskovych rozdilu. Priste pokud bude moznost sezen si řezy tím podpoříš rovnoměrnější rust. Nebo vetší kytky zastrihnout uhybat. v Tvym případě bych ted koukal na to dát je co nejvejš aspon do roviny.

Ta síť ja na dvě věci mam s menšíma oky asi 12x12 a tejně se mi zdají velká. Spíš si měl pořídit kolena a ty vetší kytky ohnou. každopádě se připrav že to po přepnutí vyjede, tak dej ty siti rezervu ne jako já

tady odkaz na levou sit co jsem mel i tak se mi zdaji velky ty oka
http://www.cannasutra.cz/cz-detail-...ostliny-5m.html

OK musím to nějak vykoumat každopádně od příště jen řezy. Tuhle sít použiju jen jako oporu pro tu druhou.

Old Post 03-04-2013 v 09:55 AM
LonGermaX
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

tak tak hlavně ušetříš energii a taky čas a tím dřív se dočkáš sklizně. Semínka nebrat můj názor řezů je dost a je z čeho vybírat.

citace:
Původní příspěvek od growluk

každopádně od příště jen řezy. Tuhle sít použiju jen jako oporu pro tu druhou.

A teď nastal chaozz...

1. grow GWS

2. grow POG

3. grow MAZAR

4. grow CM

Old Post 03-04-2013 v 12:32 PM
1filantrop1
Nový Člen

Karma uživatele 1filantrop1 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Ahoj growluku,

Na všetky dotazy si už dostal odpoveď, s ktorými súhlasím. Čo sa týka predradníku, rozhodne by som skúsil elektronický prepínateľný predradník, ktorý síce drží svoju cenu, ale rozhodne snimi budeš spokojný.
Ja osobne som si zakúpil z GrowGo EBL a som úplne spokojný, a ako pozerám, majú ho práve v akcii (ja hlupák som ho kupoval za plnú sumu) http://www.growgo.cz/elektronicky-p...bl-p-10985.html
S prehrievaním problém nemám a chod má o dosť tichší, ako klasické. Pre mňa obrovská výhoda, že môžem použivať MH na růst a HPS na květ - čiže si to môžeš kombinovať a predradník stým nemá problém.

Prajem veľa šťastia

Old Post 03-04-2013 v 15:23 PM
1filantrop1 je offline   Profil uživatele 1filantrop1   Find more posts by 1filantrop1   Foto galerie člena 1filantrop1   Click here to Send 1filantrop1 a Private Message   Add 1filantrop1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-04-2012 - 400w-dark street 60 - 24 odpovědí
23-12-2011 - Můj Dark Street II 60 - 1 odpovědí
14-01-2012 - Můj Dark Street II 90 - 33 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás