Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau Tome,
přeju hodně štěstí s growem. Já byl 3 roky v Dublinu a přesně jak říkáš ,,nehorazne € za trochu hnusneho koure''.. jo přesně vím o čem mluvíš... je to fakt podřadný buk.
Na druhou stranu, vždy když jsem přijel do Čech byl to nehoráznej odpal... půl špeka jsem nedohulil a už jsem hučel jak piliňák. Joo to bylo něco. Home green home.
Zdar Conno ja tu ziju uz 8 let, ale jsem na zapadni casti okolo Galway. Jo cena je tu hrozna 15€ za gé smradu je udes, neni nad to si pokurovat ze sve zahradky Chtelo by to nahodit nejake venky ale pri tom pocasi tady,hmmm smula
čau Tome,
Co k tomu dodat... pěkný to máš, to jako né že né... joo už vím co dodat... sodík. Pak si to Irsko pořádně užiješ... noo to by mi šlo... sodík forever.
Ať se daří.
Hlavně to neskliď najednou, dej té bluberce a dieselu čas dozrát. Kush bude hotovej o týden možná dva dřív
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
to: koles
Hlavně to neskliď najednou, dej té bluberce a dieselu čas dozrát...
neboj, to me napadlo
mam tam jeste mazar a ten taky uz vypada sllibně pocital jsem ze jim dam jeste tak 10 dni a pujdou pod kosu. A necham jeste dojet ten diesel a blueberry
hmmm toho mazarku bylo asi jen 15 gé a kush mel jen nejakych 10 g. Boruvka a diesel je jeste pod lampou. Na priste jsem si pripravil opet Mazarek a Blueberry k tomu tam mam jeste Jack light i White Russian. Vymenim i svetlo a dam tam 150ku sodu doufam ze to bude stat za to