Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dnes 49 den květu a pomalu se blížim ke konci,ode dneška začínám s průplachem čistou vodou,chtěl bych kosit příští týden to budou 56dní na květu,večer poprvé juknu mikroskopem jak to vypadá,tak jsem zvědav
jinak vše bez problémů,až na ty teploty tento týden,u nás až -15°C a za tmy jsem měl v boxu i jen 13°C,ještě že to přišlo až teď na konci a holkám to neublížílo,i když určitě nesvědčilo
holky jsou 1m.vysoký,příští kolo zkusim síť,a tady pár fotek.....
Zdar všem
původně jsem chtěl dneska kosit ale ještě dostanou holky týden života navíc,dostal jsem radu ať ještě počkám a po kontrole mikroskopem musim dát dotyčnému za pravdu
holky jsou už jen o vodě,stále kynou a pořádně tvrdnou,prostě radost se na tu krásu dívat
Zdar a sílu
tak včera v 63dnu květu proběhla kosa
hoky byly 12dní jen na vodě,a posledních 30h.po tmě
palice krásně tvrdý,voňavý a pořádný lepidla(chemoprén hadr)
odhnojeno opět jen s JidB,bez jakýchkoliv jiných doplňků,a opět velká spokojenost
včera proběhla už i zkouška žehem z toho co jsem sundal z nůžek,jóóó mám se na co těšit,pěknej zmašťovák
tímto bych chtěl všem poděkovat za rady,názory a podporu,a nemůžu zapomenout na matkáře,tak ještě jednou všem VELKEJ dík
a tady pár posledních fotek před kosou a po:
Tak abych ukončil toto kolo,mám tu pár fotek sušiny,
s CM jsem maximálně spolkojenej co se týče učinosti,chuti(výborná,za pár týdnů bude ještě lepší) a i výnosu(i když je stále co zlepšovat,učit se a experimentovat)
No a jak bych popsal smoke report když máme ty vněmový buňky každej trochu jiný?