Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no u me to bylo tak ze kdyz sem nemel nehulil sem,ale po tom co sem sklidil muj outdoor a mam toho furt hafo pred vocima tak to nejde omezovat...a nejhorsi na tom je ze za chvili bude zralej indoorek...a to vse je na tom bomba,az budu mit problemy omezim to a az budu v pr*** tak s tim seknu
Tak davam pauzu, uz skoro mnjesic, a je to fajn!
Predtim sem hulil jak prase - cca 10 let, z toho poslednich 5 vod rana do wecera 5-7 pulgramowejch spequ. Inu zacal jsem si pripadat takovej nanicowatej az neduziwej, v palici desnej bordel a tak. Pak jsem si precet studii klinickech testu marinolu (synteticky THC pro lekarsky ucely v USA) a docela sem se zhrozil, fura vedlejsich priznaku na me docela fest sedela. Tak si pauziruju, a je to pohoda, trvalo mi teda asi 14 dni, nez sem jaksi pozvolna vystrizliwel, postupne se mi zacaly jednotlivy funkce upravovat - ve zkratce: krevni tlak (uz to se mnou neflakne gdyz se rychle postavim), chut k jidlu (sezral bych pul vola), chcani (2x castejc 1/2), spanek (vratily se mi sny), sex (montuju se do kazdy, co se kolem mihne), cich (swet je plnej vune a smradu), sluch (rychlejc si preberu co kdo rika), pamet .... no pripravuju vo tom celej thread, co fsecko trava v cloweku posteluje a jak to zmirnit...
Ve skrze samy pozitiva, jen jaksi uz skoro zapominam jaky to je bejt vyhulenej... pauzu sem si naplanoval na 3 mnjesice, to protoze takhle dlouho trva poctivymu hulici nez vylouci cca 90% THC (de to svine fakt pomalu) no ale silvestr na krku a ten f tom muze udelat zas bordel jako sfine, dyk to znate sami ne?
Zdar a silu
Taky občas nehulím kort když studujete,nejhorší je když máte zkouškoví to musíte přestat uplně.Nikdy sem nebyl tak vypatlanej abych hulil špeka každý den,spíš si dávám tak jednou za týden nejlépe o výkendu.Bohužel konopí mě hodně zmenilo a převrátilo život.Když to hodně přeháníte tak pak ste absolutně líný to znám mám hodně takových kámošů.Je jich škoda.PROTO všeho s mírou.Mějte se fajn.AHOOOOOOOOJ
Taky pauza, teď to bude 14 dní a počítám tak do Silvestra-to se musí oslavit, no a pak eště nějakej ten týden budu pauzírovat-neni to špatný, líp to myslí.
tak ja hulim o vejkendu na mne docela fest.a pres tejden jsem ve skole a tam nepalim. ale nekdy kdyz to s kamosema prezenu tak mam potom vycitky svedomi.(preci jenom je ganya pro vetsinu lidstva spatna).
jo a bal jsem se kdyz budu hodne hulit ze mi to uz nebude "nic" delat. a zatim si dam 2-3 prdy(dobryho paleni) a jsem huste zkourenej, takovej mazec v hlave. a nekdy to ani nestiham. kamosi rikaj dej si este to te z toho dostane budes v pohode. ale vetsinou mne to dostane este dal do zhulenosti.
ale rikam si hulim jenom o vejkendu obcas. tak proc ne poradne.
To se mi libi ze tuje tolik prispevku!
Ja sem nehulil neco pres mesic a je mi fajne i bez hulenicka. Jeste nedavno sem si rikal, kez bych neprestal nikdy hulit a ono se to nevyplnilo...
Je tolik duvodu proc sem prestal...ani je vsechny neznam, proto sem nevedel co rict kamosum na to kdyz se me zeptali proc sem s tim skoncil.
par duvodu ale znam:
- je mi krasne i bez toho a to diky me lasce
- zacal sem poznavat, ze mam kapku vymazano :-/
- oci mi otevrelo asi ganja-mleko - prehnali sme to s kamosema a sem rikal ze uz nikdy vice.Ale stejne sem jeste pak hulil
- stavy zacaly byt nuda, i kdyz sem se snazil namluvit si ze jsou ok (hulil sem nejdriv zridka ale pak po outdoorku sem hulil skoro kazdy den,opcas prestavky)
- ...
Bylo tezke byt bez huleni (asi tak tyden-dva), byla nuda, ... Ale staci si najit konicka... chci se vratit spatky k fotbalu, a taky se ucit nove veci, a taaaak
Podle me skoro kazdy pozna kdy ma dost... ganja mi hodne dala, asi celeho me zmenila( k dobremu) a za to sem prirode vdecny...
***** mejte se fajn groweri *****
Ale rek bych, ze uplne skoncit je principove omezovani se a to je na rozumneho cloveka az extremismus, proc si jednou zacas nedoprat tu pohodu?, ono kdyz nehulis kazdej den, bavi te to mnohem vic, ale to je fuckP, mejte se, du se srotit...
No tag pauzu si dám ted, tag na měsíc sice nejsem moc wypatlaná, ale stejně si jí dám a až si dám za měsíc to brčko tag to bude mazec! Jo a hulit každej den 3-10brček je ůplně na howno protože tě to nezmastí, ale jenom ještě wíc wypatlá. Fakt je lepší zahulit tag 2x do tejdne wo wejkendu si to člowěk wíc užije!
Momentalne mam za sebou vice nez mesic uspesny abstinence . Uz mesic se totiz ucim na bakalarskou zkousku a jeste asi dva tydny pred tim jsem si dal na "detoxikaci" . Moje pravidlo proste je, ze obvykle dva tydny pred a nikdy pri uceni na nejakou obzvlaste dulezitou zkousku nehulim - je to mozna spis o aliby, aby kdyz bych to posral, tak to nemohl svadet na huleni, ale jen na to, jak jsem blbej .
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Tak gratuluju 4Ctrojko, jseš fakt tvrďák . Taky už jsem se konečně k tý pauze dokopal a nyní mám za sebou už celé 4 (slovy čtyři! ) dny abstinence po téměř roce festovýho denodenního hulení a jsem na sebe právem hrdý . Teda všechno hůlo muselo pryč z domu a naštěstí mi vyšel můj předpoklad, že moje lenost je přeci jen o něco větší než moje závislost , ale v sobotu už vyrážim pro trochu matroše (tak zněla dohoda se sebou samym) a pak bych zase přes tejden pauzíroval. Pokud bych to takhle srazil, tak budu spokojen. Je to pak opravdu asi o něčem jinym než to tam prát denně "jen tak".
P.S. Já vím, že čtyři dny jsou k smíchu, ale potěší to .
Jo díky, já věděl, že se dočkám uznání . A to jsem ještě zapomněl napsat, že se mi na dnešek o tom i celou noc zdálo-snad celej ten sen (to přehánim, byly tam i jiný scenérie, taky moc zajímavý, ale detaily tady rozepisovat nebudu ) jsem čuměl na umotaný brko a ani tam jsem nevyměk a neodpálil xx. Jinak v tuhle chvíli bych hulil jak pes, protože se celej den furt něco sere, naposled jsem před chvílí dojebal dvě CD při zálohování , ale naštěstí (bohužel ) ty chmury nemůžu nijak zahnat, tak to snad půjdu zaspat a doufám, že se mi tentokrát nebude zdát zas něco takhle útrpnýho .