Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Přestat hulit
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

no u me to bylo tak ze kdyz sem nemel nehulil sem,ale po tom co sem sklidil muj outdoor a mam toho furt hafo pred vocima tak to nejde omezovat...a nejhorsi na tom je ze za chvili bude zralej indoorek...a to vse je na tom bomba,az budu mit problemy omezim to a az budu v pr*** tak s tim seknu

roll,roll,roll a joint...

Old Post 12-12-2002 v 17:28 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
0X0da
Stálý Člen

Karma uživatele 0X0da - 92% PěstitelskáKarma uživatele 0X0da - 92% PěstitelskáKarma uživatele 0X0da - 92% Pěstitelská

pauza Příspěvek č. 18

Tak davam pauzu, uz skoro mnjesic, a je to fajn!
Predtim sem hulil jak prase - cca 10 let, z toho poslednich 5 vod rana do wecera 5-7 pulgramowejch spequ. Inu zacal jsem si pripadat takovej nanicowatej az neduziwej, v palici desnej bordel a tak. Pak jsem si precet studii klinickech testu marinolu (synteticky THC pro lekarsky ucely v USA) a docela sem se zhrozil, fura vedlejsich priznaku na me docela fest sedela. Tak si pauziruju, a je to pohoda, trvalo mi teda asi 14 dni, nez sem jaksi pozvolna vystrizliwel, postupne se mi zacaly jednotlivy funkce upravovat - ve zkratce: krevni tlak (uz to se mnou neflakne gdyz se rychle postavim), chut k jidlu (sezral bych pul vola), chcani (2x castejc 1/2), spanek (vratily se mi sny), sex (montuju se do kazdy, co se kolem mihne), cich (swet je plnej vune a smradu), sluch (rychlejc si preberu co kdo rika), pamet .... no pripravuju vo tom celej thread, co fsecko trava v cloweku posteluje a jak to zmirnit...
Ve skrze samy pozitiva, jen jaksi uz skoro zapominam jaky to je bejt vyhulenej... pauzu sem si naplanoval na 3 mnjesice, to protoze takhle dlouho trva poctivymu hulici nez vylouci cca 90% THC (de to svine fakt pomalu) no ale silvestr na krku a ten f tom muze udelat zas bordel jako sfine, dyk to znate sami ne?
Zdar a silu

Old Post 13-12-2002 v 15:57 PM
0X0da je offline   Profil uživatele 0X0da   Find more posts by 0X0da   Foto galerie člena 0X0da   Click here to Send 0X0da a Private Message   Add 0X0da to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Czilum
Stálý Člen

Karma uživatele Czilum - 47% Pěstitelská

jo všeho s mírou Příspěvek č. 19

Taky občas nehulím kort když studujete,nejhorší je když máte zkouškoví to musíte přestat uplně.Nikdy sem nebyl tak vypatlanej abych hulil špeka každý den,spíš si dávám tak jednou za týden nejlépe o výkendu.Bohužel konopí mě hodně zmenilo a převrátilo život.Když to hodně přeháníte tak pak ste absolutně líný to znám mám hodně takových kámošů.Je jich škoda.PROTO všeho s mírou.Mějte se fajn.AHOOOOOOOOJ

Old Post 17-12-2002 v 21:43 PM
Czilum je offline   Profil uživatele Czilum   Find more posts by Czilum   Foto galerie člena Czilum   Click here to Send Czilum a Private Message   Add Czilum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Taky pauza, teď to bude 14 dní a počítám tak do Silvestra-to se musí oslavit, no a pak eště nějakej ten týden budu pauzírovat-neni to špatný, líp to myslí.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 18-12-2002 v 12:34 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Walhalla: S tím půstem máš můj obdiv, klobouk dolů! Já mám problémy vydržet bez jídla jeden den...

Milujte se a množte se!

Old Post 18-12-2002 v 13:45 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Smoking Marihuana Příspěvek č. 22

Huleni je nejlepsi co muze na tomto svete byt

vriter@cz

Old Post 19-12-2002 v 09:49 AM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hajavan
Stálý Člen

Karma uživatele Hajavan - 88% PěstitelskáKarma uživatele Hajavan - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

tak ja hulim o vejkendu na mne docela fest.a pres tejden jsem ve skole a tam nepalim. ale nekdy kdyz to s kamosema prezenu tak mam potom vycitky svedomi.(preci jenom je ganya pro vetsinu lidstva spatna).

jo a bal jsem se kdyz budu hodne hulit ze mi to uz nebude "nic" delat. a zatim si dam 2-3 prdy(dobryho paleni) a jsem huste zkourenej, takovej mazec v hlave. a nekdy to ani nestiham. kamosi rikaj dej si este to te z toho dostane budes v pohode. ale vetsinou mne to dostane este dal do zhulenosti.

ale rikam si hulim jenom o vejkendu obcas. tak proc ne poradne.

Old Post 19-12-2002 v 10:25 AM
Hajavan je offline   Profil uživatele Hajavan   Find more posts by Hajavan   Foto galerie člena Hajavan   Click here to Send Hajavan a Private Message   Add Hajavan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

to vriter,

haha... tak tos toho ještě moc nepoznal co ?

ještě lepší je nehulit !

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 19-12-2002 v 15:25 PM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 25

Zhulenej si všechno daleko víc užívám,ale opravdu šťastnej je ten,kdo k tomu hulení nepotřebuje.Asi se na to taky načas vyseru.......

SMOKE IN PEACE

Old Post 19-12-2002 v 15:50 PM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Earl Mrkef
Nový Člen

Karma uživatele Earl Mrkef - 11% Pěstitelská

JUJ :-D Příspěvek č. 26

To se mi libi ze tuje tolik prispevku!
Ja sem nehulil neco pres mesic a je mi fajne i bez hulenicka. Jeste nedavno sem si rikal, kez bych neprestal nikdy hulit a ono se to nevyplnilo...
Je tolik duvodu proc sem prestal...ani je vsechny neznam, proto sem nevedel co rict kamosum na to kdyz se me zeptali proc sem s tim skoncil.
par duvodu ale znam:
- je mi krasne i bez toho a to diky me lasce
- zacal sem poznavat, ze mam kapku vymazano :-/
- oci mi otevrelo asi ganja-mleko - prehnali sme to s kamosema a sem rikal ze uz nikdy vice.Ale stejne sem jeste pak hulil
- stavy zacaly byt nuda, i kdyz sem se snazil namluvit si ze jsou ok (hulil sem nejdriv zridka ale pak po outdoorku sem hulil skoro kazdy den,opcas prestavky)
- ...
Bylo tezke byt bez huleni (asi tak tyden-dva), byla nuda, ... Ale staci si najit konicka... chci se vratit spatky k fotbalu, a taky se ucit nove veci, a taaaak

Podle me skoro kazdy pozna kdy ma dost... ganja mi hodne dala, asi celeho me zmenila( k dobremu) a za to sem prirode vdecny...
***** mejte se fajn groweri *****

Mrkef rulezz!!! :-D

Old Post 07-01-2003 v 22:00 PM
Earl Mrkef je offline   Profil uživatele Earl Mrkef   Find more posts by Earl Mrkef   Foto galerie člena Earl Mrkef   Click here to Send Earl Mrkef a Private Message   Add Earl Mrkef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Chvilkovy zapal... Příspěvek č. 27

))), to znam, ale to prejde, vsechno prejde...

Ale rek bych, ze uplne skoncit je principove omezovani se a to je na rozumneho cloveka az extremismus, proc si jednou zacas nedoprat tu pohodu?, ono kdyz nehulis kazdej den, bavi te to mnohem vic, ale to je fuckP, mejte se, du se srotit...

Old Post 07-01-2003 v 23:11 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slut
Stálý Člen

Karma uživatele Slut - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

No tag pauzu si dám ted, tag na měsíc sice nejsem moc wypatlaná, ale stejně si jí dám a až si dám za měsíc to brčko tag to bude mazec! Jo a hulit každej den 3-10brček je ůplně na howno protože tě to nezmastí, ale jenom ještě wíc wypatlá. Fakt je lepší zahulit tag 2x do tejdne wo wejkendu si to člowěk wíc užije!

Mějte se fajn Slut

Old Post 08-01-2003 v 03:11 AM
Slut je offline   Profil uživatele Slut   Find more posts by Slut   Foto galerie člena Slut   Click here to Send Slut a Private Message   Add Slut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Momentalne mam za sebou vice nez mesic uspesny abstinence . Uz mesic se totiz ucim na bakalarskou zkousku a jeste asi dva tydny pred tim jsem si dal na "detoxikaci" . Moje pravidlo proste je, ze obvykle dva tydny pred a nikdy pri uceni na nejakou obzvlaste dulezitou zkousku nehulim - je to mozna spis o aliby, aby kdyz bych to posral, tak to nemohl svadet na huleni, ale jen na to, jak jsem blbej .

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 08-01-2003 v 20:13 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Tak gratuluju 4Ctrojko, jseš fakt tvrďák . Taky už jsem se konečně k tý pauze dokopal a nyní mám za sebou už celé 4 (slovy čtyři! ) dny abstinence po téměř roce festovýho denodenního hulení a jsem na sebe právem hrdý . Teda všechno hůlo muselo pryč z domu a naštěstí mi vyšel můj předpoklad, že moje lenost je přeci jen o něco větší než moje závislost , ale v sobotu už vyrážim pro trochu matroše (tak zněla dohoda se sebou samym) a pak bych zase přes tejden pauzíroval. Pokud bych to takhle srazil, tak budu spokojen. Je to pak opravdu asi o něčem jinym než to tam prát denně "jen tak".

P.S. Já vím, že čtyři dny jsou k smíchu, ale potěší to .

Old Post 09-01-2003 v 15:49 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

to al-ban: GRATULUJU!!!!SES PASAK

roll,roll,roll a joint...

Old Post 09-01-2003 v 18:56 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Jo díky, já věděl, že se dočkám uznání . A to jsem ještě zapomněl napsat, že se mi na dnešek o tom i celou noc zdálo-snad celej ten sen (to přehánim, byly tam i jiný scenérie, taky moc zajímavý, ale detaily tady rozepisovat nebudu ) jsem čuměl na umotaný brko a ani tam jsem nevyměk a neodpálil xx. Jinak v tuhle chvíli bych hulil jak pes, protože se celej den furt něco sere, naposled jsem před chvílí dojebal dvě CD při zálohování , ale naštěstí (bohužel ) ty chmury nemůžu nijak zahnat, tak to snad půjdu zaspat a doufám, že se mi tentokrát nebude zdát zas něco takhle útrpnýho .

Old Post 09-01-2003 v 19:22 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás