Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Njn si pizni mezi oči nebo si zajdi do očního pro dalekohled.
Jinak je vidět každým dnem jak se ty potvory nafukujou a táhnou nahoru
prolíváš to s upraveným ph nebo jen čistou a neupravenou vodou?
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
dnes naposledy potrikano phytaminem jinak uz jen prolivam cistou vodou v pondeli mi prijde mikroskop tak budu vedet vice jak jsem na tom s trichomama nebom mam takovou lupu ale bud jsem slepy nebo je na picu nic proti ni koogi1 dnes jsem udelal nejake fota za tmy
zdar zmijak, co to je za nápad ten phytamin v týhle fázi? se asi plísně málo bojíš
největší odvážlivci ho dávaj první měsíc květu..
tak tady mame dnes 58 den kvetu porad prolivam cistou vodou ec nemerim ale myslim si ze po nekolika prolitich by melo byt vse ok dale jsem chtel zminit ze rostliny zacinaji nejak zloutnout ale co jsem cetl tady na g je to prej normalni dale vsechny jsem prohlednul mikroskopek jake jsou trichomy vsechny jsou mlecne ale nevim nejak si nejsem porad jisty kdy sklidit abych to neposral tak davam nejake fota a kdyz tak mi prosim poradte budu velice rad za kazdou radu diky
Jo jo žloutnou ví že se blíží konec
A taky je vidět že by chtěly nažrat proto ta vygrclá barva.
Mléčné trichouše tak to mají ještě chvíli čas starouši
a je vidět že od posledně ti pěkně nabobtnaly a ne málo,
připrav si pořádnou váhu jsem zvědavý na výsledek jako
malé děcko pod tou vatáží,a i na to že jsi to přesazoval do
cocosu tak to je parádička budeš zřejmě borec nakonec
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
jo chvili cas ale jak dlouho rikam nechci to zdupat protoze pokazde co jsem sklizel taky byl znamy a ten rekl je cas proto to je poprve co sklizim sam vis ja to necham ze soboty na nedeli nebot jedu noc a pak davam tmu s nedele na pondeli 2dny hm muze byt nebop ne ja fakt nevim
jo a jeste jsem zapomel jestli si to precte ten borec od koho mam klony co jsme vymenily za cooltube v ostrave tak mi prosim napis budu rad za dalsi spolupraci ohledne klonu nebot jsem spokojen a nevim uz ktery to byl clen diky tak se ozvi
Původní příspěvek od koogi1
Mléčné trichouše tak to mají ještě chvíli čas starouši
no já právě taky radši sklízim ještě za "mléčna"ono to pak při sušení a pak v pixle ještě pěkně dojede...a co sem sklízel až když to začlo hnědnout tak to bylo dost vykydávací až uspávací což osobně moc nemusim...
a ještě ke tmě na konci...sice to občas zkusim...ale nezdá se mi že by to mělo nějakej vliv na tvorbu smůly nebo tak něco...teď sklízim normálně těsně před rožnutím...
cus. kamos ji kosil na 50dnu.
blizny mel tak 60/40 suchy.
Vypadaji luxusne, zloutnuti se neboj - sajou z listu posledni ziviny - tak to ma byt K+ . Bude to mnamka - ja si na ni pochutnal
Osobne bych to sundal, ale taky zalezi: s fotek to neni moc videt, trichomy jsou ready. Musis vycejtit . Pak jeste kde susus - pokud v pokojove teplote nekde ve skrini, tak jeste pekne "dojdou"
Koogi covece, tak jak je to teda stema trichousema? jinde pises, ze jak jsou mlecene, tak sklizet. A i ve svym threadu to udavas a najednou je jeste cas..?
dneska sezenu od mati fotak ma docela nadupany a udelam nejake poradne makro fotky at vidite jak to je s tema trichousema doufam ze se to povede a jeste jsem se chtel zeptat mam kyti ostrihat drive nez je dam na dva dny do tmy nebo az pak diky
tady je nejake slibene foto co jsem ted vyfotil lepe uz to nezvladnu tak to je tak vse co jsem dnes chtel jinak dobra rada co udelat s odpadem urcite na to budu myslel ale myslimn si ze odpadu nebude tolik