Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 10x euforie 250w HPS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Njn si pizni mezi oči nebo si zajdi do očního pro dalekohled.
Jinak je vidět každým dnem jak se ty potvory nafukujou a táhnou nahoru
prolíváš to s upraveným ph nebo jen čistou a neupravenou vodou?

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 13-01-2013 v 11:26 AM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmijak
Stálý Člen

Karma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

prolivam to upravenou vodou radsi ale je fakt ze se nafukujou pekne a taky hodne tvrdnou

Old Post 13-01-2013 v 11:28 AM
zmijak je offline   Profil uživatele zmijak   Find more posts by zmijak   Foto galerie člena zmijak   Click here to Send zmijak a Private Message   Add zmijak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
filipec
Stálý Člen

Karma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od zmijak
48den 12/12

dnes naposledy potrikano phytaminem jinak uz jen prolivam cistou vodou v pondeli mi prijde mikroskop tak budu vedet vice jak jsem na tom s trichomama nebom mam takovou lupu ale bud jsem slepy nebo je na picu nic proti ni koogi1 dnes jsem udelal nejake fota za tmy

zdar zmijak, co to je za nápad ten phytamin v týhle fázi? se asi plísně málo bojíš
největší odvážlivci ho dávaj první měsíc květu..

1.kolo - 150W HPS pseudo v-scrog - Wappa, Monster, Ganesh Spirit (77,5g)
2.kolo - 150W HPS v-scrog/BoG - 8x Super Skunk - Vision Seeds (83g)
3.kolo - 150W HPS v-scrog/BoG - 3x AKxWW 1x Shark Shock (93g)
.................................................
Balkon 2013
PokerStars herna pro growery

Old Post 13-01-2013 v 11:48 AM
filipec je offline   Profil uživatele filipec   Find more posts by filipec   Foto galerie člena filipec   Click here to Send filipec a Private Message   Add filipec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmijak
Stálý Člen

Karma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

myslis ze jsem to posral?? tak davam vsechny ventasy na plno at to okamzite vyshne diky za radu pouzivam ho totiz poprve

Old Post 13-01-2013 v 12:15 PM
zmijak je offline   Profil uživatele zmijak   Find more posts by zmijak   Foto galerie člena zmijak   Click here to Send zmijak a Private Message   Add zmijak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
filipec
Stálý Člen

Karma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od zmijak
myslis ze jsem to posral?? tak davam vsechny ventasy na plno at to okamzite vyshne diky za radu pouzivam ho totiz poprve

Snad ne, ale už bych to nedělal
Nestříkat kytky v květu platí obecně, ne jen u phyťáku, max 2 týdny po přepnutí..

1.kolo - 150W HPS pseudo v-scrog - Wappa, Monster, Ganesh Spirit (77,5g)
2.kolo - 150W HPS v-scrog/BoG - 8x Super Skunk - Vision Seeds (83g)
3.kolo - 150W HPS v-scrog/BoG - 3x AKxWW 1x Shark Shock (93g)
Balkon 2013
PokerStars herna pro growery

Old Post 13-01-2013 v 16:36 PM
filipec je offline   Profil uživatele filipec   Find more posts by filipec   Foto galerie člena filipec   Click here to Send filipec a Private Message   Add filipec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmijak
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

58 den 12/12

tak tady mame dnes 58 den kvetu porad prolivam cistou vodou ec nemerim ale myslim si ze po nekolika prolitich by melo byt vse ok dale jsem chtel zminit ze rostliny zacinaji nejak zloutnout ale co jsem cetl tady na g je to prej normalni dale vsechny jsem prohlednul mikroskopek jake jsou trichomy vsechny jsou mlecne ale nevim nejak si nejsem porad jisty kdy sklidit abych to neposral tak davam nejake fota a kdyz tak mi prosim poradte budu velice rad za kazdou radu diky

Old Post 17-01-2013 v 17:43 PM
zmijak
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

mensi chyba-je to 52. den a ne 58.

Old Post 17-01-2013 v 19:55 PM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Jo jo žloutnou ví že se blíží konec
A taky je vidět že by chtěly nažrat proto ta vygrclá barva.
Mléčné trichouše tak to mají ještě chvíli čas starouši
a je vidět že od posledně ti pěkně nabobtnaly a ne málo,
připrav si pořádnou váhu jsem zvědavý na výsledek jako
malé děcko pod tou vatáží,a i na to že jsi to přesazoval do
cocosu tak to je parádička budeš zřejmě borec nakonec

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 18-01-2013 v 08:19 AM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmijak
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

jo chvili cas ale jak dlouho rikam nechci to zdupat protoze pokazde co jsem sklizel taky byl znamy a ten rekl je cas proto to je poprve co sklizim sam vis ja to necham ze soboty na nedeli nebot jedu noc a pak davam tmu s nedele na pondeli 2dny hm muze byt nebop ne ja fakt nevim

Old Post 18-01-2013 v 16:08 PM
zmijak
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

jo a jeste jsem zapomel jestli si to precte ten borec od koho mam klony co jsme vymenily za cooltube v ostrave tak mi prosim napis budu rad za dalsi spolupraci ohledne klonu nebot jsem spokojen a nevim uz ktery to byl clen diky tak se ozvi

Naposledy upravil zmijak 18-01-2013 v 16:55 PM

Old Post 18-01-2013 v 16:10 PM
travodlak
člen

Karma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od koogi1

Mléčné trichouše tak to mají ještě chvíli čas starouši

no já právě taky radši sklízim ještě za "mléčna"ono to pak při sušení a pak v pixle ještě pěkně dojede...a co sem sklízel až když to začlo hnědnout tak to bylo dost vykydávací až uspávací což osobně moc nemusim...

a ještě ke tmě na konci...sice to občas zkusim...ale nezdá se mi že by to mělo nějakej vliv na tvorbu smůly nebo tak něco...teď sklízim normálně těsně před rožnutím...

Naposledy upravil travodlak 18-01-2013 v 17:25 PM

Old Post 18-01-2013 v 17:12 PM
travodlak je offline   Profil uživatele travodlak   Find more posts by travodlak   Foto galerie člena travodlak   Click here to Send travodlak a Private Message   Add travodlak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele travodlak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

cus. kamos ji kosil na 50dnu.
blizny mel tak 60/40 suchy.
Vypadaji luxusne, zloutnuti se neboj - sajou z listu posledni ziviny - tak to ma byt K+ . Bude to mnamka - ja si na ni pochutnal
Osobne bych to sundal, ale taky zalezi: s fotek to neni moc videt, trichomy jsou ready. Musis vycejtit . Pak jeste kde susus - pokud v pokojove teplote nekde ve skrini, tak jeste pekne "dojdou"

Koogi covece, tak jak je to teda stema trichousema? jinde pises, ze jak jsou mlecene, tak sklizet. A i ve svym threadu to udavas a najednou je jeste cas..?

je to koníček

Old Post 18-01-2013 v 17:56 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmijak
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

ok dneska je posledni svetlo a zitra sklizim diky za rady uz jsem se rozhodnul

Old Post 19-01-2013 v 06:38 AM
zmijak
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

dneska sezenu od mati fotak ma docela nadupany a udelam nejake poradne makro fotky at vidite jak to je s tema trichousema doufam ze se to povede a jeste jsem se chtel zeptat mam kyti ostrihat drive nez je dam na dva dny do tmy nebo az pak diky

Old Post 19-01-2013 v 06:51 AM
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Urcite.

A odpad krom zlutych listu nastradej, nech vyschnout a pak:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=53397

je to koníček

Old Post 19-01-2013 v 10:47 AM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmijak
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

tady je nejake slibene foto co jsem ted vyfotil lepe uz to nezvladnu tak to je tak vse co jsem dnes chtel jinak dobra rada co udelat s odpadem urcite na to budu myslel ale myslimn si ze odpadu nebude tolik

Old Post 19-01-2013 v 13:24 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-09-2018 - První experimenty 250W HPS - 2 odpovědí
19-04-2017 - 10x NL auto 300W HPS - 113 odpovědí
16-12-2016 - 6x White widow 250w HPS - 52 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás