Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Před 3 dny jsme zasadil tyto řízky do hlíny, půda má Ph 6,2 teplota 28stupnu, světlo 250W hnojim tim co sme dostali na Cannafestu. BioBizz for grow. Listy jsou takové slabé, až skoro suché, přitom vody dostávají akorát.
stříkárád-opravdu stříkáš rádnic bych na to v květu nestříkal holky musej příjmat kořenama,prolil bych vodou popř. s enzymem pravděpodobně budou přesolenýPHvýtoku ti poví
Danuscz-vody dostávaj až moc nee(zkusit přesadit do novýho a jen trochu vody nic víc)
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Zdravím tě myguláši, díky za tip. Ph výtoku je 6,0 a poslední zálivka byla jen voda. No postřik aplikuju prvních 14dní po přepnutí a příjde mi to v cajku,resp problém tohodle rázu jsem ještě neměl. Jinka přesolení se mi moc nezdá-snažim se tomu dost vyvarovat, ale pořídil jsem ec-metr tak budu moudrejší
Zdravím Groweři, mám menší problém:
11.den 12/12
hlína
600W
ph 6
EC nevím
stínidlo mám 60cm nad vrcholky
5 dní zpět jsem zalíval jen vodou s enzymem, střídám to takhle co 5 dní vždy hnojivo a pak voda a enzym
Ahoj mám problém, listy mi začínají světlad od středu, PH neměřím mohlo by to být tím? Stejnou vodou, ve stejné hlíně se stejnými hnojivy jedu ž třetí kolo a nikdy žádný problém prosím čím to je ...
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Původní příspěvek od sWei Ahoj mám problém, listy mi začínají světlad od středu, PH neměřím mohlo by to být tím? Stejnou vodou, ve stejné hlíně se stejnými hnojivy jedu ž třetí kolo a nikdy žádný problém prosím čím to je ...
tak za tenhle problem bud jedine rad, to totiz neni zadny problem, ale svetla barva je zpusobena rychlym narustem rostliny, kde se jeste nestiha tvorit chlorofil pro zabarveni. Tohle je naprosto normalni a je to znameni, ze ti kytky zijou a nejsou zpomaleny. Takze bud v klidu
Zdravím komunitu,mám trošku problém s listy nedokázal jsem s jistotou vyčíst čím je tento problém způsobena čím bych ho odstranil proto se obracím na zkušenější kolegy foto je pořízeno týden po přesazení řezu, jedu v hlíně pod 250w růst ph půdy 5.9, hnojím hesi root a enzyme a hesi supervit na postřik listy mi z kraje schnou až do hněda a při doteku se hnědé místo rozpadne, poradtě prosím at je netrápím dál, děkuji moc.
Zdravím všechny growery stále se mi nepodařilo vyřešit problém s listy z předchozího příspěvku a navíc se mi přes noc na jedné kytí objevili hnědé fleky na listech a špičky zase tmavě zeleně schnou a kroutí se nahoru však jiné než na předchozích fotkách nevíte někdo co znamenají tyto příznaky? díky za jakékoliv názory...
Lidi nestříkejte na to pořád něco..,nechte ty kytky bejt a vyhnou se vám napříště tyhle problémy s poškozenýma listama,světlý,postupně hnědnoucí a usychající fleky,hlavně okraje.....Věřte nebo ne,ganje nesvědčí klima tropickýho deštnýho pralesa..
Původní příspěvek od Wena Zdravím všechny growery stále se mi nepodařilo vyřešit problém s listy z předchozího příspěvku a navíc se mi přes noc na jedné kytí objevili hnědé fleky na listech a špičky zase tmavě zeleně schnou a kroutí se nahoru však jiné než na předchozích fotkách nevíte někdo co znamenají tyto příznaky? díky za jakékoliv názory...
Ahoj všem ve spolek, po dlouhém prohlížení fóra stejně nemůžu můj konkretní problém nalézt a vyřešit sám. Jedná se podle mého o nějakou plíseň, nevim nejsem zatim takovej odborník abych to poznal hned a nikdy sem se stim nesetkal, prosím pomozte !!!
Kytky,kony , perioda 18/6
teplota den 23-27, noc min. 18 max 21
vlhkost 40% az 60 %
výmena vduchu pasivni (box je pootevren)
PH- 5.8-6.1 kostky RW po 28h nasakování
EC minimalni- skoro cista voda s kapkami AH 1+2+Micro
Výskyt, nejdřív na klonech co sem koupil od zdejšího člena G. nebudu jmenovat (třeba to není jeho chyba).
Klony v pořádku až na malé vady u listů. 1 den pohoda ale pak každým dalším dnem žloutly viz foto až ůplně zhnily, klony sem všeljak zachraňoval ale nic nepomohlo. Začalo to jen u dvou a pak jakoby se to rozlezlo všude a po všech, vedle bedny s klony mám na fotce ještě feminy CHEESE v RW a ty si valej dokonale bez problemu.Po vymreni vsech klonu sem je pochopitelne hned vyhodil a feminy presadil do kokosu a prestehoval. No a najednou koukam jak mi ta mrdka raší na feminách a den odedne je sráží dokolen !!!!! přikládám pár fotek, zkušenější prosím poraďte !!
prosím o radu začaly se mi dělat problemy z listy 1 vypadá jako přelití 2 jako nedostatek draslíku a pak žloutnocí vršky hnojeno ah ec 2.0 vlchkost 50% 13 den 12/12 voda reverzní osmoza -kokos