Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli chceš rady a připomínky tak to sem musíš dávat upy každý týden aspoň 1x za týden jak to tu šoupneš najednou nebo po několika týdnech tak to asi nemá moc velkou cenu se ti do toho srát.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Jj, dík koogi1, dával jsem to sem spíš pro srandu kvůli tipům a rozhod jsem se že někomu udělám radost, jestli bude chtít a nadělím za tip řízečky. Mimochodem už ukázaly kořínky!! 7 dní od zapíchnutí !!
Jinak to opravdu považuju za ne moc dobrý pěst a po dvou týdnech květu jsem opravdu přemýšlel že to vyházím a začnu znovu ale mile překvapily. Nečekal jsem to od nich. Určitě to je model co odpustí spoustu chyb!!!
nawy - to asi jo, když stály vedle sebe a vzájemně se opíraly bylo to lepší, a jak jsem je vytáhl tak větvičky šly dolu pod váhou palic. Kdyby rostla každá sólo ve svém květináči tak takhle určo nevypadají.
A další věc kterou nemám jak vyřešit je ta že se nedostanu na druhou stranu, takže ty zadní rostou jak dříví v lese až na spodky, ty se snažím všemožným způsobem ostříhad před přepnutím a pak je ponechám osudu a kontroluji jen zhora. Suché listy co opadají v době květu zbírám ale to musím zaakrobatit a je to někdy sranda.
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se