Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim.
Dnes je 11den kvetu a na kytickach to jde znat.Tak uz vim proc se Sensi STAR rika Sensi Star,z vrchu vypada SS1 se svejma svetlejma vrcholkama skoro jako nocni obloha plna hvezd,viz. prvni foto.
Vcera namychan novy roztok . EC1,0 a PH5,6
Omlouvam se za pruhovane fotky,zitra predelavam svetlo na 400W tak to nafotim bez svetla .
Cau. Hezky ti to roste!
onehda sem ti posilal nejake fotky do tvyho topicu s matkarnou - taky me rostou SS z vlastni matkarny - dohromady 12 + 2x ICE CREAM.
prepinal jsem 17.11 na kvet a 27.11 byli v kvetu, IC presly az 2.1.2013...
takze 13den kvetu:
prihodim fotku (snad nebude vadit..)
akorad na rust 250W MH
kvet 250w + 150w soda
urcite budu stale sledovat a drzet palce , pripadne pak porovname vysledny palice
Po delsi odmlce jsem zpet . Sensi starky jsem jiz sklidil a celkovy vynos je 355g . Sklizeno v 60-em dni kvetu . Zde nejake fota 3 dny pred sklizni .....
Cus. cece nejaky listnaty.. nemel si tam nizkou teplotu?
Ja budu kosit pristi tyden, mam dve phena (ze dvou matek) ale takhle listany sem ji jeste nevidel a to si SS drzim skoro 3 roky. Zprva bylo 10 fem semen...
Původní příspěvek od VFR Cus. cece nejaky listnaty.. nemel si tam nizkou teplotu?
Ja budu kosit pristi tyden, mam dve phena (ze dvou matek) ale takhle listany sem ji jeste nevidel a to si SS drzim skoro 3 roky. Zprva bylo 10 fem semen...
kazdopadna ta gramaz je slusna K+
Jo je to celkem listnate , hold jsou to takove feny no . Ma to takove uzke indikove dlouhe palicky . Teplotu jsem mel ok. Vynos je slusnej , vpodstate tam nebyly zadne spodky diky nizkemu vzrustu ( nejvyssi kytka mela 45cm a nejnizsi 33cm ) . Ja myslim ze je to o nahode jakou fenu clovek chytne . Ja chytl tu s nizsim vynosem ale dohani to ucinkama ktere jsou fakt velice silne. Az na listnatost jsem spokojenej a jeste mi zbylo jedno seminko , to soupnu ven letos .