Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, uz je to suchy, pomalinku to zraje ve sklenici :-).
Vetsina z toho se spotrebuje nehulicskym zpusobem - na kapky :-(
To uz by ale byl jiny smutny pribeh...
8 týdnů a dva dny. Na holky to prostě přišlo, tak jsem jim zatměl na dva dny a šly. Ostřihal jsem to v pletivu, pověsil do bedny, pustlil ventilaci a nechal dva týdny schnout. No a jsou toho tři zavařovačky (3/4 litru každá) = 86g suchýho.
Celou dobu jsem měřil odběr, od zasazení semínka včetně ventilace a větrání při sušení to bylo 147kWh. Takže GE je 0.585g/kWh. G/W je snadný - 0,86g/W :-).
Cílem tohohle bylo zkustit to v malý bedně s malým počtem kytek a nenákladným (neznačkovým) hnojivem. A šlo to. Díky těm co sledovali. Bedna se stěhuje k nové majitelce, snad jí bude ke zdraví.