Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Obvinen....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
ten co moc hulí
Stálý Člen

Karma uživatele ten co moc hulí - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

To mazz:
Bez tvyho souhlasu podle me nic vzit nemuzou museli by mit podezreni z moci to jde zjistit myslim taky jen po nejakym case problem je krev ale ta stoji dost prachu takze tezko rict jinak existujou prasky za 300 nevom jak se jmenujou dexter to ale vi.....a ty oblbnou ty testy proste bran se jak muzes!!!!A hlavne jim never a k nicemu se nepriznavej hrozne kecaj a vymejsli si.....Zlom vaz!!!

Old Post 21-06-2003 v 15:41 PM
ten co moc hulí je offline   Profil uživatele ten co moc hulí   Find more posts by ten co moc hulí   Foto galerie člena ten co moc hulí   Click here to Send ten co moc hulí a Private Message   Add ten co moc hulí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Díky za rady, ale moč asi testovat mohou když mají podezření, to by to mému kamarádovi neudělali že? Každopádně myslím že už mě vyšetřit nestihnou pač je poslední týden školy a to ještě jedem na vílet. Vyhrožujou testama na příští rok a to jen moči, takže stači pár dní, pár litrů tekutin a jsem myslím v suchu A kdyby mě chytli tak co, vždyt by to našli u každý osoby na naší škole...

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 21-06-2003 v 16:40 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten co moc hulí
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Tak chlapi mam soud to je uplne skvely budou me stihat za podani jointa a pak ze existujou rozumny lidi.....!!!!!!.......

Old Post 03-07-2003 v 22:54 PM
ten co moc hulí je offline   Profil uživatele ten co moc hulí   Find more posts by ten co moc hulí   Foto galerie člena ten co moc hulí   Click here to Send ten co moc hulí a Private Message   Add ten co moc hulí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

to nechápu, komu si toho jointa poslal? Dyt bengga museli vyslychat i toho druhyho a jestli ten to na tebe prasknul tak je to pjekna svine a rozbil bych mu hubu. Asi tak.

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 05-07-2003 v 19:37 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

2 co moc hulí: gdy máš soud? Chtěl bych ten cirkus docela vidět.

PS: ty prášky na vyplavení THC z těla se jmenujou Body Splash a sháněl bych to po growshopech

Old Post 06-07-2003 v 20:50 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten co moc hulí
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

to blockhead:Prave ze si nechutne vymejsleli a rekli ze sem je to jako naucil....Uvidime co pravnik

Old Post 06-07-2003 v 21:45 PM
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

tak to sou svine. A se svinema se nehuli!

GOOD LUCK

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 07-07-2003 v 17:38 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olo
Stálý Člen

Karma uživatele olo - 6% PěstitelskáKarma uživatele olo - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Ten co moc huli
Tyvole to uz neni prdel za podani nemuze prece nic bejt to je absorudni DRZ SE KAMOO

Old Post 12-07-2003 v 13:45 PM
olo je offline   Profil uživatele olo   Find more posts by olo   Foto galerie člena olo   Click here to Send olo a Private Message   Add olo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olo
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

To SSSSSSSSOU SWVVINE DRZKY ROZMLAQTIT SMEJDU KAMOSE NPRASKNOUT HAJZLI ROZMAZLENYYYYYY

Old Post 12-07-2003 v 13:47 PM
olo je offline   Profil uživatele olo   Find more posts by olo   Foto galerie člena olo   Click here to Send olo a Private Message   Add olo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olo
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

ty holky sou naky citlivi co???

Old Post 12-07-2003 v 23:28 PM
olo
Stálý Člen

Dotaz Blo... Příspěvek č. 27

Hale ty me by dost zajimlo jak to cely probyhalo vod zacatku doufam ze se mi to nikdy nestane ale cos delal celou dobu co byla out fak me to zajima

Old Post 13-07-2003 v 22:31 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

2 olo: podání špeka je podle dnešního FUCKING zákona distribuce, ikdyž je to kardinální kravina

Old Post 17-07-2003 v 18:58 PM
James
Stálý Člen

Karma uživatele James - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Koukám i velké nedařby se stávají když už jsem tady přispěju svojí troškou do mlýna.je to asi rok a půl spátky (trochu to zkrátím abych nenudil) jedeme s kamarádem z nejmenované akce po nejmenovaném městě,že už se uložíme doma ke spánku já jsem byl celkem společensky unavenej a zčáznutej a kamarád pro jistotu jenom zkouřenej aby jsem se nedopustili přestupku řízení motorového vozidla pod vlivem alku.Když tu najednou náš koráb předjela octavka bez jakéhokoliv označení a na zadním okně se rozsvítil nápis stop.Ničeho jsme se neobávali až na to když jsem orgánoj podával techničák protože auto patřilo mě tak jsem si posvítil do kastlíku a to jsem neměl dělat.po zabalení posledního rotonzona jsme totiž hulení již nikdo neuklidil do útrob kapes a orgán si ho všiml a začal o energitku projevovat celkem velkej zájem tak jem mu ji radši dal.No nic mantra byla moje tak jsme na sebe s kamošem mrkli u výslechu on samozřejmě nevěděl o trávě v autě takže po 3 hodinovém výslechu jsem odcházel s předvoláním k výslechu.U výslechu to dopadlo tak,že jsem dostal 1000Kč pokutu za menší množství než malé a od té doby SI ZÁSADNĚ NEDÁVÁM SMRADY DO KASTLÍKU V AUTĚ.:-))))))))))))))))))

Old Post 20-08-2003 v 17:08 PM
James je offline   Profil uživatele James   Find more posts by James   Foto galerie člena James   Click here to Send James a Private Message   Add James to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 30

James: měl jsi štěstí, že si narazil na dobrý lidi. Myslim, že vim co stim udělali >>> -==<[[[::;´´ (smoke) hehe

Old Post 22-08-2003 v 20:30 PM
KARone
Stálý Člen

Karma uživatele KARone - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

ludkovia ja mam kamosov co su cisty a keby mi chceli tahat zo mna moc tak by som im dal cistu ale cudziu moc co vy na to?

Old Post 22-08-2003 v 21:52 PM
KARone je offline   Profil uživatele KARone   Find more posts by KARone   Foto galerie člena KARone   Click here to Send KARone a Private Message   Add KARone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rikki
Nový Člen

Karma uživatele Rikki - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Takze,jo...
Mam tiez mnoho zazitkov najlepsie asi do sekcie "Nejbrutalnejsi zazitky po huleni" ale uz tu nejaki typci pisali o skolabovani po huleni a po mlieku, takze...
S kamosom sme varili mlieko z vacsieho mnozstva listov, vzhladom na to ze sme sa predtym snazili varit uz niekolko krat a nikdy sa ucinky nedostavili. No tak sme to dovarili (husto zelene mlieko), vypili (6ti ludia) a potom to prislo. Chalanisko sa v bare (vedla biliardoveho stola) dogrcal... dal tam na zem taku zelenu mlaku, barman prisiel ze co sme mu dali a ze zavola benga, sme vypadli. V ten vecer sa z nas 6tich doblili styria.
Iny krat sme hulili a nieco sa aj pilo (teda s vynimkou mojej osoby, ja nepijem), kamos pil asi 1 liter piva nejakych 4 dl vina, potom zahulil dost husty model. Zvalil sa na zem a zaspal.. sme ho tam nechali spat a opekali sme si slaninu. Po chvilke ho zacalo triast, tak som ho prikril, ze mu je asi zima. Potom sa zacal triast este viac a vtedy som si vsimol, ze sa tam uz stihol dogrcat a ze slinta na zem. Otvoril som mu oci a vidim ze je trochu mimo (mimo vedomia). Dvaja sme ho zobrali a zacali s nim chodit a prikazovat (skoro kricat) ze nech sa prebere. Na zaciatku.. prvych 10 minut nebol schopny ani kracat. Po tomto case zacal prepletat nohami a po 20tich minutach aspon kracal, aj ked toho moc nenavypraval. Po 35 minutach uz bol ako tak pri vedomi, aj ked vobec netusil ze co sa dialo pocas tuto dobu. Potom sme ho len ukludnovali a nechali v pohode sediet pri ohniku zabaleneho v deke. Pil vela vody..
Hned vas upozornujem na zakladnych 5-T pre ludi po prekonani "shocku": Ticho,Teplo,Tisenie,Tekutiny,Transport (do zdravotnych zariadeni pri vaznych urazoch).
Vtedy som mal najvacsie boby len z flojdov. Keby to chalanisko po tych 30tich minutach nerozhybal, tak ideme do nemocnice a ani len nechcem uvazovat co by sme z toho mali keby mu nieco nasli v krvi. No kurva stastie...

Old Post 23-08-2003 v 13:29 PM
Rikki je offline   Profil uživatele Rikki   Find more posts by Rikki   Foto galerie člena Rikki   Click here to Send Rikki a Private Message   Add Rikki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás