Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak kytičky rostou a rostou ... dnes jsem je poprvé zalil Monster Bloomem a včera si všiml, že z jedné kytičky vyrostl samec, takže rychle pryč a doufám, že nestihl "opíchat" ostatní ....
myslíte, že se jim daří? vypadají celkem zdravě? Dnes je to přesně 31 dnů od sázení :-)
zdarec kolegovi musím oponovat že na af se nedá udělat pekněj výnos viz. můj první grow https://grower.cz/forum/showthread.p...358#post1048358 třeba tam bude pár postřehů co se ti bude hodit ohledně af rozhodně jak už tu psaly všichni jeď periodu 18/6 ale to si měl už od začátku jinak si si jist že je to monster bloom jestly ano je na něj moc brzo používá se až v poslední fázi květu aŤ se daří
jinak Scroo: ano jsou to fem. semena ale bohužel, jestli je tam šance 99% na samici já stejně schytal samce .. bylo mi to několikrát potvrzeno a poznám rozdíl od samičky )
...... jinak jsem dnes odstřihal některé spodní velikánské listy a zalévám jednou za 5 dní 1g/4l monster bloomem.
Jinak tam nic neleju jiné, ani vodu. Nemám k tomu žádné jiné přípravky a řekl bych, že i tak se kytkám daří celkem dobře. Však koukněte sami.
tak, 61 dnu od sazeni, co na to rikate? Maji “oficialne“ jeste 9 dni do sklizeni, asi to tak nejak vyjde ... Na prvni urodu si myslim, ze to tak hrozne neniii .. Za zkousku to stalo .. Kazdopadne nevim proc mam spousty listku zezloutlych, ale palicky zlute nejsou tak doufam, ze to je v teto fazy normalni jev
pic jumanji jo je to normální prostě uz holky vi že je konec Jinak pekny zdravy kytkyUz proplachuješ?ohledně toho výnosu musim souhlasit s grazlem ja měl automix od budha seeds a na jedny kyti sem měl 96g suchého ale outdoor tak in by ten výnos mohl byt jeste lepsi ale tohle asi hodně závisí na genetice.Zatim se měj a at to dobre dopadne hod sem report budu sledovat piiiiiiiiiiiiic
včera sem si s nima asi hodinku a půl hrál a většinu lístků pečlivě odstřihal, takže holky už jsou pěkně holé, hnědnou a jsou samozřejmě ve fázy průplachu ..
všechny jsou tak nějak obdobné tak sem hážu 3 na ukázku ..
opravdu nedokážu říct, kolik by na takové kytce mohlo být "g". V životě jsem trávu kouřil jenom 2x tudíž ani nemám představivost o gramáži atp