Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady jsem se zase po delší době pobavil.. Box z kartonové krabice.. Vzduchování v hlíně... Kytka bez vrcholku a postranních výhonků, ze kterých by rostla.... Jako chápu, že asi nebylo financí nazbyt, taky jsem kdysi podobně začínal, ale když teda nemáš finance na indoor, má to vůbec smysl? Není lepší si těch pár géček, co bys z toho měl, koupit v mnohonásobně lepší kvalitě? Teď se na mě určitě snese kritika, že je lepší si vypěstovat vlastní atd., ale když nemám podmínky, tak než kouřit seno, i když moje, radši se poohlédnu jinde. Toť můj názor na tyhle pěsty pod úsporkou z Tesca. Navíc když to budeš dělat v tom kartonu, za chvíli vyhoříte.
Já to nemyslel zle, jen když jsem viděl ten setup, v čem KME jede, tak to už je o průser a stejně z toho nic pořádného nevzejde. Microgrowingu naopak fandím, jak jsem psal, sám jsem kdysi micro jel, spousta lidí tady prezentovala bombastické výsledky pod blbým 70w sodíkem, ale chce to přece jen nějakou tu investici, aby se kytky měly dobře a také je potřeba trochu myslet i na bezpečnost boxu..
jo, to máš ofc pravdu. No, KME si z toho vzal určitě nejlepší příklad
a příště už se do toho určitě obuje zodpovědnějc a s výbavou
a 1100 za el.předřadník Kanlux (kterej můžu opravdu doporučit) není zase tak moc.
Neříkám, že je nutnost kupovat elektronickej, když indukci koupíš na bazaru za dvě kilča,
ale pro lidi, co se sodíku bojí, je to takový na pohled bezpečnější
když vidím, jak to pod sodou jede...