Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ešte otázka pro zkušený outdoorIsty..
mám počítat s tim že kytka při nástupu na květ razantně přiroste? Jako při změně periody u indoorU..já jen jestli mám počítat s další sití na podporu
Dik za chválu....a k+ .....potěší
Se sklizní na dvakrát I na třikrát počítám....jestli teda začne kvést .
Každopádně na příští sezónu vymýšlím zatemňovaci konstrukci
Tak konečně známky květu.dost pozdě ale přece.
proběhla instalace třetí sitě na podporu.hnojení každej tejden 10až 15lvody/5ml Alga bloom nalitr.
příští tejden začnu lejt pk. Samozřejmostí je stále neem oil a bioton proti plísni.
je to out takže sem tam nějaká breberka se najde ale je naprosto zdravá .
akorát budu muset vymyslet nějakej igelitového přístřešek aby mi na to nepršelo.
Tak I když sem tomu moc nedával tak kytka přežila super bouřky a mega vítr bez úrazu ..
naposledy ocesany spodní větve který neměIi šanci a velký listy..
dneska začnu lejt pk... Tak snad bude ještě počasí ...pokvete určitě do konce října.
Bejt tebou tak už necham začít rezatět hřebíky, pomalu a postupně bych je tam prdnul, ať to rozumně dokvete. Jinak mazec, takovej keř se mi povedl vypěstovat max ve skleníku k+
Původní příspěvek od furian Bejt tebou tak už necham začít rezatět hřebíky, pomalu a postupně bych je tam prdnul, ať to rozumně dokvete. Jinak mazec, takovej keř se mi povedl vypěstovat max ve skleníku k+
mluvíš tu o souvislosti mezi v kytce zapichnuejma rezavejma hřebíkama a dobou dokvetení, nebo sem to jen blbe pochopil? jestli ne,tak to prosim trochu rozveď.
Buď ,nebo bude věnovat energií na opravu poškozenejch tkání.
zatím sem nic takovýho neslyšel ..škodit kytkam při konečný fázi květu chápu,
ale tohle mi nepřide vhodný.
To vim...ale podle mě je něco takovýho vhodný až tak 14dni před kosou.množství
pryskyřice a rychlost květu sou 2 různý věci.
juicyfruit ma kvést kolem 60dnů.takže když dovolí počasí tak by s tim neměl bejt problèm.
maš s tim nějaký větší zkušenosti v relativně ranný fázi květu ?
Jinak mám úvB zařivku kterou hodlám posledních 14 dni ovlivňovat množství pryskyřice .par vteřin dělá zázraky ..
Původní příspěvek od kuba To vim...ale podle mě je něco takovýho vhodný až tak 14dni před kosou.množství
pryskyřice a rychlost květu sou 2 různý věci.
juicyfruit ma kvést kolem 60dnů.takže když dovolí počasí tak by s tim neměl bejt problèm.
maš s tim nějaký větší zkušenosti v relativně ranný fázi květu ?
Jinak mám úvB zařivku kterou hodlám posledních 14 dni ovlivňovat množství pryskyřice .par vteřin dělá zázraky ..
To mas uplnou pravdu, nejlepsi to je tech 14 dni pred sklizni, oni ti pak pekne zrudnou palice a pekne se to osype, idealni sklidit.....ale nebyl bych si jistej jestli ti ten mega ker stihne dokvest, aby si pak nemusel kosit predbezne.. ciste logicky kdyz ji budes trapit tak ona to pozna a bude chtit rychleji dokvest dokoncit cyklus
+update:
Jeste bych protrhal nejaky ty nejvetsi listy at jdou ziviny hlavne do palic