Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěkně ti to roste, dokonce o dost líp než mě venku :-) Možná to bude tím, že jsem zasadil 3 kousky do jednoho květináče ... Mám v plánu šmiknout případný samce, proto 3 in one
Dík taky se o to hezky starám a s těma samcema sem taky dost zvědavej(jedna stresovanější nebo co já vim už ukázala pohlaví a je to ona (doufám že nezhermí) ) přecejen kolik z 11cti
Oni ukazují pohlaví celkem brzo, to je normálka :-) Měl jsem to také tak a žádný hermouš se z nich nevyklubal. Vlastně za celou dobu křížení jsem se s hermoušem ještě nesetkal, není to spíš nějaká legenda? :-D
Není a já ho u sebe i celkem čekám jelikož ty podmínky se teď blíží dost velkýmu extrému, je jich tam dost a rostou jak potrhlý, včera sem jim namíchal dost luxusní hnojky a pořádně je zalil a dneska o 8 cm navíc, jedna kytka ve větráku listem a 2 připálený pod světlem, to je skóre po včerejším hnojení, vím že to nemá být poznat, ale dostali kouř a vyrostli 5 cm +
Akorát doufám že růstová fáze už nebude nadále pokračovat jinak nevim no snažim se to zpomalovat, ohejbat jak se dá ale není čas na to jak je to rychlý
Tak dneska kytičky podstoupili další úpravy vyndal jsem je zjistil sem že mám zatím asi 6 samic ... a samce zatím ani jednoho, což mě v tuhle chvíli dost zneklidňuje, počítal sem s polovinou samců a nemám tam už moc místo, dneska trochu drastyčtější ohýbání pomocí tvarovacích drátů, dostal sem je cca o 15 cm dolů