Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Outdoor 2012
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Paranormal Grow
Stálý Člen

Karma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Je to v pici, vubec to nejde vykopat, je hrozne jílovitá půda, která se rozpadá, navíc kořeny jsou fakt všude, par kytek je teda venku, nechal jsem je tak jak vidite na fotkach, jen jsem koreny zahazel hlinou, pokud takhle prezijou 24h, tak je pojedu zasadit...zitra mi jeste zbejva presadit ty čtyři, no a pak dalsich deset z druheho pole...

Old Post 03-09-2012 v 19:32 PM
Paranormal Grow je offline   Profil uživatele Paranormal Grow   Find more posts by Paranormal Grow   Foto galerie člena Paranormal Grow     Add Paranormal Grow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tooth
Stálý Člen

Karma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
Pánové zjistil jsem dobré info o kukuřici od jednoho zemědělce co jí seká a to, že, pokud je u pole cedule, tak je pěstována na zrno , a kde není tak se pěstuje na siláž, což je absolutni většina...

S tou cedulí bych to tak jednoznačně neviděl.

Cedulí možná dávají najevo zmíněnému zemědělci, že má sklízet, ale nemusí být nutně u každého pole s kukuřicí na zrno.
Jsme z kukuřičný výrobní oblasti a jediná kukuřice, u který sem viděl cedule byla modifikovaná Bt- kukuřice.
Čistě v teoretický rovině by měla být kukuřice na siláž pěstována v užších sponech a klimaticky méně optimálních oblastech. Neplatí to rozhodně stoprocentně.

Možná si zbytěčně zpanikařil.

Old Post 03-09-2012 v 20:42 PM
tooth je offline   Profil uživatele tooth   Find more posts by tooth   Foto galerie člena tooth   Click here to Send tooth a Private Message   Add tooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HAKEJAMEN
Stálý Člen

Karma uživatele HAKEJAMEN - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Nechci tě strašit ale tim tvým vykopanim ti ty kytky na 100% zdechnou!

Old Post 03-09-2012 v 22:56 PM
HAKEJAMEN je offline   Profil uživatele HAKEJAMEN   Find more posts by HAKEJAMEN   Foto galerie člena HAKEJAMEN   Click here to Send HAKEJAMEN a Private Message   Add HAKEJAMEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ty zbylý 4 krasavice, prosimtě, vem radši trošku zeširoka.. čim víc kořínků ti zustane, tim spíš to přežije...tyhle 10cm kousky co tam máš sou nabobek, to se nechytí. I když z tech kořenů hlínu střepeš a dáš je do nový, chytí se a snad pojedou dál až se vzpamatujou..

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 04-09-2012 v 21:54 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Tak 80% zežloutne a seschne, ale chytnou se, nebo je to alespoň reálný.

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 04-09-2012 v 22:08 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paranormal Grow
Stálý Člen

Karma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Rozhodl jsem se tam ty ostatni nechat do posledni chvile, budu tam chodit kazdej den, snad to vychytam....vykopat to fakt nejde, hlina je extreme tezka a drobi se, takze jen tou tihou kdyz to zvednes se koreny utrhnou, nehlede na to, ze sou prorostly fakt do mrtě...

foto 4 roky nazpět....

Old Post 04-09-2012 v 22:09 PM
Paranormal Grow je offline   Profil uživatele Paranormal Grow   Find more posts by Paranormal Grow   Foto galerie člena Paranormal Grow     Add Paranormal Grow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MORZIK
Stálý Člen

Karma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

radeji je tam fakt nech takhle vzrostle kyti jde jen velmi težko přesadit

komu se nelení tomu se zeleni,nebo jeleni!

Old Post 04-09-2012 v 22:17 PM
MORZIK je offline   Profil uživatele MORZIK   Find more posts by MORZIK   Foto galerie člena MORZIK   Click here to Send MORZIK a Private Message   Add MORZIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paranormal Grow
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

cHRONIC DNES
posledni foto SOMANGO

Naposledy upravil Paranormal Grow 20-09-2012 v 16:57 PM

Old Post 15-09-2012 v 12:23 PM
Paranormal Grow
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

kukuřici stále nesekaj, tzn.že tam bude udajne do pulky řijna, to je v prdeli, jsem nemusel pozabijet pulku urody

Zbytek prvního polÍčka...

Naposledy upravil Paranormal Grow 20-09-2012 v 14:43 PM

Old Post 19-09-2012 v 08:42 AM
Paranormal Grow
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Tak dnes první pole ukradeno!!!!!

Kolem paté hodiny jsme se vydali na kyti, chodime kazdy den, ale dnes jsem v poli kukuřice potkali holčinu Hodně udiveně jsem se ji zeptal co tady děla, řekla mi, že hledá Petra, a ja čuměl jak puk, uděal jsem par kroku, jelikoz jsme byli kousek od naseho prvniho polička, načíhnul jsem a kytky nikde, otočim se a holčina nikde! masakr, nevahali jsme ani minutu a vybehli jsme z pole, jejich auto tam stale parkovalo, zadni sedacky byli sklopeny a mezi prednima byl spacak a v nem nase kytky, nebyli sice videt, ale citit, pac si nechali trochu pootevrene okynka u spolujezdce a za nim, bohuzel ruku jsem tam ja ani pritelkyne nenarvali, a tak to sklo rozbila, otevreli jsem oboje dveře, vlezli dovnitř a kytky z auta s namahou dostali, propichali jsem zadni kola, a do nadrze jelikoz sem vicko jednoduse odsrouboval pritelkyne nasypala kaminky asi dve hrste a viko zahodily, kytky jsme tahli za sebou a bezeli jsme je schovat, nez jsme se stihli vratit k autu, slyseli jsme jen jak to turuje na prazdnejch kolech pryc, to byl rambajs... jeste predtim pritelkyne vzala z auta kabelku, kde byla penezenka s prachama (dvojka), doklady te holciny, foto toho zmrda, a jeji telefon (HTC),na ktery po chvilce volal...myslim, ze typek, kdyz videl to auto, tak nasedl a holcinu v kukurici nechal....pole cislo dva je nedotcene, zrejme ho nestihly najit, ale vědí, že tam je, pač už meli nalozino a porad hledali dál, foto poslu zejtra, hezky si to pripravily muselo jim to dat praci...

co jsem zjistil pres face a ze zprav je, ze leteli balonem a typek asi skace padakem, bejvalej vojak udajne a na netu prodaval nejakou pusku, prej ma sbirku zbrani....pole tedy videli z balonu bo vrtulniku

Naposledy upravil Paranormal Grow 27-09-2012 v 09:33 AM

Old Post 23-09-2012 v 19:54 PM
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Asi bych reagoval podobně ,ale ty si se snad zbláznil tady o tom psát,poškozování cizího majetku ,kradež.

Old Post 23-09-2012 v 20:06 PM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo
Asi bych reagoval podobně ,ale ty si se snad zbláznil tady o tom psát,poškozování cizího majetku ,kradež.

Myslím, že to je to nejmenší

Jinak teda nevím co dál, ale spíš bych řekl, že už nepříjdou ( nepřijedou totiž určitě..hehe)

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 23-09-2012 v 20:23 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paranormal Grow
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

toz to ja se zas nebojim, niceho....vubec nic o nas nevedi, ja o nich mrtě moc...

jahmaican: hehe, si vychytal do tydne sklidim, radsi...uz tu jsou dve rizika, kombajn a tyhle zrmdi...

Naposledy upravil Paranormal Grow 19-04-2013 v 16:56 PM

Old Post 23-09-2012 v 20:24 PM
Mr. Kalfas
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Kamo ty jsi dobrej magor. Do pole kukurice vysekas diry jako prase a pak se divis, ze to nekdo nasel. Takhle se v kukurici pestovat nema a pak to dopada, jak to dopadlo. Ver mi, ze kdyz nad tim clovek leti letadlem a nebo se diva z kopce dalekohledem do pole, tak je to jak pest na oko. Kdo vi, co hleda, ten to najde. To s tim jejich autem jsi vychytal, ale nepodcenuj lidi a nespolihej na to, ze oni o tobe nic nevedi. Jinak druhy pole si rovnou muzes sklidit, nez to udelaji za tebe. Kdyz nasli to prvni, tak vi i o tom druhym...

Bez práce nejsou koláče a já koláče tuze rááád.

Old Post 23-09-2012 v 21:44 PM
Mr. Kalfas je offline   Profil uživatele Mr. Kalfas   Find more posts by Mr. Kalfas   Foto galerie člena Mr. Kalfas   Click here to Send Mr. Kalfas a Private Message   Add Mr. Kalfas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paranormal Grow
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

no woe, tak nenecham kytky ve stinu, když muzou mit prime slunko ne? Je to pak docela kurevsky znat na palicich. Jsem nedoufal, ze zmrdi si litaj balonama, letadlama a buh vi cim a cekujou si pole, kazdopadne je zatracene tezky tam v takovym mega jungle poli najit to nase, i ja, kterej to mám našláplý, kolikrat musim hledat, natož oni! Taky neni žádna prdel ty kytky dostat ven z tý kukuřice a dát to do auta, tak, aby to nebylo videt, páč musí jet přes město, nehledě na to, že do osobáku to všecko nenarveš...když budu přemejšlet jak oni, budu si myslet, že to druhe pole už je sklizeny, páč jen blázen by po tehle zkušenosti tam ty kytky nechal navic jejich zkušenost jim asi nedala spát, asi se tam nepoženou ---->
každej den je to na těch palicich znát, byla by to hloupost to sklidit, kor když má bejt tak pěkně, takže jim nějakej ten den navíc dopřeju...

ty lidi o mě neví nic...věř mi

Naposledy upravil Paranormal Grow 24-09-2012 v 09:50 AM

Old Post 24-09-2012 v 04:03 AM
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

musim tě pochválit super přístup k čorkám a to auto si mněl poladit ještě víc hajzlúm...

Old Post 27-09-2012 v 08:02 AM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás